BULATS taalassessment voor zakelijke toepassingen


Over de BULATS taalassessment

  • Gericht zakelijke situaties testen
  • Certificaat na voltooiing test
  • Ontwikkeld door Cambridge University
  • Lezen, luisteren, spreken, schrijven testen
  • Internationaal erkende uitslag
  • Beschikbaar in het Engels
 

BULATS taalassessment


De Business Language Testing Service (BULATS) van de Universiteit van Cambridge is specifiek ontworpen voor de zakenwereld. BULATS biedt drie online testen om de taalvaardigheid te meten:

1. Een volledig adaptieve lees- en luistertest, die net zolang doorvraagt tot een stabiel
kennisniveau is bepaald.
2. Een spreektest.
3. Een schrijftest

Beschikbare talen
Deze testen kunnen afzonderlijk of gecombineerd worden ingezet. De lees-, spreek-, schrijf- en luistertesten zijn beschikbaar voor het Engels.

Test gericht op zakelijke situaties
Omdat BULATS zeer flexibel is, kunt u de test toespitsen op verschillende zakelijke situaties. Er kan worden gekozen uit onderwerpen als functieomschrijvingen, producten en diensten, reizen, management en marketing, klantenservice en zakelijke correspondentie. Een afgeronde BULATS-test geeft recht op een certificaat van de Universiteit van Cambridge.


Internationaal erkende taalassessment

De BULATS computertest is direct beschikbaar, zowel stand-alone als op een netwerk. In het BULATS testrapport wordt het eindresultaat vermeld, vergezeld van een aantal opmerkingen waarin in heldere bewoordingen wordt vermeld wat precieze vaardigheden van de kandidaat in de geteste taal zijn. De score situeert zich tussen de 0-100 en vervolgens wordt er direct een taalniveau vastgesteld volgens de maatstaven van de “Common European Framework of Reference: Learning, Teaching, Assessment” van de Raad van Europa.

De uitslag
Deelnemers aan de test ontvangen een internationaal erkend testrapport van de Universiteit van Cambridge ESOL.

Hoe bestelt u de test?
Bestellen van de test kan bij uw vestiging van Elycio Talen of via info@elyciotalen.nl.

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke test?
Klik hier voor een demonstratie
Klik hier om meer informatie aan te vragen

Informatiepakket aanvragen

[ninja_forms id=223]

Achtergrond BULATS


BULATS is ontwikkeld door Cambridge University (ESOL) in samenwerking met drie prestigieuze Europese taleninstituten: de Alliance Française, het Goethe Institut en de Universidad de Salamanca. Dit garandeert de nauwkeurigheid, de betrouwbaarheid en objectiviteit van elke test.


 

Offerte of advies?


Heeft u interesse in een taalassessment? Neemt u voor een offerte of advies gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt. Wij voorzien u graag van advies op maat, ook over de andere taalassessments die wij bieden:


  • Bright Online Language Test
  • Rosetta Advantage
  • Een taalassessment op maat

Wilt u graag uitgebreide informatie ontvangen over de totale dienstverlening van Elycio Talen? Vraagt u dan via de onderstaande button onze bedrijfsbrochure aan.


VRAAG EEN BROCHURE AAN!VESTIGING BIJ U IN DE BUURT