Speciaal voor u: een attentie van de Sint!

Sinterklaas trakteert! Lees hier alles over uw GRATIS Linguaskill taaltest

Fijn dat u onze sinterklaaskaart en lekkernij in goede orde heeft ontvangen! Op deze pagina vindt u meer informatie over de attentie op de kaart: wij hebben voor u (of een van uw medewerkers) een GRATIS licentie gereserveerd van de internationaal erkende Linguaskill taaltest ter waarde van maar liefst € 75,- (ex BTW).

Hoe werkt het?
Per Sintattentie is voor u één licentie voor een Linguaskill taaltest (zakelijk lezen en luisteren) gereserveerd. Deze licentie kunt u tot en met 31 maart 2022 bij ons opvragen. En als u dat doet, kunt u bovendien gebruik maken van een aardig extraatje (want het is per slot van rekening maar één keer per jaar Sinterklaas). Kijk snel verder op deze pagina!

Meer over de Linguaskill taaltest Engels
✅ Dé online taaltest Engels van Cambridge
 Met een internationaal erkend testcertificaat
 Geschikt voor alle niveaus
 Gevalideerd, dus accuraat en betrouwbaar
 Testen waar en wanneer het u uitkomt

Linguaskill is DE nieuwe online taaltest Engels van de Universiteit van Cambridge. Deze test is speciaal bedoeld voor bedrijven, overheden en opleiders om de taalvaardigheid te toetsen van medewerkers, sollicitanten en studenten.

De Linguaskill taaltest is volledig adaptief. Dat wil zeggen dat de moeilijkheidsgraad van de vragen automatisch wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer. Op die manier ontstaat het meest accurate en betrouwbare beeld van het taalniveau. De Linguaskill taaltest kan volledig online en op elk gewenst moment worden afgelegd.

Uiteraard is de Linguaskill taaltest uitgebreid gevalideerd door de onderzoekers van Cambridge. Deelnemers aan de test ontvangen daarom een internationaal erkend testcertificaat van van Cambridge met daarop de niveaubepaling volgens het officiële Europees Raamwerk, het ERK.
Lees hier alles over de Linguaskill taaltest Engels.

En wilt u zich optimaal voorbereiden op deze test?
Ter voorbereiding op de test is er nu ook de Linguaskill online cursus Engels. Hoogwaardige kwaliteit studiemateriaal en verschillende proeftesten om u optimaal te prepareren en zo het best mogelijke testresultaat te behalen. Voor zelfstudie of om samen te studeren met een van onze professionele taaltrainers.
Meer weten over deze cursus? Klik hier.

Hoe kunt u een GRATIS Linguaskill taaltest bestellen?
Eén mailtje volstaat om uw reservering voor de gratis Linguaskill taaltest te verzilveren. U hoeft alleen maar een berichtje met uw contactgegevens te sturen naar sint2021@elyciotalen.nl

En hoe zit het dan met dat extraatje?
Als u toch bezig bent, dan is het misschien ook wel slim om de taaltest ook te bestellen voor uw medewerkers of collega’s. Want al extraatje bij uw attentie van de Sint ontvangt u dan bijna 35% korting op elke test die u bestelt naast uw eigen gratis exemplaar. Geef het even aan in uw mailtje en betaal in plaats van € 75 tijdelijk slechts € 50 ex BTW per test. Dat mag dan trouwens ook een test spreekvaardigheid of schrijfvaardigheid zijn.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Ordina

“Alles was in orde! We hebben 10 lesuren gehad waarin we heel veel geleerd hebben. Ook hebben we materiaal aangereikt gekregen om onze kennis te vergroten c.q. te oefenen. Het helpt mij bij het toepassen van specifieke woorden in een zin, de opbouw van een zin, etc.”

Simon van Wingerden – Ordina Nederland – Incompany taaltraining Engels – april 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.