Taalassessments met vertaling naar ERK-normeringen. Stel objectief het taalniveau van sollicitanten of medewerkers vast

Waarom een taalassessment bij Elycio Talen?

  • Effectief bij werving en selectie
  • Maatwerk mogelijk in alle talen
  • Online taalassessments in 12 talen
  • Taalvaardigheid toetsen aan ERK-normen
  • Gestandaardiseerde taalassessments en maatwerkoplossingen
  • Inzicht in benodigde investeringen voor taaltrainingen

BEZOEK ONZE WEBSHOP!CONTACTFORMULIEREN
Taalassessments - Elycio Talen
 

Informatiepakket aanvragen?Taalassessments van Elycio Talen


Een goede kennis van taal en cultuur is van doorslaggevend belang om succesvol te kunnen zijn in internationale zaken. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u en uw medewerkers over alle benodigde vaardigheden beschikken. En waar die vaardigheden eventueel nog ontbreken, wilt u waarschijnlijk vooraf al weten wat de benodigde investeringen zijn om tot het gewenste niveau te komen. De taalassessments van Elycio Talen vormen het antwoord op deze behoeftes.

Elycio biedt u een heel scala aan hulpmiddelen om de benodigde taalvaardigheid te inventariseren en de aanwezige kennis en kunde te toetsen. Bekijkt u gerust eens het overzicht verderop op deze pagina.


▼ OVERZICHT ALLE TAALASSESSMENTS

Nieuw: online taalassessments bestellen


Vanaf heden is het ook mogelijk om taalassessments online te bestellen. Op de website www.taalassessments.nl bestelt u eenvoudig professionele Bright Online Language taalassessments in de door u gewenste taal. Zo test u efficiënt het taalniveau van sollicitanten , eigen medewerkers of uzelf aan de hand van erkende ERK normeringen.

Na bestellen bepaalt u zelf wanneer u begint aan de taalassessment
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen mailen wij u spoedig uw inlogcodes per mail. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u of de (beoogde) medewerker start aan de taalassessment.


Kies voor Elycio Talen. Kies voor bewezen kwaliteit


Taalassessments - keurmerken

Vragen? Kies uw vestiging!


Elycio Talen Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788


Elycio Talen Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843


Elycio Talen Enschede
Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
7521 BE Enschede
Tel.: 053 431 7842


Elycio Talen Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471


Elycio Talen Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700


Elycio Talen Zwijndrecht
Scheepmakerij 230
3331 MB Zwijndrecht
Tel.: 078 644 9770


Overzicht alle taalassessments

Bright Online Language Test

's Werelds meest gebruikte online taaltest. Met name geschikt voor het bepalen van de taalvaardigheid bij sollicitaties, overplaatsingen en beslissingen over benodigde taaltrainingen. De uitslag van de test kunnen wij vertalen naar een ERK-normering. De Bright Online Language Test kunt u ook online bestellen.

Bezoek onze webshop

BULATS (Business Language Testing Service)

Een volledig adaptieve test, specifiek ontworpen voor zakelijke toepassingen. Deelnemers krijgen een wereldwijd erkend certificaat van de Universiteit van Cambridge.

Meer over BULATS

Linguaskill

Een volledig adaptieve taaltest Engels, speciaal voor bedrijven, overheden en middelbaar en hoger onderwijs. Deelnemers krijgen een wereldwijd erkend certificaat van de Universiteit van Cambridge.

Meer over Linguaskill

TOA

Deze toets verifieert of een deelnemer over een vooraf bepaald niveau van taalvaardigheid beschikt (en is dus niet adaptief). Snel en eenvoudig. Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie.

Onze vestigingen

Rosetta Advantage

Rosetta Advantage is ons e-learningprogramma. De ingangstest van het e-learningpakket is los verkrijgbaar en vormt een goedkope oplossing om taalniveau vast te stellen.

Meer over e-learning

Maatwerktesten

Uiteraard kunnen we ook testen leveren, die specifiek op maat zijn gemaakt voor de wensen en behoeften van uw organisatie of branche. Zo kunnen we bijvoorbeeld de schrijfvaardigheid van een medewerker voor u toetsen.

Offerte aanvragen
 

Bedrijfsbrede taalaudit


Onze taalaudit geeft u antwoord op drie vragen:

1. Welk niveau van taalvaardigheid behoort bij welke functie? Wij bieden objectieve normen op basis van een gedegen inventarisatie, per functie of per afdeling;
2. Wat is de huidige situatie per medewerker? Daartoe hebben we verschillende toetsen om de bestaande kennisniveaus gedetailleerd te meten;
3. Wat is de meest effectieve en efficiënte manier om de taalvaardigheid van alle betrokken medewerkers op het benodigde niveau te brengen? En wat kost dat?

Voor meer informatie over de taalaudit bezoekt u deze pagina op onze website. Ook kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.