Elycio Tekst & Vertaling voor professionele vertalingen in iedere taal.


Waarom Elycio Tekst & Vertaling?

 • Accuraat en professioneel
 • Proofreading inbegrepen
 • Persoonlijke service
 • Branche-ervaren vertalers
 • Native speakers in alle talen
 • Korting op tekstherhalingen
 

Vertalingen in alle moderne talen


Bij Elycio Tekst & Vertaling (het onafhankelijke vertaalbureau van Elycio Talen) doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw internationale documenten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Zo werken wij bijvoorbeeld alleen met native speakers die naar de moedertaal vertalen. Hiernaast selecteren wij uit ons netwerk van duizenden vertalers altijd de vertaler met relevante vertaalervaring in uw sector of branche. Ongeacht de taalcombinatie of complexiteit van uw document: Elycio Tekst & Vertaling is een logische keuze wanneer de vertaling niet onder mag doen voor het brondocument.

Perfect consistente vertalingen en proofreading inbegrepen
We creëren voor elke klant een terminologiebank om de consistentie in opeenvolgende vertalingen te garanderen. Voorafgaand aan de levering wordt elke vertaling beoordeeld door een ervaren corrector. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u een uitstekende vertaling ontvangt, die erop gericht is zoveel mogelijk effect te sorteren bij uw doelgroep.

Bezoekt u ook gerust eens de website van ons vertaalbureau: www.elyciovertaalbureau.nl


Wat wij bieden in het kort:

 • Aansprekende en accurate vertalingen tegen scherpe prijzen;
 • Korte levertijden;
 • Gekwalificeerde vertalers, altijd native speakers;
 • Voor elk onderwerp een gespecialiseerd vertaler voor een perfecte match;
 • Proofreading inbegrepen: alle vertalingen worden deskundig gecontroleerd en beoordeeld;
 • Speciale databases per klant voor consequent gebruik terminologie.
 • Informatiepakket aanvragen?  Vraag een vrijblijvende proefvertaling aan!


  Ieder bedrijf of iedere overheidsorganisatie die op zoek is naar een partner om structureel vertaalopdrachten te verzorgen bieden wij graag een gratis proefvertaling. Zonder enige verplichting vertalen wij één A4 (350 – 400 woorden) vanuit of naar iedere gewenste taal.


  PROEFVERTALING AANVRAGEN
   

  Wat kost een vertaling?

  De kosten voor vertaling, tekstredactie en tekstopmaak zijn gebaseerd op de omvang van de tekst die onder andere wordt vastgesteld door analyse met een vertaaltool (Trados). Uit deze analyse blijkt ook of er sprake is van tekstherhalingen die de totale kosten gunstig beïnvloeden. Ook eerder voor u vertaalde tekstsegmenten die in de terminologiebank per opdrachtgever zijn opgeslagen, zijn van invloed op de uiteindelijke kosten. U beschikt al over een professionele vertaling vanaf € 0,14 per woord, altijd inclusief proofreading.

  U kunt altijd vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen door ons de tekst ter vertaling toe te sturen. Binnen een dag ontvangt u een overzicht van de totale kosten.


  Levertijden en spoedvertalingen
  Bij ons vertaalbureau werken we met een uitgebreid team van projectmanagers, vertalers, correctoren en copywriters. Zo kunnen we inspringen op bijna iedere deadline, hoe omvangrijk uw document ook is. Bij vertalingen die binnen 24 uur geleverd dienen te worden spreken wij dan ook pas van een spoedvertaling.

  Neemt u voor een concrete levertijd van uw vertaling gerust contact met ons op via telefoonnummer 078 644 9760 of gebruik de contactformulieren op onze website.