Taaltrainingen met STAP-subsidie

Kies uit individuele taaltrainingen en klassikale (online) trainingen

Gebruik uw STAP-budget van € 1.000,– om deel te nemen aan een van deze populaire trainingen zakelijke taalvaardigheid

Hieronder treft u een overzicht van het aanbod.
Alle aanbod is gericht op het verbeteren van uw zakelijke taalvaardigheid.

Naam training6 maanden onbeperkt deelnemen aan online klassikale trainingen, plus individuele coaching.
TalenNiveaus B1 tot en met C1: Duits, Engels, Frans en Spaans
InhoudOp basis van uw startniveau bepaalt onze taaltrainer het te volgen leerpad. Vervolgens kunt u zes maanden lang onbeperkt deelnemen aan de lessen voor algemeen en zakelijk gebruik. De lessen worden dagelijks online gegeven door een professionele taaltrainer aan kleine groepjes van maximaal vier deelnemers. U kunt zelf bepalen wanneer u  aan de lessen deelneemt. Iedere les duurt 45 minuten. Daarnaast krijgt u 9 individuele lessen van ieder 45 minuten door uw persoonlijke taaltrainer, specifiek gericht op het verbeteren van uw zakelijke taalvaardigheid.. Deze trainer neemt aan het eind van de lesperiode een toets af om het door u behaald niveau van taalvaardigheid vast te stellen. 
Dit aanbod is inclusief onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met een schat aan audiovisueel studiemateriaal en een fantastische spraakmodule om uw uitspraak eindeloos te oefenen en te perfectioneren.
LET OP:
ALS U DEZE TRAINING WILT BESTELLEN VIA HET STAP-BUDGET, DAN DIENT U AANTOONBAAR TAALVAARDIGHEID BOVEN NIVEAU A2 TE HEBBEN. LESSEN EN STUDIEMATERIALEN ZIJN GERICHT OP STARTNIVEAU B1 OF HOGER.
KostenUw deelnamekosten met STAP-subsidie bedragen € 0,– (anders € 995,–).
Naam trainingIndividuele taaltraining op maat voor zakelijk en persoonlijk succes. Vanaf niveau B1
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands en Spaans.
Inhoud30 uur individuele taaltraining op maat met uw persoonlijke professionele taaltrainer. Deze training wordt wat betreft inhoud en uitvoering perfect afgestemd op uw zakelijke en persoonlijke leerdoelen. Op basis van uw agenda wordt de training verzorgd op een van de Elycio Talen-locaties, online of via een mix daarvan. Precies zoals het u het beste uitkomt.
De training wordt afgesloten met een eindtoets.
Als u gebruik wilt maken van het STAP-budget voor deze training, dan dient uw bestaande niveau van taalvaardigheid aantoonbaar boven niveau A2 te leggen, zoals dient te blijken uit de ingangstest bij de intake.
KostenUw deelnamekosten met STAP-subsidie bedragen € 1.835,– (anders € 2.835,–).
Naam trainingIndividuele taaltraining niet-westerse talen, 30 uur maatwerk. Vanaf niveau B1.
TalenAlle niet-westerse talen (van Arabisch tot vult u maar in).
Inhoud30 uur individuele taaltraining met uw persoonlijke taaltrainer. Op een locatie van Elycio Talen of online. De inhoud en planning zijn perfect afgestemd op uw zakelijke leerdoelen en agenda.
Iedere training wordt afgesloten met een eindtoets.
Als u gebruik wilt maken van het STAP-budget voor deze training, dan dient uw bestaande niveau van taalvaardigheid aantoonbaar boven niveau A2 te leggen, zoals dient te blijken uit de ingangstest bij de intake.
KostenUw deelnamekosten met STAP-subsidie bedragen € 2.285,– (anders € 3.285,–).

Belangrijk

Goed om te weten:

  • Wilt u deelnemen aan een van deze trainingen met STAP-subsidie? Meld u zich dan aan bij de dichtstbijzijnde vestiging van Elycio Talen of via stap@elyciotalen.nl.
  • U ontvangt dan een STAP-aanmeldingsbewijs voor de gekozen training.
  • Met dit aanmeldingsbewijs en uw DigiD vraagt u vervolgens de subsidie aan op https://www.stapuwv.nl/login?p=stapaanvraag.
  • De STAP-subsidie wordt toegekend door het UWV. Elycio Talen heeft daar geen enkele invloed op. Als u subsidie heeft aangevraagd, dan is uw aanmelding voorlopig tot het moment dat duidelijk is of de subsidie wel of niet is toegekend.
  • Alle trainingen starten 4 weken na de datum van de subsidieaanvraag.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.