Elycio’s Summer School is geopend!

 • Doelgericht uw taalvaardigheid verbeteren
 • Geldig van 21 juni t/m en 31 augustus 2022
 • Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands of Spaans
 • 30 uur individuele training op locatie
 • 30 uur individuele training online
 • Voor een speciaal zomertarief

Geef uw zakelijke taalskills deze zomer een boost met een Taalbad

De zomer is officieel begonnen en de vakantieperiode staat voor de deur. Herken je de volgende situatie? Je bent op vakantie. De dagen zijn lang, warm en loom. Naast je op het strandbed ligt de nieuwe thriller van Nicci French. Opeens flitst die uitdagende interne vacature weer door je hoofd. Dat zou een mooie volgende stap in je carrière kunnen zijn. Je ziet alleen erg op tegen al die overleggen en presentaties in het Engels. De gedachte eraan laat je hart al sneller kloppen…

Met een Taalbad van Elycio Talen verbetert u binnen 30 uur uw zakelijke taalvaardigheid in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands of Spaans.

Je meldt jezelf aan en voelt de last van je schouders afglijden. Nu is het tijd voor een verfrissende duik in het zwembad.

Een Taalbad bij Elycio Talen

Leer zelfverzekerder zakelijk communiceren met uw internationale zakenrelaties. Vanaf 21 juni 2022 t/m 31 augustus 2022 is Elycio’s Summer School geopend en kunt u in korte tijd uw zakelijke taalvaardigheid opfrissen of verbeteren.

De vele voordelen van een Taalbad:

 • U leert snel en doelgericht uw zakelijke taalvaardigheid te verbeteren.
 • U krijgt begeleiding van een professionele taaltrainer.
 • Het is een intensieve 1-op-1 taaltraining.
 • U kunt de training zowel online als op een van onze locaties volgen.
 • De training is geheel afgestemd op uw persoonlijke leerdoelen.
 • Voor u geldt een speciaal zomertarief.
 • U krijgt een maandlicentie e-learning bij een Taalbad cadeau.
 • U leert vol zelfvertrouwen met uw internationale zakenpartners te communiceren.

Speciaal zomertarief

Taalbad van 30 uur individuele training
Het Taalbad bestaat uit 30 uur individuele training, vijf werkdagen zoveel mogelijk aaneengesloten, zes uur per dag, met uw persoonlijke, professionele taaltrainer, op een vestiging van uw keuze.

Deze zomer kunt u het Taalbad volgen voor het sterk gereduceerde tarief van € 2.495,– (inclusief lesmateriaal, gevalideerde eindtoets en een maandlicentie e-learning).

Online Taalbad van 30 uur individuele training
Onze professionele taaltrainers helpen u ook online graag bij het realiseren van uw doelen. Het digitale Taalbad bestaat uit 30 uur individuele training online, tien werkdagen, drie uur per dag, met uw persoonlijke, professionele trainer.

Neem deze zomer een duik in ons digitale Taalbad voor het sterk gereduceerde tarief van € 2.495,– (inclusief lesmateriaal, gevalideerde eindtoets en een maandlicentie e-learning).

Overige informatie

1. Specifiek afgestemd op uw situatie: de perfecte basis voor succes

Vakjargon, zakelijke gebruiken, woordenschat, nuances, standaardformuleringen; omdat het Taalbad nauwkeurig en volledig op uw leerdoelen en zakelijke situatie wordt afgestemd, kunt u na de training uw nieuwe vaardigheden direct toepassen in de praktijk. U communiceert zelfverzekerder met uw internationale zakenpartners. Intensief, plezierig, doelgericht en effectief: beter laat het Taalbad van Elycio Talen zich niet samenvatten.

2. Het Taalbad, een plezierige onderdompeling in een andere taal en cultuur

Uw professionele taaltrainer, native speaker van de taal waarin u getraind wordt, laat u een nieuwe taalkundige en culturele wereld ontdekken. U spreekt alleen in de doeltaal en ervaart de (zakelijke) culturele verschillen aan den lijve. In korte tijd verbetert u zo effectief en efficiënt uw taalvaardigheid. Daarnaast leert u de gewoontes en gebruiken kennen van een andere zakelijke cultuur. Zo bouwt u een solide basis voor optimaal resultaat.

3. Hoe kunt u een Summer School taaltraining volgen?

Dit kan zowel online als op een van onze locaties. U kunt kiezen voor een Taalbad van 30 uur (vijf dagen aaneengesloten, zes uur per dag met uw persoonlijke trainer) op een van onze locaties of voor een digitaal Taalbad van 30 uur (tien dagen dagelijks drie uur online met uw persoonlijke trainer). En uiteraard kunt u ook beide combineren.

4. Inclusief een maand e-learning

U krijgt een maand gratis e-learning cadeau bij een Taalbad. Zo kunt u tijdens en na uw training blijven werken aan de verdere verbetering van uw taalvaardigheid en maximaliseert u het rendement van de training.

5. Voorwaarden

 • Deze tarieven zijn alleen geldig voor trainingen die in een (zoveel mogelijk) aaneengesloten periode worden gevolgd tussen 21 juni 2022 en 31 augustus 2022.
 • Een taalbad in beschikbaar in de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands of Spaans.
 • Het Taalbad kunt u volgen op een van de fysieke Elycio-locaties: Amsterdam, Arnhem, Enschede, Rijswijk of Zwijndrecht.
 • U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen als u het Taalbad wilt volgen in een andere dan de genoemde talen of wilt organiseren voor een kleine groep.

Heeft u vragen of wilt u een Taalbad reserveren? 

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze trainingsadviseurs staan voor u klaar!

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.