Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Thuis online studeren

Studeren op uw eigen manier, in uw eigen tempo

  • Onbeperkt studeren waar en wanneer u wilt
  • Op uw eigen manier, in uw eigen tempo
  • Met of zonder persoonlijke begeleiding
  • Meer dan 24 talen online beschikbaar
  • Oplossingen voor (bijna) elk budget
  • Voor zakelijk en privé

Zelf thuis een nieuwe taal leren?

met of zonder begeleiding door een van onze taalprofessionals

Een nieuwe taal leren is nuttig, interessant en ontzettend leuk! Of u nu de taal wilt leren voor privédoelen of beter wilt communiceren met uw buitenlandse collega’s: voor meer dan 24 talen hebben wij een passende oplossing. Waarmee u onbeperkt kunt studeren in uw eigen tijd en tempo, op uw eigen manier, en met (bijna) elk budget. En als u wilt helpen onze professionele taaltrainers, native speakers, u daar graag bij, ook online en op afstand.

Bovendien bieden we verschillende oplossingen om te studeren voor een internationaal erkend diploma, bijvoorbeeld van Cambridge of het HSK examen Chinees.

We hebben online (zelf)studiepakketten voor het opbouwen van algemene taalkennis en voor zakelijke toepassingen. Inclusief taaltest om uw beginniveau te bepalen, een daarop aangepast leerplan om efficiënt en doelgericht te studeren en met tussentijdse toetsen om uw voortgang te meten. Met heel veel leerstof en een ruime variatie in oefenvormen. Om alleen te gebruiken, met begeleiding, met wekelijkse online klassen of in combinatie met een individuele taaltraining op maat. Mogelijkheden te over dus om zelf thuis te studeren. We adviseren u daarom graag over de oplossing die het best bij u past. Neem daarvoor contact op met een van onze vestigingen.

Wat zijn de mogelijkheden van thuis online studeren?

We bieden licenties om te kunnen thuis online te studeren voor periodes van één tot twaalf maanden. Met of zonder virtuele klassen of individuele begeleiding door een van onze taalprofessionals. Een paar voorbeelden van mogelijkheden en kosten:

  • Drie maanden onbeperkt thuis online studeren met tweewekelijkse individuele coaching door uw persoonlijke trainer voor € 590,00 (btw-vrij).
  • Twaalf maanden onbeperkt studeren, inclusief onbeperkte deelname aan virtuele klassen, € 495,00 (excl. btw), € 598,95 (incl. btw).
  • Online privétraining van uw persoonlijke taaltrainer, op maat en afgestemd op uw agenda en studiemogelijkheden, vanaf € 995,- (btw-vrij)

Ook hier: keuze te over dus.

Bekijk ons e-learningprogramma voor een uitgebreide uitleg.

Gebruikt u de taal vooral voor zakelijke doelen?
Wilt u de taal ook of vooral zakelijk gebruiken, dan kunt u kiezen voor een online taaltraining op maat. Volledig afgestemd op uw wensen, behoeften en agenda.

Advies nodig?
Wij adviseren u graag over de oplossing die het best past bij uw leerdoelen en budget. Daar hebben we al meer dan 55 jaar ervaring in. Niet voor niets waarderen onze deelnemers ons met een mooie 9,78! 

Reviews
Benieuwd naar ervaringen van onze deelnemers die de afgelopen tijd een (online) taaltraining hebben gevolgd? Lees hun reviews!

Er is nog veel meer!
U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een breed scala aan andere taaldiensten. Zoals voor een taalassessment: een gedetailleerde niveaubepaling van uw mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid – bijvoorbeeld ten behoeve van een sollicitatie.

En ook voor trainingen begrijpelijk schrijven, een opfriscursus (vanaf niveau B1), taalexamens met een officieel diploma (bijvoorbeeld Cambridge Engels), professionele en aansprekende vertalingen van al uw documenten en websites en vele andere tekst- en tolkdiensten zijn wij u graag van dienst.

Wilt u meer weten?
Neemt u voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek en voor nadere informatie over onze trainingen en vertalingen gerust contact met ons op.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.