Spoedcursussen

in alle talen

  • Spoedcursussen in alle talen
  • Zeer snel starten is mogelijk
  • Vrijblijvende uitgebreide intake
  • Professionele trainers, native speakers
  • ISO 9001 gecertificeerd & CEDEO erkend
  • Train in de avonduren en het weekend

Spoed taalcursussen

Elycio Talen verzorgt al sinds 1966 professionele spoed taalcursussen in alle talen ter wereld. Of het nu gaat om het snel verbeteren van uw taalniveau, het opfrissen van een bestaande taalvaardigheid of als beginner om een nieuwe taal en zakelijke cultuur te leren, met een spoed taalcursus van Elycio Talen bent u verzekerd van een hoogwaardige taalcursus op maat die perfect is afgestemd op uw organisatie, leerdoelen, taalniveau en agenda.

Praktijkgericht en effectief leren van ervaren trainers

Ongeacht de beoogde taal, bij Elycio Talen traint u altijd onder intensieve begeleiding van een professionele taaltrainer, native speaker van de taal waarin u getraind wordt. U leert bovendien op een praktische manier: door de taal veelvuldig te gebruiken waarbij de terminologie en het jargon naadloos op uw werkpraktijk aansluiten.

Een ruime keuze in trainingsvormen

Elycio Talen stemt het lesprogramma volledig af op uw persoonlijke wensen, eisen en taalniveau. Daarom bieden wij een ruime keuze in trainingsvormen:

Vanzelfsprekend voorzien wij u met een vrijblijvende intake van passend advies.

Trainen waar en wanneer het u uitkomt, ook op uw bedrijfslocatie
Bij Elycio Talen kunt u niet alleen kiezen uit zeven vestigingen in Nederland voor uw spoed taalcursus, ook kunnen wij de training desgewenst incompany verzorgen op een locatie naar uw keuze. Train overdag, in de avonduren of in het weekend: we bieden u graag maximale flexibiliteit.

Een uitgebreide intake als basis van uw spoed taalcursus
Aan de basis van iedere succesvolle spoed taalcursus staat een zorgvuldige voorbereiding in de vorm van een intake gesprek. Tijdens dit gesprek ontmoet u uw trainer en brengen wij uw wensen, eisen, doelen en taalniveau nauwkeurig in beeld. Onze lesmethode berust op ruim 50 jaar ervaring en is ISO 9001 gecertificeerd.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

ING

“Perfecte training die naadloos aansloot op mijn dagelijkse praktijk en leerdoelen. De trainer zorgde elke week dat wij ons Engels naar een volgend niveau tilden. Ik ben zeer tevreden met jullie als organisatie en met de trainer. Ga zo door!”

Carlos Garrido – ING – Individuele taaltraining Engels – februari 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.