Tolkdiensten voor bedrijven en overheden sinds 1966

Kiezen voor onze tolkdiensten is kiezen voor kwaliteit

  • Alleen beëdigde tolken
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
  • Tolken voor iedere taalcombinatie
  • Persoonlijke service
  • Branche-ervaren tolken
  • Inclusief benodigde tolkapparatuur

OFFERTE AANVRAGENONLINE CONTACTFORMULIER
CEDEO-beoordeling taaltraining
 

Informatiepakket aanvragen?Tolkdiensten van de hoogst mogelijke kwaliteit


U kiest voor de tolkdiensten van Elycio Tekst & Vertaling wanneer u zeker wilt zijn van een tolk van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo werken wij uitsluitend met tolken die beëdigd zijn en ook dient de tolk beide talen op het niveau van een near-native speaker te beheersen.

Alleen gekwalificeerde tolken met relevante werkervaring
Hiernaast werken wij alleen samen met tolken die kennis van de actuele cultuur hebben en over relevante werkervaring in uw sector beschikken. Beroepskwalificaties en referenties worden zorgvuldig nagetrokken. U kiest met de tolkdiensten van Elycio voor een perfecte begeleiding van uw evenementen.


Een ervaren tolk voor iedere situatie
Elycio Tekst & Vertaling is al sinds 1966 aanbieder van tolkdiensten in Nederland. In die 50 jaar hebben wij een groot netwerk van specialisten opgebouwd. Of het nu gaat om een vergadering, congres, presentatie of wellicht juist een politiek of juridisch evenement, Elycio biedt u een professionele tolk met alle noodzakelijke bagage om uw evenement vlekkeloos te begeleiden.

Met kennis van uw vakjargon en de benodigde professionele vaardigheden heeft u de garantie dat met tussenkomst van onze tolk(en) u en uw gesprekspartner(s) elkaar goed begrijpen. Desgewenst biedt Elycio Tekst & Vertaling u een totaaloplossing met tolkapparatuur zoals tolkcabines en headsets.


Contactgevens

Elycio Tekst & Vertaling 
Scheepmakerij 230
3331MB  Zwijndrecht
Tel: 078 644 9760
E: vertaalbureau@elyciotalen.nl


Wij bieden u de volgende tolkdiensten:


Simultaan tolken

Dit is de meest toegepaste tolkdienst bij conferenties en vergaderingen. Door gebruik van specialistische apparatuur wordt de boodschap accuraat overgebracht naar een groot aantal deelnemers. Onze technici dragen zorg voor het installeren van de benodigde apparatuur, zoals tolkcabines en audioapparatuur.

Offerte aanvragen

Consecutief tolken

Deze tolkdienst is bij uitstek geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten en gesprekken. Onze tolk beheerst beide talen tot in perfectie en ondersteunt een heldere communicatie tussen alle betrokken partijen. De tolk wacht totdat de spreker klaar is en vertolkt rechtstreeks naar de andere partij. Consecutief tolken vereist in de meeste gevallen geen uitgebreide installatie van specialistische apparatuur. Eventueel kan er gewerkt worden met fluistersets.

Offerte aanvragen

Gerechtstolken

Rechtbanken stellen zeer hoge eisen aan tolken. Niet alleen dient de tolk in kwestie beëdigd te zijn, ook behoort de tolk een aanvullende opleiding voltooid te hebben om als gerechtstolk werkzaam te mogen zijn. Ongeacht de taalcombinatie, bij Elycio Tekst & Vertaling treft u altijd een tolk met de juiste kwalificaties voor gerechtelijke procedures.

Offerte aanvragen

Congrestolken

Het vertolken op een congres mag als een waar specialisme worden beschouwd. De tolk dient met specialistische apparatuur om te kunnen gaan, omvangrijke stukken tekst te kunnen onthouden en accuraat vertolken en tegelijk de rol van regisseur op zich te nemen. Bij Elycio Tekst & Vertaling zetten wij om deze reden alleen gekwalificeerde hoogopgeleide congrestolken in met jarenlange ervaring. Uw evenement dient vlekkeloos te verlopen, nietwaar?

Offerte aanvragen