Een goed gesprek als geschenk!

Lees hier alles over jouw GRATIS Linguaskill taaltest

Fijn dat je onze sinterklaaskaart en pakketje in goede orde hebt ontvangen! Op deze pagina vind je meer informatie over de extra attentie op de kaart: speciaal voor jou (of een van je collega’s of medewerkers) hebben we een GRATIS licentie gereserveerd van de internationaal erkende Linguaskill taaltest, ter waarde van maar liefst € 75,– (excl. BTW).

Hoe werkt het?

Bij elke Sinterklaasattentie is een gratis licentie voor een Linguaskill taaltest (zakelijk lezen en luisteren) gereserveerd. Je kan deze licentie tot en met 31 maart 2024 bij ons verzilveren. En als je dat doet, wacht er ook nog een leuk extraatje op je. Benieuwd? Kijk snel verder op deze pagina!

Een goed gesprek, ook in het Engels

Communiceren in het Engels is niet meer weg te denken uit het zakelijk landschap. Of het nu gaat om samenwerken met internationale collega’s, het aantrekken van klanten wereldwijd of het volgen van internationale ontwikkelingen. Het is een absolute pre als je deze vaardigheden ook kan aantonen, de Linguaskill taaltest is hier uitermate voor geschikt!

Meer over de Linguaskill taaltest Engels

De voordelen op een rij:

  • Dé online taaltest Engels van Cambridge.
  • Deelnemers ontvangen een internationaal erkend testcertificaat van Cambridge met de niveaubepaling volgens het officiële Europees Raamwerk, het ERK.
  • Geschikt voor alle niveaus.
  • Gevalideerd, dus accuraat en betrouwbaar.
  • De Linguaskill taaltest kan volledig online en op elk gewenst moment worden afgelegd.
  • De test is speciaal bedoeld voor bedrijven, overheden en opleiders om de taalvaardigheid te toetsen van medewerkers, sollicitanten en studenten.

Verder lezen over Linguaskill? Dan kan hier!

Optimale voorbereiding

De best mogelijke score op je certificaat? Ontdek de Linguaskill online cursus Engels ter voorbereiding op de test, vol hoogwaardig studiemateriaal en proeftesten. Of je dit nu zelfstandig bestudeert of samen met een van onze professionele taaltrainers, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt om de best mogelijke testresultaten te behalen.

Meer weten over de cursus ter voorbereiding? Je vindt het hier.

Hoe bestel je de GRATIS Linguaskill taaltest?

Een mailtje volstaat om je reservering voor de gratis Linguaskill taaltest te verzilveren. Stuur een berichtje met je contactgegevens naar sint2023@elyciotalen.nl en de inloggegevens voor de test komen naar je toe.

Hoe zit het met dat extraatje?

🎁 Dit is bij uitstek de tijd van het jaar om te delen, geef een ander ook een goed gesprek cadeau! Bestel een test voor een van je medewerkers of collega’s en ontvang bijna 35% korting op iedere volgende test die je bestelt (naast het eigen gratis exemplaar). Geef het duidelijk aan in je mailtje en betaal in plaats van € 75,– tijdelijk slechts € 50,– (excl. BTW) per test. Dat mag dan trouwens ook een test spreekvaardigheid of schrijfvaardigheid zijn.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

De Brauw Blackstone Westbroek

“I was very satisfied. The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I hope to be able to have more follow-up lessons.”

De Brauw Blackstone Westbroek – Incompany taaltraining Nederlands – maart 2020

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.