Elycio Talen biedt zakelijke taaltrainingen

op maat in alle talen

  • Zakelijke taaltrainingen in alle talen
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,78
  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Vestigingen door heel Nederland
  • Ervaren trainers, native speakers

Ons complete talenaanbod

Organisaties die hun talen spreken, zijn beter in staat om hun internationale belangen goed te behartigen en behalen daardoor betere resultaten. Elycio Talen verzorgt professionele taaltrainingen op maat in iedere gewenste taal en voor vrijwel elk vakgebied.

Of het nu gaat om een professionele zakelijke taaltraining in een gangbare taal of om een wat minder vaak gesproken taal, met ons brede aanbod bieden wij een passende oplossing voor iedere organisatie, ongeacht het budget. Samen met onze ervaren taaltrainers, native speakers van de te leren taal, verbetert u snel en doeltreffend uw taalvaardigheid. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van het talenaanbod zakelijke taaltrainingen op maat die wij op dagelijkse basis verzorgen:

Populairste zakelijke taaltrainingen:

Cursus Zakelijk Engels
Cursus Zakelijk Nederlands
Cursus Zakelijk Duits
Cursus Zakelijk Frans

Ook veelgevraagd:

En nog heel veel meer

Staat de door u gewenste taal er niet bij? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. Want ons aanbod is nog veel breder. Onze deskundige adviseurs kunnen u nader informeren.

Taaltraining van de hoogste kwaliteit in iedere taal

Ongeacht in welk taalgebied u meer zakelijk succes wilt boeken, bij Elycio Talen bent u verzekerd van een hoogwaardige taaltraining op basis van bewezen succesvolle methodes die aan de allerhoogste kwaliteitsnormen voldoen:


Starten wanneer u wenst, online of op een locatie naar keuze

Elycio Talen biedt u totale flexibiliteit. Onze taaltrainingen worden naadloos aangepast op uw agenda en leerdoelen. Begin uw training wanneer u wenst, train op een van onze locaties, online of op uw eigen locatie en realiseer zo doeltreffend en effectief uw zakelijke doelstellingen.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Nationale Nederlanden

“The trainer has helped me in making a product presentation, which I held for an important client. Furthermore we worked on another presentation which I will held in the near future. All in all made it an excellent training. The trainer is excellent, who made sure that my confidence in speaking English in public continuously raised.”

Patrick Degen, Nationale Nederlanden –Individuele taaltraining Engels – april 2021

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.