Elycio Talen reviews

Reviews – Ervaringen van onze deelnemers

Elycio Talen biedt al 55 jaar zakelijke taaltrainingen op maat waarmee u in alle taalgebieden ter wereld de beste resultaten realiseert. Niet voor niets waarderen onze deelnemers ons met een mooie 9,78! Wij organiseren meer dan 2000 taaltrainingen per jaar dus velen zijn u al voorgegaan. Hieronder vindt u een selectie van onze reviews.

Reviews mei 2021
“I really enjoyed the course. I really felt that the trainer customized the course for me and also helped me gain confidence in my capabilities!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews april 2021
“The trainer has helped me in making a product presentation, which I held for an important client. Furthermore we worked on another presentation which I will held in the near future. All in all made it an excellent training. The trainer is excellent, who made sure that my confidence in speaking English in public continuously raised.”
Patrick Degen, Nationale Nederlanden – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De training is goed toegepast aan de taalniveau en behoeften van de cursist en de trainer is heel goed, helpt heel veel met de taal, maar ook met de sociaal-culturele integratie. Een uitstekende trainer, ik heb mijn doelen voor deze training bereikt!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik ben erg blij met de vooruitgang bij het leren van de taal!”
Beate Ziolkowska, DPI BV – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Gedurende de twintig uur heb ik veel grammatica geleerd en heb ik mijn niveau in de taal kunnen verhogen, dit dankzij de geweldige en deskundige docent.”
Saman Ali, Fluor Tubing – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“I’m satisfied so far. Zeer tevreden!”
ING – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews maart 2021
“De combinatie van de leerstof, materialen en toewijding van de trainer om dit samen in de praktijk te brengen was optimaal. Ga zo door! Compliment!”
Saxion Deventer – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“The training was good, the trainer was professional, gave ongoing open and honest feedback and made the learning process interesting!”
Carina Cloete – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Erg tevreden! Ik kon prima aangeven wat ik graag wilde behandelen en wat ik belangrijk vond. Hier zijn we constant mee aan de slag gegaan.”
Tobias Schipper, ING – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“The course was a lot of fun and we have learnt all the important basics to continue studying the language. Keep doing what you do!”
Laura Pieper – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Een super cursus. Heel veel geleerd dankzij mijn trainer. Die heeft me de hele cursus enthousiast gehouden! Echt top!”
Hendrik-Jan Los – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“I am very content with the training and the outcome I got. Due to my work being highly technical and the main language in my company being english, my goal for taking this initial Dutch course was to be able to understand some daily speech and be able to conduct small chats with my colleagues in dutch. My trainer and I aligned at the beginning how I want to learn and which areas to focus and the whole process was very smooth. My trainer was very responsive to my feedback and adapting the course homework accordingly and helpful suggesting methods that made the learning easier and fun for me. I started from zero and improved a lot with this course, reaching A2 level and have a quite good understanding of reading and listening to Dutch after finishing the content and the extra material. I enjoyed the book content which was highly relevant to the initial things you come across in a new country and my trainer was a very fun and caring teacher to work with who provided extra materials & suggestions to help me see more local material and also made the learning a new language fun. I want to thank you for my super teacher and the very good experience.”
Cem Karabulut, ING – Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“The trainer was excellent and the resources really nice.”
Natalie Viziteu, Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Fijne training. Is direct toe te passen in de praktijk.”
Tim Fleuren – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“I really enjoyed the class, I appreciated the direct and clear feedback and the culture tips the trainer gave us. Even though in the first 2 sessions, it seemed like the training would be difficult and the language almost impossible to grasp, the trainer made the class enjoyable for us and kept us captivated for the whole full hours. In the end, Dutch is not that hard to learn (although it’s still a challenge) if you do your homework and pay attention in class. I do think 12 sessions are definitely not enough, but at least it offered me a good start into doing some practicing on my own. Thank you!”
Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“First of all, I am very pleasant with the trainer. During my course, I lost my focus and motivation many times because of my business at work and having no communication in Dutch in my social life because of covid lockdown. However, my trainer always found a way to make the course interesting for me. We fine-tuned my targets, used different study materials to have more fun while learning the subjects. She was also very flexible with my dynamic schedule. We were always in contact besides course timeslot. She was always patient to explain my endless questions. Not only about the language, but I also learnt a lot about the Dutch culture as I wanted. Having the course online because of lockdown was sometimes challenging when we tried to have full interaction, but the trainer managed it very well. As I was very very beginner with Dutch, this was the best way I could start. The topics and material were hitting my targets. Now, I can focus more on practicing my knowledge with daily talks.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik heb de training als zeer persoonlijk en prettig ervaren. Vertrekpunten en/of basiskennis was per persoon wisselend, de trainer weet dit op een mooie wijze enthousiast te combineren. Bedankt, ben blij met het eindresultaat en de ondersteuning bij het maken van mijn corporate presentatie!”
Rob Koldenhof, Pensioenfonds Horeca & Catering – Incompany (groeps)taaltraining Engels ★★★★★

“Enthousiaste, kundige en vriendelijke trainer die openstaat voor vragen en met je meedenkt. Ik heb nu een goede basis in het Fins, de training heeft mij de middelen en het vertrouwen gegeven waardoor ik nu zelfstandig de volgende stappen kan zetten.” 
Mark Heurman, Individuele taaltraining Fins ★★★★★

“The training was adjusted to my needs, the trainer was pleasant and professional.”
Krzysztof Drożdż, ZZP-er – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Good job since all classes were done online. The teacher was very good, helpful, positive and didn’t mind our questions. The material is suitable for my level, and I like the online book option for extra practice.”
Vedran Zikovic, TNO – Incompany taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“Ik heb een zeer prettige, leuke, gezellige, leerzame en toepasbare training beleefd! De trainer is een zeer ervaren persoon en geeft erg positief les.”
Incompany taaltraining Duits
 ★★★★

“All was good, especially regarding the online strange situation in which we were for the course.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“The course was good, the attention of the trainer was excellent, always ready to help and encourage to practice and learn more things. I have already asked to follow a new course.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“Our trainer covered very well to achieve next level speaking, writing, reading, grammar, she helps me improve a lot. 
l really like the teaching method, she was listening all questions and answering very detailed, help me motivated to study Dutch and she was putting a lot of afford in the lessons to ensure that we all understand.
Even it was a online lesson, it was more efficient for me rather than a classroom. Our trainer is one of the best l have ever got a Dutch lesson, l hope l can get more class from her for my next levels. 
The training was very good, l am very pleasant with this Dutch course!”
Tugce Talay, Bio Base Europe – CDC – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“Goede persoonlijke begeleiding, prima locatie en de training werd goed afgestemd op de werkzaamheden!”
Individuele taaltraining Frans ★★★★★

Reviews februari 2021
“Really helped to improve my confidence with speaking.”
Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“A really great trainer! At the start of the course i could not speak a word of Dutch, and now i surprise myself by being able to write and speak at A1 level. The teaching material was very relevant and easy to follow. All the classes were very interactive, which is why even though the lessons were virtual all the sessions were interesting and the learning experience was outstanding.”
Shubhi Gupta, Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“The training was extremely professional although we had online zoom lessons. All areas for learning a foreign language were covered – listening, speaking, writing, reading. It is the first course which we spoke only and entirely in Dutch language. The teacher has excellent pedagogical skills, so the course really helped me to start talking in Dutch language and to improve my writing skills.”
Bio Base Europe – CDC – Incompany taaltraining Nederlands★★★★★

“Fijne training waar er goed geluisterd wordt naar de wensen van de cursist, niet alleen op taal vlak maar ook op zakelijk vlak.”
Dennis Louwe – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Ik heb mijn communicatieve vaardigheden verbeterd. Ik ben super blij met deze taalcursus! Graag wil ik ook een compliment aan mijn trainer geven voor zijn passie, aandacht en professionaliteit.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“Goede training! Ook omdat de lesstof aangevuld kon worden met eigen cases uit de praktijk. Dit alles dankzij de trainer!”
Wim Brand – Incompany taaltraining Duits ★★★★

“De cursus was zeer goed aangepast aan mijn behoeften. Het was veeleisend tot op het juiste niveau en het was ook erg leuk. De trainer was fantastisch – behulpzaam en grappig! Ik heb genoten van de lessen. Dankjewel voor alles. Veel succes!”
Alessandra Scholl Sternberg, Siemens Mobility B.V. – Individuele taaltraining Nederlands 
★★★★★

“Het was gezellig de lessen van deze trainer te krijgen. De samenwerking was super.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Erg tevreden, de online lessen waren in het begin wennen maar het was achteraf prima te doen. Complimenten aan de trainer!!”
Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

“De trainer was erg goed en daagde ons uit om meer uit onszelf te halen. Ondanks dat deze training online gegeven moest worden heeft ze dit heel goed gedaan. Complimenten!”
Jolanda Henniphof – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

Reviews januari 2021
“Zeer goede trainer. Goede lesstof en praktijkgericht. Uiterst plezierig samengewerkt. Als ik een vervolgcursus zou plannen, zou ik zeker weer bij deze trainer ingepland willen worden.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Alles prima in orde en gefaseerd gedoceerd, trainer staat open voor alle vragen.”
Armand Stuit, DPS Engineering BV – Incompany taaltraining Engels
 ★★★★★

“The course is very well structured and the teacher is very professional, funny, and willing to teach me Dutch. Continue with the learning program!”
Giorgiana Manea – Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“Met name vanwege de online lessen was ik wat huiverig, maar dit is mij dankzij de lesmethode en vriendelijke trainer, zo ontzettend meegevallen. Ik heb een hele positieve ervaring, ver boven mijn verwachtingen. Ik raad het een ieder aan! Ga zo door. Ik heb een hele intensieve maar ook heel leerzame week gehad. Super.”
Carla Mendonca – Individuele taaltraining Spaans
★★★★★

“Training is gevarieerd en plezierig. Aanrader!”
Ad van Doeselaar – Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

Reviews december 2020
“Het was een zeer leerzame en leuke cursus. Op een hele leuke manier gebracht. De trainer was heel gericht, maar met een vrolijke noot en een persoonlijke touch. Echt heel goed. Veel geleerd.”
Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

“Het was gewoon alles wat ik er van verwacht had!”
Ron de Bruijn, Genmark B.V. – Individuele taaltraining Spaans
 ★★★★★

“The training was good and adapted as per my need. The tutor is very cooperative.”
Avinash Mishra – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Heel tevreden over de training. Het maatwerk waarin wordt gewerkt is enorm fijn!”
José Keultjes – Individuele taaltraining Frans
 ★★★★★

“Een goede trainer, combineert informele gesprekken met formele, waardoor er goede dialogen ontstaan. Ze is direct in de feedback en is in staat een goede uitleg te geven. Echt blij met haar als trainer! Training was i.v.m. corona online, maar is prima verlopen.”
Milko van der Ploeg – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De training sloot goed aan bij mijn wensen. Van tevoren en tussentijds worden de verwachtingen goed gemanaged, zodat beide partijen de training met een goed gevoel afsluiten. Ik vond het een erg prettige samenwerking met mijn trainster en ben daarnaast ook enthousiast over Elycio Talen. Ze bieden een prettige en snelle service.”
DHL Supply Chain – Individuele taaltraining Engels
 ★★★★★

“Ik ben erg tevreden over de cursus, erg leerzaam en leuk les gegeven door de trainer!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Zeer tevreden met de trainster. Ze hielp mij met meer dan alleen Poolse taal, ook support in het begrijpen van Poolse cultuur. Toptrainster!”
Roman van den Boog – Individuele taaltraining Pools ★★★★★

Reviews november 2020
“The course fitted completely my expectations with the perfect trainer for my situation. She was very flexible and understood my time constraints during this very busy year. She encourage me to keep practicing, providing homework and grammar sheets via email. The trainer helped me to train my grammar very much from the beginning of the course and she continued to correct me during our lessons, allowing me to keep learning how to correctly speak and keep varying my vocabulary. I appreciate very much all the hours we had together. This course gave me exactly what I needed: the confidence to start speaking and the knowledge to better speak the language.”
TNO – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“De trainer deed het super, vroeg waar onze wensen lagen en sloot goed aan bij wat we wilde leren. Erg fijn, duidelijk, altijd open voor nieuwe dingen en speelde goed in op onze behoeftes!”
Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

“The training was useful and successful. I received more knowledge in de Nederlandse language. Communication with the school and trainer was always pleasant and professional. Thank you!”
Oksana Makarova, Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“De lessen zijn erg goed uitgevoerd. Leuke sfeer en volledige professionaliteit. De trainer is een zeer goede lerares. Ik raad het aan!”
Ecotrans B.V.
 – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Ik ben zeker taalvaardiger geworden. De trainer en de organisatie heb ik als erg prettig, onderteunend en motiverend ervaren. Ik zal Elycio zeker aanbevelen bij anderen!”
Individuele taaltraining Frans ★★★★★

Reviews oktober 2020
“Erg fijne communicatie, prettige samenwerking en super uitleg! Ik heb deze cursus als heel leerzaam ervaren.”
Margriet Sparenberg, Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Het was helemaal leuk en prima. The trainer adjusted to my pace of learning and my learning needs. It was very personalized and really accelerated my progression. Nu voel ik me zelfverzekerd wanneer ik praat met collega’s.”
Paulo Cobankiat, Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik heb veel geleerd. De trainer is een heel geduldig en open persoon. Mijn dank aan haar is groot. Een dikke tien!” 
Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“De trainer voelt goed aan hoe snel ik de taal onder de knie krijg.. Ze gaat niet te snel, dat vind ik prettig, het is leuk om les van haar te hebben!
Johan Wes, Hakselbedrijf Wes, Individuele taaltraining Portugees
 ★★★★★

Een hele fijne trainer. Hij heeft 100% bijgedragen aan mijn vertrouwen om in het openbaar te spreken. Bootcampen, veel gesprekken en fun zijn de kernwoorden. Ook via deze weg grote dank!”
Erik van Vliet – Individuele taaltraining Engels
 ★★★★★

“Ik ben echt tevreden over de cursus: de lessen waren interessant en afwisselend en de docent koos voor ons altijd ‘op maat’ oefeningen. De docent heeft ons gestimuleerd met aandacht voor onze werkzamheid. Zij was altijd beschikbaar om ons the helpen en paste zich aan onze eisen aan. Na 6 maanden cursus kan ik met meer zelfvertrouwen tekst schrijven, naar conference en afspraken luisteren en met collega’s en klanten praten.”
Frances Becchi, PosadMaxwan – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“De training was perfect toegepast op mijn kennis, situatie en werkomgeving.”
Vincent Babes, PosadMaxwan – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“I would like to make a compliment to the teacher who was super creative and kept the group interested even if in the middle of the course we needed to switch to online lessons.”
Anastassiya Krutko, Bio Base Europe – CDC – Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

“Great teacher, method and materials!”
Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

“Grote verbetering van mijn vocabulaire en grammatica. Goede ondersteuning van trainer!”
Henri Alteveer, ABN AMRO Verzekeringen – Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“Prima digitale opleiding met goede lerares, die met leuke, ondersteunende verhalen en feiten de kennis op een goede manier overbrengt.”
Ans Wittebol – Individuele taaltraining Spaans ★★★★★

“De trainer heeft een prettige persoonlijkheid, je voelt je op je gemak in de les. Wanneer je hem een vraag per e-mail stuurt, reageert hij daar zeer snel op. De online lessen zijn goed gevuld en het is erg leerzaam om van een native speaker les te krijgen. Je leert zo niet alleen de taal maar ook een stukje van Engeland en hun gebruiken.”
TNO – Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“The training was perfect.” 
Ingrida Sapaite, Bio Base Europe – CDC – Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

Het contact met Elycio heb ik als zeer prettig ervaren. De docenten zijn erg betrokken en luisteren goed naar wat je wensen zijn. Lesmateriaal is uitstekend verzorgd!”
Individuele taaltraining Duits
 ★★★★★

Reviews september 2020
“I used to be nervous on the phone, but now I feel more confident, even when speaking in public. Thanks!” 
Anneke Kronenberg – Individuele Taaltraining Engels ★★★★★

“I really enjoyed this course and my Dutch improved ten fold compared to the beginning. It was hard and I felt like I was the weakest link in the class but I got much better so something went right ;-)”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★


“De trainingen waren inhoudelijk erg goed en op een snelheid die voor mij prettig was. De trainer was een super fijne lerares waarmee ik echt een klik had.”
Angela van der Jagt – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Professionele trainer en lessen met technieken van deze tijd. Goede oplossingen in het geven van lessen in het corona tijdperk.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De beste docent! Ze hielp me mijn Nederlands te verbeteren. Ik heb het inburgeringsexamen gedaan en het gaat nu heel erg goed.” 
Noha Shafik, ING – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Zeer verzorgd. Zeer tevreden. Lessen sluiten aan bij de reeds opgedane kennis. De trainer is erg goed, toegankelijk, stelt de juiste vragen en houdt iedereen geïnteresseerd.” 
Reggeborgh Vastgoed Management bv – Incompany taaltraining Engels
 ★★★★★

Reviews augustus 2020
“De cursus was zeer nuttig en de trainer heeft geweldig werk gedaan, dank aan haar grote competentie en passie.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“De trainer maakte de training persoonlijk en is attent. Ondanks dat het online is, durf je bij haar fouten te maken. Ze bereidt het goed voor en is flexibel.”
Individuele taaltraining Duits, Intratuin Nederland bv. ★★★★★

“As I am born and living in the East part of the Netherlands, an 8 is a very good assessment. My teacher did his job excellent, so I have no further advice. Now it is a matter of practice.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★


“Erg prettig les gehad. Veel mogelijkheid tot spreken en extra oefeningen voor bepaalde grammatica onderwerpen. Zeer tevreden.”
Heleen Moorman – Duo-taaltraining Spaans ★★★★★

“Zeer prettige les van professora. Les materiaal prima. Doorgaan zo!”
Perry Moorman – Duo-taaltraining Spaans ★★★★★

“Trainer heeft prima ingespeeld op alle rapporten en dergelijk die ik voor mijn werk moest opstellen.” 
Paul Korthagen – Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

Reviews juli 2020
“Het was prettig van begin tot eind. Ik heb enorm veel geleerd. De constante motivatie vanuit de trainer, de aansluitende opdrachten en de hulp die zij geboden heeft heeft ervoor gezorgd dat mijn Duits al enorm verbeterd is. Ga zo door! Het was een enorm prettig leertraject.” 
Kayleigh Quaedflieg, Schenker Logistics Nederland bv. – Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

“Please continue to teach like this!! Learning was a pleasure.” 
Turna Elmaci, Bio Base Europe – CDC – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ga zo door, zeer goed toegepast op mijn werksituatie.”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Mijn docent Engels heeft vanaf het eerste moment ongelooflijk goed ingespeeld op mijn wens, om mijn zelf verworven kennis van de Engelse taal en grammatica te verbeteren en uit te breiden. Dankzij de door haar gekozen grammaticaonderdelen is mijn zinsbouw en conversatie in de afgelopen 4 maanden enorm vooruitgegaan. Ik kan zonder twijfel zeggen, dat deze individuele taaltraining mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Alles was uitstekend geregeld. Bedankt!”
Gabriela Spruijt – Labudová – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Een top docente! Ze heeft ontzettend veel geduld en kennis. Ze denkt super goed mee en zorgt ervoor dat de theorie ook logisch wordt in de praktijk. Ik vond de training erg goed en kon alles aangeven. Ik wil jullie bedanken voor alle lessen!” 
Vera Guijt, Westland Bloemenexport bv. – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“I am fully satisfied with the setting of the training. The lessons were a good mix between speaking, reading, writing, listening and discussing with colleagues. The course difficulty matched my level very well. Even though we had to take this course virtually, I did not feel that this was in any way limiting us from achieving our learning objectives.”
Olga Kattan, TNO – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik ben zeer tevreden over de inhoud van mijn cursus en de persoonlijke begeleiding. In samenspraak met mijn trainer hebben we vele onderwerpen uit mijn dagelijkse werkzaamheden behandeld, zoals email correspondentie, presentaties en internationale culturele beleefdheidsvormen. De trainer heeft een brede interesse en een uitgebreide internationale ervaring. In verband met de Corona maatregelen hebben we de training volledig online gedaan en dat is prima verlopen middels video calls. Op basis van mijn ervaring(en) kan ik Elycio Talen aanbevelen.”
Jan van Heeswijk – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Leuke trainer, was enthousiast en luisterde naar onze wensen. Veel woorden geleerd en beter begrip van medisch-Duits. Goed opgepakt met Zoom.”
AcuteZorg – Incompany taaltraining Duits ★★★★★


Reviews juni 2020
“Ik vond het een bijzonder fijne training met een geweldige coach. Het sloot volledig aan bij mijn ontwikkel wens. Ik heb ontzettend veel mogen en kunnen leren van mijn trainer. Dit kwam door haar geduld en kennis waarmee ze mij ondersteunde en ervoor zorgde dat ik mij heb kunnen ontwikkelen. Nogmaals mijn dank hiervoor.” 
Erik van den Heuvel, NS Group N.V. – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“De lessen als heel prettig ervaren. Een goede stimulans om thuis aan het werk te gaan en dit in de praktijk meer toe te passen. Ik heb mijn leerdoelen behaald.” 
AcuteZorg – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Geen advies. Een goede keuze voor een training in uw eigen tempo!”
Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★

“Het was goed, mijn woordenschat is groter en dat zal het helpen van Duitse patiënten ten goede komen. Blijf zo doorgaan, het was goed afgestemd en de trainer was bekwaam.”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Goede intake, goede ondersteuning vanuit Elycio, flexibele vakbekwame lerares Frans en goed lesmateriaal.”
Henk Bos – Individuele taaltraining Frans ★★★★

“Veel geleerd, kwalitatief goede cursus ondanks dat alles plots digitaal moest vanwege corona (hoewel in real-life nóg beter geweest zou zijn). Tevens echt relevant voor de praktijk!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

“Very good experience. Lessons were very informative. Learned quite a bit, already feel marginally conversational.”
Esso Nederland bv. – Duo-taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“Sluit goed aan op mijn wens.”
Dennis Donkers – Individuele taaltraining Frans
 ★★★★

“De trainer deed er alles aan om de leerdoelen aan te laten sluiten op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden.”
Patricia Witjes – Individuele taaltraining Duits
 ★★★★

“De training was goed. Trainer probeerde alles goed en duidelijk uit te leggen. Gaf voldoende huiswerk op.”
Priya Sathasivam Sivasupramaniam, Schenker Logistics Nederland B.V. – Incompany groepstaaltraining Engels
 ★★★★

“Goed strak programma! De tijd is optimaal benut!” 
Incompany training Engels ★★★

Reviews mei 2020 
“Erg fijne manier om een stap verder te komen met mijn Duits. De docente heeft veel tijd genomen voor specifieke situaties in mijn sector en we hebben heel veel gesproken samen, wat nuttig was en ook leuk.”
Gineke van Dijk, Tennet – Individuele taaltraining Duits★★★★

“Ik heb erg genoten van de oefeningen die door de trainer bedacht waren. Op een “speelse” manier met Duits bezig zijn.”
Lieke de Waal, ING – Individuele taaltraining Duits★★★★

“Cursus heeft me echt geholpen om het niveau van mijn Engels te verbeteren. Docent was altijd bereid om te helpen, ook buiten de lessen om. Ik zou een cursus zeker aanraden.”
Oscar Dröge, Mammoet – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Ik heb Elycio Talen inmiddels zeker bij mijn collega’s aanbevolen. De leerstof vond ik prima en het contact met de trainer was erg prettig. Voorbeelden in de les die goed aansluiten op de praktijksituatie. Ondanks de corona periode en zelfs een keer telefonisch les is het via de digitale weg goed gegaan.”
Ruud de Jong, KP Holland – Individuele taaltraining Frans ★★★★

“Heel flauw maar er moet altijd ruimte zijn voor verbetering daarom geen 10. Ook ben ik heel tevreden over hoe jullie het lesgeven online hebben opgepakt vanwege corona. Dat ging perfect. Al met al zeer tevreden en zal ik jullie zeer zeker aanbevelen. Mijn advies is om vooral zo door te gaan.”
Miriam Rodenburg – Individuele taaltraining Duits ★★★☆ 

“From the trainer and the school perspective, everything was perfect. COVID times are challenging and anyway everything was fine.” 
Eduardo Barra Cordeiro – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Zeer professioneel en een goed inlevingsvermogen. Blijf zo doorgaan!” 
Individuele training Engels★★★★

“In een relatief korte leergang mijn Engels behoorlijk verbeterd en veel tips meegekregen, bedankt Elycio! Ga zo door!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★ 

Reviews april 2020
“Leraar is heel professioneel. Ik heb heel nuttige aantekeningen gekregen die ik elke dag op mijn werk kan gebruiken (opgehangen). Mijn complimenten!”
Hulya Avan, Wordline – Individuele taaltraining Engels★★★★

“Ik ben heel tevreden over hoe de trainingen zijn verlopen, ondanks dat het coronavirus voor een andere manier van lesgeven zorgde. De trainer deed haar uiterste best om te zorgen dat we via Facetime konden afspreken.”
Charlotte van Rooijen, Luchtvaartmaatschappij – Individuele taaltraining Spaans ★★★★

“Ik heb op een prima manier mijn lessen ontvangen. Ik kan terugzien op een goede leerperiode. Mensen met dyslexie blijft maatwerk om verdere stappen te maken. Ik vond dat dit goed gelukt is.”
Bert v.d. Meer – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Het was een supergezellige training met heel veel mogelijkheden om praktijkvoorbeelden in de training te behandelen en precies daarop te focussen waar wij in de praktijk behoefte aan hadden. Niets aan veranderen! Helemaal tevreden!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

Reviews maart 2020
“Een fantastische lerares. Wisselt de lessen af (video kijken, audio luisteren, quizjes, grammatica, lezen). Geeft boeiend les, luistert goed naar vragen/opmerkingen, acteert op werksituaties en beloont de cursisten met een sticker of chocolaatje. Er is ruimte voor zowel concentratie als lachen. Erg veel van opgestoken!”
Sandy Overman, Royal Lemkes – Incompany taaltraining Duits ★★★★

“I was very satisfied. The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I hope to be able to have more follow-up lessons.”
De Brauw Blackstone Westbroek – Incompany taaltraining Dutch ★★★★

“De welwillendheid van de trainer om je een stap verder te brengen en het feit dat de training 1 op 1 gegeven wordt zorgt ervoor dat het echt een training op maat is die heel goed aansluit bij mijn leerdoelen.”
Vincent Peer – Individuele (vervolg)taaltraining Engels ★★★★

“An amazing teacher. Geduldig, past zich aan mijn behoeften en snelheid aan, creatief.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews februari 2020
“Een hele goede ervaring met de coach. Hij is geduldig, legt goed uit, is flexibel. Speelt in op actuele situaties. Cursist kan zelf aangeven waar hij het over kan hebben. Mooie mix van theorie, maar vooral praktijk.”
Tatiana Krol, ING – Individuele taaltraining Engels
 ★★★★

“Ik heb een individuele cursus gevolgd en dat was echt een prima ervaring. Ik heb ook een hele professionele en een leuke docent gehad. Ik ben helemaal blij met de cursus en met de trainer!”
Magdalena Zimoch, Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Ik heb de training met veel plezier gevolgd, complimenten voor de trainer, zij heeft veel voor mij gedaan. Ik heb de training als erg prettig ervaren en met veel plezier gevolgd. Complimenten daarvoor. Voor mij was het prima.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

“The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I was very satisfied, hope to be able to have more follow-up lessons.”
De Brauw Blackstone Westbroek N.V. – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“De docent is zeer goed, ze probeert alle cursisten’s niveau te bereiken. Ze is vriendelijk.”
Reeham Khalil – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews januari 2020
“Ik heb echt genoten van mijn lerares. Zij was georganiseerd, professioneel en vriendelijk. Ze dwong ons om meer te praten in de klas. Ik heb het gevoel dat mijn Nederlands is verbeterd en ik heb meer vertrouwen in het Nederlands spreken.”
Erdi Akyüz, Duo taaltraining Nederlands ★★★★

“Prima invulling welke aansloot bij mijn behoefte en op mijn niveau. Prima locatie, een top docente en goede gastvrijheid.”
Arjan Gaal, NS Group N.V. – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Veel vrijheid om zelf aan te dragen wat je wilt leren en geduld van de trainer.”
Deltares – Incompany taaltraining Engels ★★★★ 

“De trainer is ontzettend behulpzaam en heeft mij goed geholpen in mijn proces. De 1 op 1 training voelde echt als op maat gemaakt en ik ben er zeer over te spreken. De training was zeer praktisch toepasbaar op mijn werkzaamheden en ook met de hulpmiddelen (telefoonkaart) die ik heb gekregen ben ik erg blij.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★

“Mijn trainster was een uiterst vriendelijke en vooral goede trainster. Ze had alles goed afgestemd op mijn werkgebied en ben ook zeer tevreden hiermee. Ook heeft ze het beste naar boven weten te halen in me, dus letterlijk de krenten in de pap meegekregen en zou haar dan ook zeker aanraden als mijn collega’s ook deze cursus gaan volgen. Dus al met al meer dan tevreden, ze heeft het beste en hoogste niveau in me naar boven weten te halen!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

Reviews december 2019
“De trainer schakelt goed tussen de niveau’s en past het programma aan indien nodig. Niks anders dan complimenten. Enorm bedankt.”
Groepstraining, Acute zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★

“Ik ben zeer te spreken over mijn trainster. Ze is heel prettig in de omgang en verifieert vaak en dat is heel prettig. Tevens was de hele training toegespitst op mijn praktijk situatie. Heel knap hoe ze daar in mee ging. Ook door goede vragen te stellen heb ik geleerd om mij te kunnen verdedigen in het Engels.”
Melanie Cremers – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Hele goede ervaring, leuke trainster!”
Femke de Gruijter, Schenk Papendrecht bv. – Incompany taaltraining Frans ★★★★

“Geen verbeteringen, zo doorgaan. Zeer leuke cursus! Enthousiaste lerares, interactief, voldoende huiswerk (ook niet te veel gezien full time baan).”
Marijke van den Heuvel, Acute zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★

“Training sloot goed aan op onze wensen. Super dat de training incompany gegeven kon worden. Goede trainer (goed voorbereid, kundig en fijne manier van overdragen). Zorgde bovendien voor een prettige sfeer zodat de omstandigheden optimaal waren en we veel hebben kunnen bereiken! De trainer heeft ervoor gezorgd dat mijn basis (niveau en vertrouwen daarin) goed is.” 
Incompany taaltraining Engels ★★★★ 

“Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit. Ik vond het vooral leuk dat we naast het boek materialen en oefeningen gebruikten die op mijn verbeterpunten waren afgestemd. Ga zo door!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews november 2019 
“Een zeer enthousiaste trainer die leuke en leerzame lessen verzorgde, aangepast aan onze behoefte. Hij deed dit o.a. door aparte kopieën met basisleerstof te maken Ook gaf hij op deze manier enkele keren op ons afgestemd huiswerk mee. Ik keek er elke week naar uit!”
Maarten van Bree, Howden Netherlands bv. – Incompany taaltraining Spaans ★★★★

“Flexibiliteit met de grote groep was zeer goed, mijn complimenten voor zowel de docent als Elycio Talen waardoor we met zo’n grote groep belangstellenden toch gezamenlijk de cursus Spaans hebben kunnen volgen.”
Peter Holkers, Howden Netherlands bv. – Incompany taaltraining Spaans ★★★★

“Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”
John Otten, Scania Zwolle ★★★★

“Prima training, sluit goed aan bij mijn/ons niveau.”
L.M.J. van Paassen, Incompany groeptaaltraining Engels ★★★★ 

“Dit was een prima setting, vooral om dit samen met een collega te doen, zodat er ook rollenspellen konden worden specifiek toegepast op de werksituatie”
Incompany duo-taaltraining Engels ★★★★ 

“Deze training sloot goed aan op mijn wensen. De trainer deed goed haar best om mijn Engelse taal niveau op te schalen. En het is gelukt. Top trainer.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★ 

“Goed lesmateriaal en goede lerares die fanatiek is en erop let dat ik mijn huiswerk gemaakt heb. Ook legt zij heel goed de vinger op de zere plek en op de aandachtspunten als ik ergens niet zo goed in was.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

Reviews oktober 2019
“Zeer tevreden over de wijze van lesgeven, is gevarieerd. Trainster sluit goed aan bij mijn wensen/huidige leven in het buitenland en ze maakt gebruik van goed lesmateriaal. Ik ben zeer tevreden over hoe mijn trainster de cursus heeft ingevuld samen met mij.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Mijn Duits is verbeterd en de lerares was heel erg goed. Prettige omgang, ging in op al de vragen en kwam zelf ook met leuke onderwerpen. Heel erg tevreden.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★

“It was a very concentrated and intense course, it gave me exact the kick-start I needed.”
Individual taaltraining Dutch ★★★★

“Ik voelde me op mijn gemak bij mijn trainer en heb ontzettend veel van haar kunnen leren. Er was voldoende ruimte voor vragen en om te oefenen. Ik ben zeer tevreden en weet jullie te vinden als ik verder wil!”
Individuele taaltraining Spaans ★★★★

“Best teacher ever!”
Incompany groepstaaltraining Nederlands ★★★★ 

“De trainer luistert goed naar je wensen en heeft vooral goed benadrukt dat de toon en sensitiviteit heel belangrijk is. Dat vond ik heel leerzaam. Nederlanders worden vaak als bot en direct ervaren, dat is mij nu duidelijk geworden waar dat vandaan komt!”
Individuele taaltraining Nederlands★★★★

“Het contact met Elycio talen heb ik als zeer prettig ervaren, de studiematerialen waren goed verzorgd. De leslokalen zijn goed voorzien en prettig om in les te krijgen. Trainers waren zeer professioneel.”
Individuele taaltraining Frans★★★★

Interesse in een van onze diensten? Schrijf u hier in voor een taaltraining.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2483

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

 
X