Workshop
Succesvol zakendoen in China


DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DEZE WORKSHOP

Met de één op na grootste economie ter wereld behoort China tot de tien belangrijkste exportmarkten van Nederland. In 2015 hebben Nederlandse bedrijven goederen ter waarde van 34,7 miljard euro naar China geëxporteerd. Hoewel deze cijfers veelbelovend zijn, kent China een hele andere cultuur en daarbij behorende (zakelijke) gebruiken. Om zakelijk effectief te kunnen zijn in China en met Chinezen is het belangrijk om hier vooraf over geïnformeerd te zijn.

Deze interactieve workshop helpt u als ondernemer of als medewerker bij het vermijden van valkuilen in het werken met Chinezen in zowel China als Nederland. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze actief meedoen met de diverse praktijkonderdelen. Iedereen krijgt de gelegenheid om bedrijfsscenario’s en praktijkcases voor te leggen om te komen tot nieuwe inzichten en praktische oplossingen.


Voor wie?

Iedereen die vanuit zijn/haar functie of vanwege ontwikkelingen binnen het bedrijf meer wil weten over de Chinese zakelijk cultuur en de vele aspecten van interculturele samenwerking.


Onderwerpen

  • Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen de Chinese en Nederlandse cultuur?
  • Hoe gaat u daarmee om in een zakelijke omgeving?
  • Communicatie als kern van interculturele samenwerking
  • Hiërarchie, vertrouwen, gezicht en guanxi: wat betekenen deze begrippen in de Chinese context?
  • De maaltijd als belangrijk onderdeel van de zakenrelatie

Cursusdata & locaties

U kunt zich het gehele jaar door inschrijven voor een workshop naar keuze, deze start zodra er voldoende inschrijvingen zijn.

Meld u nu aan voor deze unieke workshop via onderstaand formulier. Ook kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer (0)78 644 97 70 of per e-mail: marketing@elyciotalen.nl.

Praktische informatie

Instapniveau:
Geen instapniveau nodig.

Voertaal in de workshop:
Nederlands

Investering:
Per deelnemer bedragen de kosten Euro 295,- exclusief BTW . Dit is inclusief het lesmaterieel en een Chinese lunch.

Duur:
De workshop duurt één dag en is van 10.00 tot 16.30 uur.

Certificaat:
Na afloop van de workshop ontvangt u van Elycio Talen een certificaat als bewijs van deelname. Het sierlijke certificaat zal worden voorzien van zowel uw gegevens als de handtekeningen van uw trainer en directie van Elycio Talen.

Inschrijven voor de workshop Succesvol zakendoen in China