In korte tijd uw taalkennis vergroten met onze standaard- en maatwerk workshops

Workshops bij Elycio Talen


Elycio’s taal- en cultuurworkshops helpen u om snel en kosteneffectief nieuwe kennis en vaardigheden op te bouwen. In lengte variëren onze workshops van één tot twee dagen en ze concentreren zich op één specifiek thema of toepassingsgebied van taal en (zakelijke) cultuur. In korte tijd verwerft u nieuwe inzichten en krijgt u tips en tricks die u direct in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Handig en doelgericht!

De workshops vinden het hele jaar plaats op onze zeven vestigingen door Nederland 
U kunt zich op ieder gewenst moment inschrijven voor een workshop, op een vestiging naar eigen keuze, de workshop start zodra er voldoende inschrijvingen zijn. Voor de workshops geldt een minimaal aantal deelnemers van vijf. Om effectief, interactief en doelgericht te kunnen werken ligt het maximum aantal deelnemers op acht tot tien. 

 

Bekijk ons standaard workshopaanbod

Bent u benieuwd welke standaard workshops wij aanbieden? Bekijk dan hieronder de zes taal- en cultuurworkshops die wij gedurende het jaar door heel Nederland aanbieden.

Naar het workshop overzicht
 

De workshops worden ook incompany aangeboden

Alle bovengenoemde workshops organiseren wij ook als incompany workshops. Informeert u gerust naar de mogelijkheden als u minimaal vier medewerkers uit uw bedrijf een van de workshops wilt laten volgen. In een incompany situatie kiest u zelf de plaats en tijd. Zo kan de incompany workshop bij u op locatie gegeven worden, of kunt u de dichtstbijzijnde Elycio vestiging kiezen als locatie voor de workshop.


Behoefte aan een workshop op maat?

Uiteraard kunnen wij ook een workshop programma opstellen dat volledig op maat gemaakt is voor de wensen en behoeften van uw organisatie. Voorbeelden van mogelijke onderwerpen zijn:

– Nederlandse schrijfvaardigheid & spelling
– Frans voor verkooppersoneel
– Train de tolk
– Zakendoen in India
– Zakendoen in Iran
– Duits voor receptiemedewerkers in een hotel of ziekenhuis.
– SEO-gericht schrijven
– Legal English

Zo zijn er tal van mogelijkheden voor workshops met uiteenlopende onderwerpen voor uiteenlopende doelgroepen.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de inhoud van een workshop? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via het telefoonnummer (0)78 644 97 60 of via marketing@elyciotalen.nl.

 

Standaard workshop aanbod


Business English

Engels speelt een grote rol in het zakenleven. Deze workshop helpt u om op een zelfverzekerde manier gebruik te maken van de Engelse taal en besteedt aandacht aan uw techniek, uitspraak, relevante grammaticale aspecten, woordenschat en culturele verschillen.


Meer informatie & cursusdata

Succesvol Zakendoen in China

Om zakelijk effectief te kunnen zijn in China en met Chinezen is het belangrijk om hier vooraf over geïnformeerd te zijn. Deze interactieve workshop helpt u als ondernemer of als medewerker bij het vermijden van valkuilen in het werken met Chinezen in zowel China als Nederland.


Meer informatie & cursusdata

Wirtschaftsdeutsch (Zakelijk Duits)

Zakelijk succes op de Duitse markt is sterk afhankelijk van een goed begrip van de Duitse taal, cultuur, omgangsregels en lokale gebruiken. Door middel van deze workshop laten wij u zien hoe u uw Duitse kennis kunt gebruiken om uw zakelijk netwerk op te bouwen, te onderhouden en te verbeteren.


Meer informatie & cursusdata

Français Commercial (Zakelijk Frans)

In Frankrijk geldt: ‘Zaken doen, dat doe je in het Frans.’ Dit zorgt niet alleen in Frankrijk voor een gemis aan kansen voor ondernemers, maar ook in de groeiende economieën in Franstalig Afrika. Onze Français Commercial workshop richt zich er op de communicatie met uw Franstalige zakenrelaties te verbeteren.


Meer informatie & cursusdata

Professioneel Presenteren in het Engels

In een korte periode, met een workshop toegespitst op zakelijke situaties, kunt u bij ons de belangrijkste aspecten van het geven van een heldere, overtuigende presentatie oefenen, en het ook leren toepassen in uw professionele leven.


Meer informatie & cursusdata

The Dutch: a crash course on Dutch culture & communication

Our one-day workshop offers a comical crash course on Dutch culture & communication for English-speaking expats and internationals coming to work in the Netherlands. It will also highlight and delve into the differences as well as similarities between the Dutch and the English-speaking community.


Meer informatie & cursusdata