Reviews Elycio Talen

Ervaringen van onze deelnemers

Elycio Talen biedt al 55 jaar zakelijke taaltrainingen op maat waarmee u in alle taalgebieden ter wereld de beste resultaten realiseert. Niet voor niets waarderen onze deelnemers ons met een mooie 9,49! Wij organiseren meer dan 2.500 taaltrainingen per jaar dus velen zijn u al voorgegaan. Hieronder vindt u een selectie van onze reviews.

Reviews mei 2024

“The training helps me understand the context more and make basic conversation. It’s a good stepping stone to learn the language proficiently. The lessons were good, practical and useful. It helped me get started with good confidence!”
Pratham Agarwal – NN Group – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Mijn trainer was fantastisch! Ze nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen. We hebben waardevolle oefeningen gedaan. De focus lag heel erg op het vrijuit spreken van de Engelse taal in discussies, presentaties etc. Dit werkte voor mij uitstekend! Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden in het spreken van Engels tijdens presentaties, discussies etc. in mijn dagelijkse werkzaamheden.”
Incompany taaltraining Engels ★★★

“Everything was perfect. Let my trainer stay so amazing, wish her many luck. Thank you for helping me!!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★

Reviews april 2024

“Great! I had a nice experience learning from A1 to A2. During this training I have improved my grammar skills. But I need to put more efforts in enhancing my vocabulary as well. It was a pleasant journey with my trainer, who’s being patient encouraging us.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★

“With my trainer we had perfect communication, I don’t have something to tell. I would like to continue to learn the grammar with the same teacher!”
Eirini Andreadi – WerkTalent – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Deze training heeft mij heel goed geholpen zekerder te worden over mijn Duitse kennis. Ik kan beter communiceren met mijn Duitse collega’s. Ook helpt het mij om Duitse werknemers beter te kunnen assisteren bij hun vragen. Mijn trainster heeft erg haar best gedaan om verschillende leermaterialen te vinden die bij mij passen en veel moeite gedaan om mij te helpen. Ik zou haar zeker aanraden! Ook vanuit Elycio Talen was alles goed geregeld, ik heb er veel van geleerd.”
Individuele taaltraining Duits ★★★

“Deze training heeft me geholpen beter te communiceren, wat mijn werk gemakkelijker maakt. Ik vond de cursus fantastisch en leerzaam. Mijn taalvaardigheden zijn verbeterd en mijn zelfvertrouwen is opgebouwd. Complimenten aan mijn taaltrainer, een zeer ervaren docent. Ik heb helemaal geen opmerkingen of verbeteringen. Alles was goed geregeld. Bedankt!
Vladimir Harcarik – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Deze training heeft mij geholpen met praten en schrijven in het Nederlands. Met de trainer ging het heel goed en het was ook leuk om met haar deze training te doen. Compliment!”
Anna Serwus – WerkTalent – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Enthousiaste en betrokken trainer. Had plezier in zijn werk en bracht dit ook over. Ik ging wekelijks met veel plezier naar de Engelse training. Ik heb veel geleerd over schriftelijke communicatie. Dit kan ik direct toepassen in het e-mail contact wat ik heb met Frans collega ‘s.”
Incompany taaltraining Engels ★★★

“De trainer nam altijd de tijd voor ons en keek ook naar de persoonlijke behoefte tijdens de training. Hierdoor ontstond een open dialoog waarin we snel konden schakelen en zo ons Engels naar een hoger plan tillen. Het boek rondom zakelijk Engels met praktijk opdrachten heeft mij erg geholpen in professioneler opstellen van mijn e-mails naar klanten.”
Arval – Incompany taaltraining Engels ★★★

“De Engels training was erg leuk, leerzaam en interactief. Onze trainer maakte er vaak een gezellige interactieve training van. De training werd goed aangepast op de behoeften van de cursisten, om ervoor te zorgen dat wij het meest geholpen werden. Het heeft me comfortabeler gemaakt in het spreken van Engels!”
Maud van Lanen – Incompany taaltraining Engels ★★★

Reviews maart 2024

“Leuk om de training samen met collega’s te doen. Omdat het niveau in de groep al vrij hoog was hebben we interessante gesprekken gevoerd. Onze trainer was erg enthousiast en wist dit goed over te brengen.”
Walraven – Incompany taaltraining Engels ★★

“My trainer is an amazing person and teacher! Thank you from the bottom of our hearts for your care!”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“Een erg leerzame training en fijne mensen. Ik ben nu minder onzeker met het praten!”
Intensieve individuele taaltraining Duits ★★★

“De training verbeterde zowel mijn spreek- als de schrijfvaardigheid. De maatwerkaanpak van mijn trainer vind ik zeer effectief. Alle communicatie verliep in een prettige sfeer waarbij mijn doelstellingen centraal stonden.  Zeer professioneel uitgevoerd door de trainer evenals de communicatie met Elycio Talen.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“The best teacher ever ❣🙏 No advice needed, he knows how to speak with people and to explain.”
Mariana Claudia – DHL Supply Chain – Incompany taaltraining Nederlands ★★★

“It was a great opportunity to train my weak points. My teachers assisted me by correcting every single one. This never happened when I attended group classes before.  I really appreciate the trainers patience. Thank you for putting up for my poor pronunciation!”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★

Reviews februari 2024

“De uitleg van mijn trainer was heel duidelijk. Deze training helpt mij vooral tijdens mijn baan maar ook in het dagelijks leven. Ik heb verder niks om toe te voegen het was gewoon heel erg goed.”
Eurvin Korsen – Deltalinqs – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“I’ve had a great course with a really good trainer, he needs to continue the lessons with people!”
Individuele taaltraining Engels ★★★

“I think the course adapts very well to the need and timing of employees with a 40h per week work. The lessons are consistent and help to stay motivated and the progresses are tangible during the daily work life.”
TNO – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Kredietrapporten worden bij ons in het Engels geschreven. Daarbij helpt deze cursus direct. Ik vond het een prettige training en de docent stond open voor suggesties en vragen. Leuk en met veel interessante topics (bijvoorbeeld de gezegden die we elke week behandelden).”
Antoine Renardel de Lavalette – Arval – Incompany taaltraining Engels ★★★★

“Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen heb om Duits te praten tegen mijn Duitse collega`s i.p.v. standaard over te stappen naar Engels of Nederlands. De trainer deed er alles aan om zo dicht mogelijk met de lesstof bij de kennis van de groep te zitten. De mailtjes met extra mogelijke leerstof en tips en tricks waren zeker van meerwaarde. Ik ben altijd met plezier naar de lessen gekomen.”
Mark Korshuize – Thyssenkrupp VeerhavenIncompany groepstaaltraining Duits ★★★★

“Van tevoren heb ik aangegeven wat ik belangrijk vond voor mijn werksituatie: professioneel overkomen, een betere uitspraak en meer vloeiend praten en daar heeft de training erg goed op ingespeeld! Erg prettige en professionele trainer, zij legde nadruk qua lesstof op mijn persoonlijke leerbehoefte en de uitleg was concreet en duidelijk. Zij stimuleert op een rustige en prettige manier, waardoor de lessen van 2 uur voorbij vlogen.”
Individuele taaltraining Engels ★★★

“Ik werk dagelijks met Nederlanders en ik gebruik de Nederlandse taal elke dag op het werk. Alles dat ik heb geleerd van mijn trainer en deze training gebruik ik dagelijks op het werk en privé. We hebben heel veel geleerd, ik merk het ook aan mijn collega hoe verberterd zij is met de taal, en ik zelf ook! Ik vind dat de trainer was heel goed qua alles wat we hebben geleerd. Zij heeft ze zich goed aangepast aan ons wensen en taal ervaring. Elycio heeft ook altijd open gestaan voor ons om te helpen en ik kreeg altijd snel antwoord met e-mails.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★

“Op maat en interactief! Ik kan mijn Duitse collega’s nu goed te begrijpen en mijn werkzaamheden beter uitvoeren.”
Thyssenkrupp VeerhavenIncompany groepstaaltraining Duits ★★★

“Passend bij mijn wensen en tijdens de training aangepast met extra praktijkvoorbeelden. Ik kan mij nu beter uitdrukken!”
Incompany taaltraining Engels ★★★

Reviews januari 2024

“Een zeer prettige en leuke training waarin mijn behoeftes werden voorzien. De deskundig trainster gaf mij ook voldoende ruimte om mijn eigen inbreng eraan te geven. Dit was erg prettig, ik kon alles vragen, hierdoor voelde ik mij echt gehoord. Het helpt bij het voeren van dagelijkse telefoongesprekken betreft onderwerpen die relevant zijn in mijn sector. Door deze trainingen kan ik beter luisteren en hier ook beter op reageren.”
Jérôme Jaminon – Individuele taaltraining Duits ★★★

“Ik heb zeer genoten en vooral veel geleerd van de cursus Duits. Mijn trainer geeft op een heel leuke en spontane manier de cursus, ga vooral zo door!”
Percy Van Leeuwen – Incompany taaltraining Duits ★★★

“Persoonlijk helpt het mij om verbinding te maken met collega’s. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik heb het gevoel dat ik veel vooruitgang heb geboekt. Ik heb meer zelfvertrouwen, begrijp nu 90% van het Nederlands, kan complexere teksten lezen en maak minder fouten en kan mezelf corrigeren bij het schrijven en spreken.”
Joana Teixeira – TNO – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Very good experience. The trainer is top. Good communication, sufficient studying material, excellent guidance. Keep up with your creative job.”
Mariza Agious – WerkTalent – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Goede training van een hele goede trainer! Het is me allemaal zeer goed bevallen, ik kan me nu goed verstaanbaar maken op mijn werk.”
Individuele taaltraining Duits ★★★

“Ik ben opener in mijn gesprekken met mijn collega’s en heb meer zelfvertrouwen. Ik vind dat jullie professioneel zijn en wens jullie veel succes bij toekomstig werk.”
Jelena Ivanovic Marijanovic – A.S. Watson – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“I am very happy with the course, the trainer and the adaptability to my agenda. It was a very nice experience.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★

Ik ben overtuigd!

Reviews december 2023

“Training geheel in overeenstemming met hetgeen ik van een training verwacht. Prettig contact met de trainer. Afwisselende leerstof die steeds weer afgestemd werd op de behoefte. Mijn kennis is uitgebreid met woordenschat en grammatica. Zeer tevreden!”
Dorothy de Winter – Individuele taaltraining Duits ★★★

“Great quality course! I had a very good experience with the course and my teacher did a great job.”
Elizabeth Castrillon – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“My trainer is a great teacher and a great person. I learnt a lot from him!”
Tihomira Petrova –  Bio Base Europe – CDC – Incompany taaltraining Nederlands ★★★

“Een zeer adequate cursus, prima, een tien!”
VEPO Cheese – Groepstaaltraining Nederlands ★★★

“Continuar com o super profissionalismo! (Ga door met deze superprofessionaliteit!)”
Vasca da Crus Veras – DHL Supply Chain Netherlands – Incompany taaltraining Nederlands ★★★

“De leerstof is direct toepasbaar in de praktijk. De training sloot erg goed aan op onze behoefte!”
Individuele taaltraining Engels ★★★

“Ik heb het als heel prettig ervaren. Leuke afwisselende lessen en ruimte voor vragen of opmerkingen.”
Incompany taaltraining Duits ★★★

“It is al perfectly 🥰 I have the best teacher 👌 Ik ben blij om in de klas van de leraar te zitten, alles gaat heel goed.”
Mariana Claudia – DHL Supply Chain Netherlands – Incompany taaltraining Nederlands ★★★

“It was really fun to learn Dutch with our trainer!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★

Reviews november 2023

“Het ‘spontaan’ reageren gaat mij gemakkelijker af en kost minder moeite/energie. Emails lezen in het engels gaat gemakkelijker en ook het reageren kan veelal zonder vertaalmachine. Fijne en ervaren docent. Leuke afwisseling tussen gesprekken, boek, artikelen en huiswerkopdrachten.”
Ines de Graaf – Individuele taaltraining Engels ★★

“My trainer did very good. I like it and i learn a lot, if possible i would like to have an extra advance course.”
Rizza Ann Asuncion – ManpowerGroup Netherlands – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Alles was prima, ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen!”
Individuele taaltraining Engels ★★★

“This training was really good. I really liked my trainer, the way he taught and helped me through out the course. I am now more confident on speaking in Nederland, all credit goes to the trainer Thank you!!”
Paramita Mukherjee – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“It was very nice and the lessons were clear, we learned some basic grammar which was very useful to understand and now we learn how to talk and use more dutch!”
Van der Hoeven Horticultural Projects – Groepstaaltraining Nederlands ★★★

“Ik ben veel zelfverzekerder geworden over mijn Engels spreken en schrijven. Dit had ik nodig om een speciale opdracht voor mijn werk goed af te kunnen ronden. Mijn trainer was een aardige mevrouw en sloot precies aan op mijn behoefte. Wij hebben samen tot mooie lessen kunnen komen door gezamelijk voorbereidingen te treffen. Ik heb een succesvolle cursus af kunnen ronden. De communicatie was zeer fijn! Ik heb precies gekregen wat ik wilde uit de training.”
Judith de Jong – ExxonMobil – Individuele taaltraining Engels ★★★★

De trainer was erg behulpzaam. De lessen werden erg goed gegeven, een 10!
Individuele taaltraining Nederlands ★★★

Reviews oktober 2023

“Deze training helpt mij om Engels op een professionele en juiste wijze in een zakelijke werkomgeving toe te passen. Tijdens de lessen heeft de trainer uitstekend ingespeeld op de leerdoelen van de verschillende studenten. De inhoud van de training is uitstekend afgestemd op de verschillende leerdoelen van de studenten. De trainer was top! Speelde goed in op de dynamiek van de groep, waardoor de ‘lessen’ nuttig en ook nog leuk waren.”
Incompany taaltraining Engels ★★★

“Alles was perfect, de trainer heel goed, tevreden!”
HelloFresh – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Zeer goede training waarbij voldoende interactie was en de trainer openstond voor suggesties.”
Incompany taaltraining Engels ★★★

“Ik voel me nu comfortabeler als ik Engels spreek! Goede training met interessante onderwerpen en ik heb veel geleerd.
De laatste twee lessen waren iets minder interessant, daarom geen 10 maar een 9. Verder top!”
Kristel Kraan – Arval BNP Paribas Group – Incompany taaltraining Engels ★★★★

“Het contact met mijn manager en andere internationale stakeholders binnen het bedrijf is geoptimaliseerd. Ik ben zichtbaar beter geworden in het schrijven, spreken en gebruiken van de Engelse taal.”
Incompany taaltraining Engels ★★★

“Ik heb veel tijdens mijn taaltraining geleerd. Mijn trainer is een heel goede docent en deze training verbetert zeker mijn kennis van de taal!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★

Reviews september 2023

“Deze training heeft geholpen mijn woordenschat te vergroten op C1-niveau. Dat heeft een goede invloed op mijn werk.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★

“I have learned a lot and my teacher was excellent!”
DHL Freight Netherlands BV – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Mijn trainer was uitstekend. Ik vond de lessen leuk, heel erg leerzaam en ze had echt talent om zelfs ingewikkelde grammatica goed uit te leggen aan hand van voorbeelden. Ze maakte de oefeningen toepasbaar voor mij en gaf me de ruimte om zelf te bepalen hoe ik de oefeningen wilde uitvoeren. Ik was heel erg onder de indruk van haar onderwijsvaardigheden.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Everything was good.”
DHL Freight Netherlands BV – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“The trainer was very friendly, responsive and helpful.”
Noor Siddique – DHL Freight Netherlands BV – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Mooi studiemateriaal (boek en online). De trainer weet goed hoe hij met mensen uit het buitenland moet omgaan en hoe hen te helpen om de taal te leren. Met de trainer leer je de taal en daarnaast ook veel over Nederland (plaatsen om te bezoeken, tradities, cultuur, politiek). Ik kan nu beter communiceren met mijn collega’s en beter begrijpen wat er tegen mij wordt gezegd. De relatie met de trainer en de communicatie met Elycio zijn altijd perfect geweest!”
Sergio Peirce – Westlandse Planten Kwekerij (WPK) – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Het was een uitstekende ervaring. Veel dank aan mijn geweldige trainer.”
DHL Freight Netherlands BV – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews augustus 2023

“Thank you, it was a very strong and high-quality course with the best trainer.”
Yevheniia Malyna – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Mijn doel was allerdaagse gesprekken voeren met Duitse collega’s, dit kan ik nu direct toepassen! Mijn trainer is superfijn, goed, gezellig en geduldig. Ze is altijd positief en stimuleert je in alles. Ze denkt mee om in privé tijd te oefenen met materiaal en boeken. Ik heb echt vijf topdagen gehad!”
Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“De training was nuttig en goed afgestemd op mijn behoeften. De persoonlijke en ontspannen aanpak maakte de lessen comfortabel en doelgericht. De inhoud was relevant voor mijn dagelijks werk en leven, waardoor ik het geleerde meteen kon toepassen. Het sloot perfect aan op mijn verwachtingen, behoeften, enz. Ik zie nu waar ik attent op moet zijn. (Ik zie ook waar ik me geen zorgen over hoef te maken ;)) Omdat ik mijn valkuilen nu beter ken, kom ik meer verzekerd over in mijn dagelijks werk (zowel schriftelijk als mondeling). Tevreden!”
Mariam Reda – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“What a great trainer! She was really supportive and encouraging. She was patient and kind expecialyl when we need a little bit more information to process.”
Incompany groepstaaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews juli 2023

“Door de training voel ik me zelfverzekerder in het spreken van de taal in mijn privé- en beroepsleven. Ik kan nu veel meer begrijpen in het Nederlands, teksten schrijven en met collega’s praten. Vooral het oefenen om te spreken heeft me veel geholpen. Ik vond de privélessen en de structuur van de lessen erg fijn. Kortom: prima lessen aangepast op mijn niveau, veel individuele aandacht en ik kon veel oefenen met spreken en schrijven! Ik kom zeker bij jullie terug als ik in de toekomst nog een vervolgcursus wil doen!”
Liv Ziegfeld – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik ben erg tevreden over de training én de trainer van Elycio. We hadden een goede klik en ze gaf me veel zelfvertrouwen om gewoon (vooral in het begin) in mijn stuntelige Engels met haar te praten. In 10 weken tijd toch een heel level omhoog gegaan! Nu voel ik me meer toegerust om in het Engels te corresponderen of een gesprek aan te gaan.”
Ordina Nederland – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Mijn trainer was erg behulpzaam tijdens de hele cursus. Ze stelde realistische doelen met betrekking tot mijn vaardigheidsniveau en zorgde voor een goede balans tussen luisteren en spreken tijdens elke les.”
Robert Herdman – SES Nederland – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Mijn spreekvaardigheid is goed verbeterd. Ik heb nu meer zekerheid tijdens het contact met collega’s.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews juni 2023

“Mijn doel was om in staat te zijn een anamnese en gesprek in het Duits te kunnen voeren. Door het vergroten van de medische woordenschat en het doen van rollenspellen met de medecursisten is dit doel bereikt! Ook zeer tevreden over mijn trainer. Op naar veel Duitse patiënten!”
Janneke Janssen – Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Goede opbouw, handige reader, enthousiaste trainer en een leuke groepsdynamiek! Door de training ben ik beter in staat om formeel Engels bewust toe te passen in mijn communicatie.”
Peter van Os – Dutch Flower Group – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in mijn mondelinge vaardigheid en sociale contacten.”
Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“The trainer carried the course extremely well. She was able to make the learning fun and comfortable. With a new baby, new job and a new language, she was able to strike a balance of understanding and keeping me accountable. I looked forward to every lesson!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews mei 2023

“Super, de trainer denkt mee met ons werk en wat handig is. Top.”
David Korenhof – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De trainer was zeer gedreven en bekwaam, de locatie voldeed goed.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★

“Gewoon een heel erg goede training, ik ben zeer tevreden over alles en kan mijn trainer absoluut aanbevelen. Het was allemaal direct toepasbaar en goed ingespeeld op de situatie.”
Piet van Dort – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“The course was professional. The teacher was helpful and answered all our questions. I recommend it to anyone who wants to learn a language.”
Piotr Kulach – Cool Control – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“I reached all my goals with the class and the content was adapted to my needs and wishes.”
TNO (Finance) – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“The training was sufficient and very well organized, it was very helpful for me. I am in A2 level after finishing the course, and I have adapted Dutch language into my daily life (in supermarket, in restaurant) right now.”
Beste Tunali – Bio Base Europe – CDC – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“An excellent inspiring teacher who made learning a new language fun! I particularly liked this training because of the teacher.”
TNO (Finance) – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews april 2023

“Alles was prima geregeld en het programma was naar wens. Ben zeer tevreden met de training.”
Vattenfall N.V. – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Zeer praktisch en toepasbaar. Precies wat ik nodig had.”
Individuele taaltraining Frans ★★★★★

“The teacher was very energetic. She let us converse in Dutch every class, that was super helpful!”
Aravind Satish – TNO (Finance) – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik ben zelfverzekerder wanneer ik een Engelssprekend persoon aan de telefoon krijg. Verder goede begeleiding, goed contact en fijne gesprekken.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Alles is uitstekend! Online les werkt perfect. De planning is perfect. En nog een super trainer ook! Op het werk praten en schrijven gaat veel beter.”
Stan Harnusek – KS Profiel – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik ben gelukkig nu wat zelfverzekerder geworden aan de telefoon. Eerder sloeg ik helemaal dicht maar nu kan ik de klant goed welkom heten. Mijn trainer was geweldig goed, we zullen haar missen. Een dikke vette 10 voor haar!”
Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Alles was in orde! We hebben 10 lesuren gehad waarin we heel veel geleerd hebben. Ook hebben we materiaal aangereikt gekregen om onze kennis te vergroten c.q. te oefenen. Het helpt mij bij het toepassen van specifieke woorden in een zin, de opbouw van een zin, etc.”
Simon van Wingerden – Ordina Nederland – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Alles was perfect en heb met plezier deelgenomen aan deze training. Duidelijk en super te begrijpen. Het helpt mij bij het te woord staan van buitenlandse chauffeurs en klanten.”
Emiel Niks – Bebo Parket – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

Reviews maart 2023

“Dit had ik echt niet verwacht. Ik ben onder de indruk van de persoonlijke aandacht en de inhoud. We zaten maar met z’n drieën in de les en werden constant uitgedaagd om over ons vakgebied te praten en interactief mee te doen. De specifieke richtingen waarbinnen je een klassikale online les kan volgen zijn eindeloos. Van receptioniste tot juridisch medewerker en van tandartsassistent tot sales. Ik heb me meteen voor twee nieuwe lessen ingeschreven. Misschien schrijf ik me ook nog in voor een marketing gerelateerde Engelse les, gewoon omdat het kan.”
Duygu Aslan – Accountmanager – Virtuele lessen Engels via Rosetta Stone ★★★★★

“My trainer was always very well prepared and tailored the course exactly to my expectation and needs. He was always very patient with me and shared useful material for my studies that I can apply in the future.”
Alexandra Kovacs – Bio Base Europe – CDC – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Het enthousiasme van de trainer was zeer belangrijk en zorgde voor een positieve leeromgeving. Het tempo was uitdagend maar zorgde ook dat je bij de les bleef.”
Incompany taaltraining Spaans ★★★★★

“Mijn trainer is erg prettig. Hij kan de stof goed overbrengen, ook als je het na 2x uitleggen nog niet snapt. Kortom, erg prettig als je onzeker bent over je niveau Duits. Deze training is een goeie aanvulling geweest voor mijn dagelijks contact met Duitse klanten.”
Nick Kockmann – Metaalwarenindustrie Witte van Moort – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“The training has helped a lot for me as I can now begin to contribute and discuss much more in Dutch. It makes understanding a lot easier when topics and discussions occur. It has also enabled me to rely less on translating things. Overall I find the phase, structure and method of teaching really helpful!”
Frans Botha – CIMSOLUTIONS – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Mijn trainer heeft geluisterd naar al mijn wensen en vragen om het te vertalen naar mijn dagelijkse werksituatie. Dus ik heb daar veel aan. Ze heeft veel geduld, en ging echt in op onze wensen. Ook vond ik het erg fijn dat ze iedereen in z’n waarde liet en geduld heeft. Gewoon. Leuke lessen. En als het een keer niet leuk was, bedacht ze een manier om het toch leuk te brengen. Ga zo door!”
Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“I really think it has been great! I don’t have a natural interest in languages, but my trainer has made it interesting and enjoyable even for me. I have thoroughly enjoyed it!”
Hannah Petersson – TNO (Finance) – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“The trainers have been splendid in their way of teaching. I am very happy of their service. There is nothing compared to a 1 on 1 lesson. Especially when the teachers are such incredible professionals. I learned a lot in a short period of time. In case I plan to remain in the Netherlands, I will come back for more lessons ;)”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik weet nu hoe ik klanten te woord kan staan via de telefoon, een notitie kan maken en kan doorverbinden. Het geeft mij meer zelfvertrouwen. Ik ben erg tevreden over mijn trainer. Ze luistert goed, staat open voor vragen en past waar nodig, de les aan.”
Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Super! Mijn trainer was een leuke, spontane vrouw die alle tijd neemt om uit te leggen. Ik heb veel geleerd van de lessen op een heel leuke manier. We hebben tijdens de lessen veel geoefend op gesprekken voeren en mails schrijven in het Engels, fijn want dat is concreet wat ik dagelijks tijdens werk tegenkom.”
Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Ik ben zeer tevreden. Ik heb mijn doelen behaald die ik voor ogen had. De geleerde stof kan ik direct toepassing in mijn dagelijkse werkzaamheden. Met e-mails schrijven, verslagen maken en dergelijke zaken. Mijn trainer heeft mij uitstekend begeleid. Ik ben zeer tevreden over haar!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Prettige trainer, duidelijk in uitleg en genoeg ruimte voor vragen. Ik communiceer nu makkelijker met klanten door het beter beheersen van de taal!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Het was een leerzame training waar veel diverse onderwerpen zijn behandeld. Ik kom zelfverzekerder en krachtiger over bij Engelse klanten en collega’s. De trainer was duidelijk en vakkundig!”
Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“De lessen bestonden uit conversatie, oefencorrectie en gesprekken over de Nederlandse cultuur en geschiedenis (ook belangrijk voor inburgering). Het ging allemaal erg soepel. Ik vond onze trainer de beste! Mijn ervaring haar en Elycio Talen is erg positief.”
Aurélie Sotgiu – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Mijn trainer is geweldig. Ik heb zelf een hogere lerarenopleiding afgerond en vond haar werkwijze en contact met de studenten echt fantastisch en zeer professioneel. Zij is erg begripvol en motiverend. Ik heb veel handige dingen geleerd over het juiste gebruik van de grammatica, wat heel belangrijk voor mij is in de dagelijkse communicatie. Dankzij mijn trainer zou ik verder door willen gaan met de taal. Zelfs gewoon in mijn vrije tijd, als het via mijn werkgever niet meer zou kunnen. Top gedaan :)”
Albert Wasilewski – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“De organisatie was keurig, de trainer erg kundig. Inhoudelijk was het een erg goede cursus. Basisvaardigheden in spreken en lezen zijn erg nuttig geweest.”
Individuele taaltraining Arabisch ★★★★

Reviews februari 2023

“Excellent training, all good!”
Incompany groepstaaltraining Nederlands ★★★★★

“Gehaald en behaald, zelfs meer dan ik voor ogen had. Het was leuk en leerzaam met een uitstekende trainer. Ik heb dagelijks contact met diversen partijen uit het buitenland en daar is deze training een goede aanvulling op, ik kan nu makkelijker communiceren.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Perfecte training die naadloos aansloot op mijn dagelijkse praktijk en leerdoelen. De trainer zorgde elke week dat wij ons Engels naar een volgend niveau tilden. Ik ben zeer tevreden met jullie als organisatie en met de trainer. Ga zo door!”
Carlos Garrido – ING – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“No advice, it’s been an awesome experience!”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews januari 2023

“Mijn medisch Duits is veel beter geworden, alleen al door de toegenomen woordenschat. Tijdens gesprekken met Duitse partners hoef ik minder te zoeken naar de juiste woorden, gesprekken gaan vlotter. Fijne docente, goede lesvorm, structuur is helder, veel eigen inbreng mogelijk en veel geoefend in het spreken waarbij ook de zinsbouw behandeld werd.”
Arjan Bisschop – Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Mijn trainer is een bevlogen docent, de lessen waren zeer interactief en leerzaam! Ik ben op een andere manier naar, met name het belang van kennis over de historie van, taal gaan kijken.”
Ted van den Akker – Hoogendoorn Automatisering – Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“Ik ben helemaal blij met de docente. Toplerares die mij op een leuke en interactieve wijze al heel snel, heel veel heeft kunnen leren. Ze is voor mij een van de drivers om de training voort te zetten!”
Robbert Remmers – Individuele taaltraining Zweeds ★★★★★

Reviews december 2022

“Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de training wordt gegeven en ga er met veel plezier naartoe! Ik ben nu in staat om e-mails vanuit Duitsland op een redelijke manier te begrijpen en te beantwoorden.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Hele fijne mentor, met duidelijk uitleg.”
AcuteZorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“The trainer was a wonderful teacher and the course was very helpful. I think I can handle most typical situations in Dutch now!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Goede cursus die heel goed aansluit bij mijn wensen. Contact met de trainer was prettig, hij stond open voor vragen vanuit de cursisten: wat wij wilden weten, heeft hij goed behandeld.”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Ik meldde mij zeer last minute aan en toch werd er gekeken naar mogelijkheden. Hierdoor kon ik snel deelnemen aan de cursus. Als je de docent via de mail benaderde met vragen, gaf hij hier uitgebreid en snel antwoord op!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Was perfect! De trainer gaf heel interessante en ook relevante lessen. Zij heeft grote moeite gedaan om altijd interessante onderwerpen en materialen te vinden als basis voor het onderwijs. Ik werk dagelijks in het Nederlands, dus mijn vaardigheden om Nederlands te praten en schrijven worden iedere dag ingezet. Mijn grammatica is nog matig, daarvoor heb ik nog meer tijd en oefening nodig.”
TNO (Finance) – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Goede praktijkgerichte cursus. Prettige sfeer. Erg vriendelijke en behulpzame trainer.”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

“The training was very useful and it gave me a good base to write, speak, listen, read and a general knowledge of the Netherlands. It was my first Dutch course and I feel more confident now to try and speak Dutch in the workplace.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Positieve sfeer, boek sloot goed aan, direct toepasbaar in praktijk.”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“I had a great opportunity to attend the first Dutch course with my teacher, and I am glad I chose Elycio Talen. Matching me with a very good teacher while offering all the options there were to learn for the first level of the Dutch language was extraordinary.”
Dren Ukmata – Ordina Nederland – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews november 2022

“Onze trainer was echt fantastisch! Gevoel voor humor, geduldig en ontzettend duidelijk. Ik spreek nu beter Engels en mijn grammatica is veel beter geworden.”
Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“Fijne docent die uitstekende materialen aanbiedt en zeer hulpvaardig is. Ze is in staat over allerhande onderwerpen de conversatie te oefenen.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Heel goed. De docent is heel professioneel en de medewerkers zijn aardig.”
Qualogy – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“The course was really organized and enriched. We practiced a lot. Many times in listening, writing and reading. Also various topics in vocabulary and grammar.”
Karim Adel Mohamed Bakr Farag – Bio Base Europe (CDC) – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“Enorm genoten van mijn lessen met de trainer. Tijdens mijn cursus Chinees (Mandarijn) hebben we goed leren samenwerken. Daardoor werden de lessen steeds effectiever. Nu kan ik binnen een jaar al mijn kennis toepassen in mijn werk. Veel dank!”
Laurens Westerdijk – LBW Holding B.V. – Individuele taaltraining Chinees (Mandarijn) ★★★★★

“De docent is geweldig. Dank u wel!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Elycio Talen heeft mij enorm geholpen met het leren van de Spaanse taal. Zij hebben meegedacht en zijn erg flexibel geweest in de verzorging van de trainingen. Met als hoogtepunt twee fantastische docenten. Gewoon geweldig.”
Individuele taaltraining Spaans ★★★★★

“De training was heel goed.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“This training was the first contact I had with the Dutch language, and I feel that I learned a lot and progressed a lot, especially in terms of reading and understanding.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews oktober 2022

“My teacher was very good and taught me a lot. I enjoyed the lessons and her ways of working. Thank you!”
Daria Baldwin – Mammoet Global Support BV – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Thank you for the training, it was excellent!”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Great experience learning Dutch with Elycio! I am on A2 level now, and looking forward to the next few rounds of training to get to B2 level.”
Ruan de Bruyn – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik vond het een supergoede training. De docente was fantastisch met het identificeren van mijn problemen en had een eindeloze voorraad materiaal om deze op te lossen. Ik heb de training al aan twee collega’s aanbevolen.”
Luke Parker – TNO (Finance) – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“My Dutch level improved and I feel more comfortable to speak Dutch with friends and colleagues.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“The teacher has always been very active, positive and responsive to teach and help us learn further. I also liked the material (book and the website).”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews september 2022

“Prachtig sfeer om te leren, trainer en personeel van Elycio zijn fantastisch.”
Monia Hedhili – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“De lessen van de docent waren zeer leerzaam en interessant. De lesstof was ontzettend gevarieerd. Naast de reguliere lesboeken, leer je de Franse taal en cultuur ook kennen door de vele leuke films, podcasts en muziek die hij aanbeveelt. Bedankt!!”
Nawjeen Karim – Individuele taaltraining Frans ★★★★★

“Voor logistiek werk heb ik veel termen geleerd. Heb veel bruikbare tips gekregen!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Ik kan duidelijker communiceren en gemakkelijker zinnen formuleren. Schriftelijke communicatie moet ik nog oefenen, maar de gesproken communicatie is merkbaar verbeterd.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Zeer professionele training waarin praktijkcases leidend zijn. Ook is er ruimte voor een informeel gesprek en een lach.”
Koppert Machines en Zonen B.V. – Individuele taaltraining Duits ★★★★

Reviews augustus 2022

“I am extremely happy that I decided to participate in this course. The way how the course was organized met my all expectations. It is important to have a course with a teacher which is motivating you during each lesson.”
Stefania Posluszny – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“My teacher was absolutely fantastic – I could not recommend her highly enough. Very encouraging, understanding, experienced and professional. Thank you.”
TNO (Finance) – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“I would like to thank my trainer for an amazing wave of the classes. It was always a pleasure to learn new words and he was helpful, supportive and encouraging all of us, keeping the balance in the group. It was a very useful class, open for learning and sharing the right materials.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews juli 2022

“I’ve reached a level of understanding that I’m able to now follow conversations in the workplace a lot better! This was perfect for my needs. My teacher has been amazing, and she patiently encouraged me to continue speaking as much as possible in Dutch, and that helped me a lot. She even took the care to work on my weaker aspects in depths. Focus was on absolutely what I needed.”
TNO (Finance) – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Mijn doel was om goede en korte e-mails (bijna) foutloos op te stellen en d en t beter onder de knie te krijgen, en dit is helemaal gelukt!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“In mijn dagelijkse werkzaamheden moet ik steeds meer Duits spreken, dit is sterk verbeterd na mijn training. Het contact met de trainer was superfijn en ze voelde erg goed aan wat wij nodig hadden voor ons dagelijks werk. Er was ook veel ruimte voor eigen input en ideeën, wat de training erg leuk maakte!”
Marlou van Winkel, Prowise – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“My trainer was exceptional with her patience and also taking that extra effort to assist me with some articles/text to practice that was outside the study material. Thank you! I would love to do a follow up course that involves one-to-one communication in the future.”
Vinit Dighe, ECN/TNO – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Meer zelfvertrouwen gekregen, bredere woordkennis ontwikkeld op mijn werkgebied en handige oefeningen gekregen om nog verder te verbeteren. Ik ga mijzelf erop toeleggen om te blijven oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Super goede trainer die precies begreep wat ik wilde leren en ontwikkelen. Voor mijn gevoel ben ik echt sprongen vooruit gegaan!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Training sluit goed aan op de praktijk en vraag van mij als cursist. De trainer was heel begaan en behulpzaam waardoor de geleerde informatie gemakkelijk toe te passen is in de praktijk. Het is nu gemakkelijker en zelfverzekerder communiceren met de Duitse klanten.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Erg leuk en leerzaam, mede door de goede begeleiding van mijn trainer!”
 Janny Schretzmeijer, Baggermaatschappij Boskalis – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Nothing is perfect but this training was very professional and very interesting!”
Jeff Rubinoff, ServiceNow – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“I work in a technical field, now that my grammar, listening, and speaking skills are improved through this class, I can learn the technical vocab from my colleagues. My trainer was fantastic! She was very responsive to the various aspects of the Dutch language (grammar/vocal) that I wanted to learn. She could always answer any questions I had. She was fun to talk with and learn from.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Een goede training Engels, op ons werk afgestemd en een fantastische docent die hier goed op inspeelde. Precies wat de behoefte was.”
Vera Visser – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“The trainer was truely excellent, couldn’t asked for a better teacher! All the stars for the trainer.”
Daniel Greenfield, EuroDev – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Excellent teacher and course, I’m very happy and feel a lot more confident in my A1 level. Definitely recommended. My trainer is an excellent tutor, he was patient and thorough!”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“I really liked the trainer, he was very involved all the time and he could explain and answer all the questions the group had.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“De trainer anticipeerde goed op het verloop van de training en bracht voldoende afwisseling in de leerstof. Ook hield hij veel rekening met het niveau van de cursisten. Door deze training kan ik makkelijker communiceren met buitenlandse leveranciers!”
Johan Hilberink – Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“Ik ben beter in staat mijzelf uit te drukken in (technisch) Engels. De training was prima, de trainer uitstekend!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Tegenwoordig probeer ik de juiste reactie direct mede te delen. Mijn e-mails zijn nu duidelijker, korter en krachtiger. Ik let meer op de schrijffoutjes, kijk zelf mijn tekst na en ben meer zeker van wat ik stuur. Ik zie zelf en mijn collega’s ook, hoe mijn schrijfvaardigheid ontwikkeld is.”
Individuele taaltraining schrijfvaardigheid Nederlands ★★★★★

“Alles is goed bevallen. De trainer toonde veel interesse in ons en was ook echt met ons bezig. Zocht dingen uit om de taal te leren die aansloot bij onze hobby’s en liet ons oefeningen doen in de les die werkgerelateerd waren. Ik stel nu makkelijker Duitse mails op, en ben veel zekerder wanneer ik in het Duits moet bellen!”
Trinko Klijn, Laskar Hardinxveld BV – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

Reviews juni 2022

“I really enjoyed having classes with my trainer! She is a really good teacher, always with positive vibes, motivating her students in a nice/assuring atmosphere. I can certainly say that I learned a lot from her in the last months.”
Daniel G. Malaguti Pereira – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik heb erg veel geleerd en het vertrouwen in mezelf teruggevonden. Het was een zeer fijne ervaring! Ga zo verder, heel prettig, educatief en ik kan nu beter en makkelijker communiceren met collega’s en in werk gerelateerde situaties.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Mijn verouderde Duitse taalkennis is gereactiveerd. Daarnaast heb ik veel extra input gehad met betrekking tot het benaderen van de Duitse markt. Ik ben erg tevreden over de training. En zeer positief over de professionele en persoonlijke benadering. Ik ga mijn nieuwe functie met vertrouwen tegemoet!”
Erik Kraij – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Voldeed goed, een mooie eerste stap voor mij!”
Ron Durge – Workshop Engels ★★★★★

“The trainer is excellent, extremely motivated, engaging and does a good job of supplying additional, practical phrases to what is in the textbook. Also fun colleagues on the course!”
Jeff Rubinoff – Incompany training Nederlands ★★★★★

“Ik heb op een zeer sympathieke wijze les gekregen van de trainer. Ondanks mijn onzekerheid als ik Engels moest spreken, stelde ze mij op mijn gemak en corrigeerde ze mij. Ze heeft veel geduld en kan heel goed training geven!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Goede klik met de trainer en duidelijke uitleg! Het helpt in mijn dagelijkse werkzaamheden om Engels sprekende klanten en collega’s sneller te begrijpen!”
Enthoven Techniek – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De trainer was meer dan prima, luisterde goed naar vragen en paste indien nodig de lesstof aan. Online was een grote pre. Ik kan nu makkelijker communiceren met collega hulpverleners en patiënten/familie.”
Rob Meulenkamp – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Juist door deze training op maat, kunnen we dingen in de praktijk toepassen. We zijn allemaal zelfverzekerder geworden en dat was precies de bedoeling. Chapeau voor de trainer, we waren heel blij met haar. De gerichte training, het luisteren en het aanpassen van de stof heeft ons veel gebracht. Veel dank daarvoor. Het zal fijn zijn als u onze complimenten ook aan de trainer over wilt brengen. We vonden haar allemaal TOP!”
Reinier de Graaf Gasthuis – Groepsworkshop Engels ★★★★★

“Hartelijk bedankt voor het overtreffen van onze verwachtingen bij het ondertitelen van de security video. Werkelijk geweldig gedaan!”
Security project team Rozeke, Austin en Andre, VTTIOndertitelproject Elycio Tekst & Vertaling ★★★★★

“The trainer was really great! So much enthusiasm and so engaging! I really enjoyed the course.” 
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Met behulp van deze training kan ik nu beter communiceren met een Duitse patiënt. Al gaat het alleen maar om het gebruik van de basis, bepaalde woorden of zinnen, daar heb ik echt heel veel aan gehad.  Ik vond de trainer vriendelijk en prettig. Ze nam de tijd om je door de cursus heen te helpen, vragen te beantwoorden en alles in overleg zo goed mogelijk naar onze wensen in te richten. Ik ben zelf heel tevreden over wat ik geleerd heb deze cursus. De opbouw vond ik goed en heb alles ook naar mijn wensen kunnen leren. Elycio Talen ook prima!”
AcuteZorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

Reviews mei 2022

“De trainster sprong goed in op de behoefte van de groep en liet het echt aansluiten op het dagelijks werk. Bovendien niet te formeel wat ik erg prettig vind. Goede opfrisser, vooral de grammar!
Grote Nederlandse bank – Workshop rapporteren in het Engels ★★★★

“Hele goede, enthousiaste trainster die mij goed in staat heeft gesteld kritisch te kijken naar taalgebruik in rapportage.”
Grote Nederlandse bank – Workshop rapporteren in het Engels ★★★★★

“The trainer was amazing and she did a great way of keeping the class engaged. Sometimes technology was a bit of a struggle for her but she mastered it amazingly. I liked the breakout sessions and how she was giving direct feedback on the spot. It was really great!”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Een workshop Engels gevolgd om patiënten die alleen Engels spreken beter te kunnen helpen en te begrijpen. Zeer leuke en nuttige informatie gekregen!”
Jolanda Vorstenbos, Franciscus Gasthuis & Vlietland – Workshop Engels ★★★★★

Reviews april 2022

“Het was goed! Nederlands leren is moeilijk, maar als je een goede lerares zoekt, is mijn trainer dat! Het was geweldig om van haar te leren, ze verdient een 10. Vooral zo doorgaan.”
Alina Rostas, De Kroes bv – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Het komt niet voor niets, maar het is absoluut een prettige manier van leren! Er wordt actief meegedacht met je leerdoelen en de snelheid wordt aangepast aan je kunnen. Al met al erg tevreden met de cursus en de ondersteuning.”
Laurens Westerdijk – Individuele taaltraining Chinees ★★★★★

“De lessen van de trainer waren goed en educatief. Het communiceren met onze Spaanse klanten gaat veel beter!”
Sander Boot, Westland Bloemenexport bv – Individuele taaltraining Spaans ★★★★★

“Deze training heeft mij geholpen om met gasten goed te communiceren en met meer zekerheid. De trainer was fijn en duidelijk in de les en ik ben tevreden hoe zij les gaf.”
Faissal El Aquioui – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Door de fantastische wijze van doceren, middels haar persoonlijke maatwerk aanpak gericht op mijn branche, heeft mij dit het vertrouwen gegeven in het presenteren in het Engels en alle andere facetten zoals schrijven; lezen en spreken. De trainer heeft een plezierige en professionele aanpak in het geven van Engelse les. Zij levert maatwerk door zich in te werken in mijn werkzaamheden (Expat Assurantiën) om mij optimaal op te leiden in het spreken, lezen en schrijven. Allemaal perfect verzorgd door de organisatie en de trainer. Top!”
Hans van Parijs, Van Parijs advies – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“This was my first Dutch course ever and I have enjoyed it so much! The trainer is an awesome teacher. She did a great job keeping the class interesting by varying the kind of activities that we did, so it never felt too long. I really liked that she encouraged us to engage in conversation further than the book exercises.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews maart 2022

“Ik heb door deze training mijn manier van schrijven kunnen aanpassen, de gedeelde tips & tricks waren zeer nuttig. Voor mij was de rol van de trainer cruciaal, de aanboden stof op 7speaking is ook goed en leerzaam echter maakte de trainer voor mij het verschil door gericht met zaken bezig te gaan. Zeer kundig persoon en begrijpt enorm goed wat de vraagstelling is. Heb mijn lessen dan ook als zeer prettig ervaren en nooit als een last.”
Joep Rhebergen, Schenker Logistics Nederland – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“The training was great! I really enjoyed learning about things outside of the textbook (videos, songs etc) as it made the classes more engaging. I also really enjoyed some of the discussion topics about culture and found this really helped me. Learning a language in a virtual setting can be difficult, but I always left the classes feeling glad I attended.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“De trainer was zeer prettig in de omgang. Als je iets verkeerds zei dan gaf ze gelijk aan dat dat niet erg was. We hebben veel geleerd en gelachen. Het was een ontspannen training, zeer professioneel. Prettig dat ze alleen maar Engels praat. Ik voel me op dit moment comfortabeler als er Engelse patiënten komen.”
Mireille Zwaaneveld, Franciscus Gasthuis & Vlietland – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“The trainer really love teaching and encourage to learn the language. Proactive and nice way of teaching and material.”
Maria Eugenia Velarde Asitimbay, ManpowerGroup Netherlands – Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik ben zekerder als ik Engels spreek en ik ben mij bewuster van de regels/grammatica. De trainer was erg prettig in de omgang, stond open voor feedback en paste de training aan op onze wensen (vaktermen).”
Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“Ga zo door. Het was een hele fijne manier van leren. Afwisseling met luisteren, lezen en filmpjes bekijken. Het heeft mij geholpen om een paar standaard woorden mijzelf aan te leren als ik patiënten ontvang aan de balie, telefoon of in een onderzoeksruimte. De trainer is erg enthousiast en vriendelijk. Verbetert en legt daarbij ook uit waarom. She did a great job!”
Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Goed geregeld, de leerstof wordt perfect toegepast op de gewenste situatie!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“It was tailored to our needs. The fact that the teacher only spoke in Dutch really forced us to push our understanding and speaking abilities. Teacher was really good and funny!”
Takeaway.com Group bv Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“I like the teacher a lot, he is very patient and always tries to explain things in an easy way for us. Thank you again!”
Groepstaaltraining Nederlands ★★★★

“Direct dagelijks toepasbaar! Maatwerk helemaal aangepast op mijn wensen en behoeften. Top.”
Individuele Taaltraining Engels ★★★★★

“De docent was erg aardig en gaf duidelijk les!”
Franciscus Gasthuis & Vlietland – Incompany taaltraining Engels ★★★★

Reviews februari 2022

“I really enjoyed the way it is.”
Baggermaatschappij Boskalis bv – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“The teacher was extremely professional, always on time and really helpful. The course was every time interesting and really helped me improve my Dutch skills in a short time. Keep up the good work! Definitely recommend it!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Zowel de training als mijn Duitse trainer waren uitstekend. Ik ben ontzettend blij dat ik nu eindelijk een prima woordje Duits kan spreken en verstaan!”
Erwin van Loenen – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“The course material is very good. Covers good amount of basics and is helpful. The trainer was very helpful and i always felt excited to attend the session.”
Takeaway.com Group bv – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Duidelijke cursus die volledig aansluit bij de behoefte. Er wordt vanuit de docent echt ‘gepusht’ om te oefenen en durven spreken, wat ervoor zorgt dat je de beste oefening krijgt die je nodig hebt.”
Individuele taaltraining Frans ★★★★

“Erg leerzaam, op niveau en toepasbaar in onze dagelijkse praktijk.”
 Individuele taaltraining Frans ★★★★★

“My trainer was very good at his job!”
ING – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Zeer tevreden over de service. Ik ben beter in staat mijn dagelijkse werk uit te oefenen, voel mij veel zelfverzekerder in het Engels, en kreeg laatst zelfs een compliment over mijn uitspraak.”
Ilse de Graaf – SMART Photonics – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“We hebben heel veel Engels gepraat en daar leer ik van.”
Brigitte Barelds – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Zeer tevreden over de precies op maat gegeven les.”
Individuele taaltraining Engels ★★★

Reviews januari 2022

“Ik ben erg tevreden over de cursus en het resultaat.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“De docent van Elycio weet de lessen op een boeiende en efficiënte manier te geven. Het feit dat de lessen met Zoom/Teams op afstand werden gegeven, deed absoluut geen afbreuk aan de kwaliteit.”
Bert Pol – Individuele taaltraining Frans ★★★★★

“Het was goed afgestemd op mijn wensen en niveau. Ook wanneer je iets niet begreep, werd dit goed uitgelegd.”
Roos Gouka – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Fijne training, genoeg geleerd. Erg afwisselend en een zeer ervaren, spontane trainster! Top!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

2021

Reviews december 2021
“Alles was duidelijk en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. De docent kwam zelf met ideeën om te gebruiken op mijn werk. Dat was erg fijn!”
Individuele taaltraining Engels ★★★

“The course was everything I needed and was expecting. Professional, yet pleasant and motivating to study. No downsides to it!”
ECN/TNO – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“We hadden een klein groepje zodat alles ook besproken kon worden. Duidelijke training en een leuke trainster die het allemaal keurig heeft uitgelegd.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★

“De lessen waren leuk. Het niveau sloot goed aan op dat van mij. Er was ruim voldoende uitdaging.”
Individuele taaltraining Engels ★★★

“De training was afwisselend, leerzaam, doelgericht en praktisch. Precies wat ik nodig heb voor mijn werk en verdere ontwikkeling.”
Ordina Software DevelopmentIncompany taaltraining Engels ★★★

“De lerares voor deze training was erg fijn, ze ging goed in onze wensen mee! Nogmaals dank.”
Incompany taaltraining Duits ★★★

“Ik heb veel geleerd. De lerares heeft een superleuke cursus gemaakt, die perfect aansloot op mijn werksituatie. Door haar kan ik nu Nederlands op het werk spreken!”
Siemens Mobility – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Keep up the excellent work you are doing!”
Violeta Tsamoutalidi – Incomany taaltraining Nederlands ★★★

Reviews november 2021
“Er wordt goed geluisterd naar de persoonlijke wens van de leerling, dat is het belangrijkste.”
Incompany taaltraining Duits ★★★

“It was perfectly designed. The tutor knows how to elaborate and focus on what is important and what must be learned in order to better your use of the language.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“The training book Nederlands in gang is very useful.”
Fred Amuzu – Individuele taaltraining Nederlands ★★★

“Ik was superblij met de trainer! Ze doet het echt top!”
Daphne Kuiper – Individuele taaltraining Engels ★★★

Reviews oktober 2021
“I like the way the trainer works. She had good examples, small Dutch history lessons and she always had an answer to all my questions.”
Aleksandra Stevanovi – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Vooral blijven doen wat jullie nu doen! De lessen zijn uitdagend, prikkelend, praktisch en meteen toepasbaar op de werkplek. De flexibiliteit en inhoudelijke invulling van de lessen door de trainer maakte voor mij het verschil.”
Salah Salentijn, Schoonmaakbedrijf Victoria – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Het is moeilijk om het nog beter te doen!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews september 2021
“The trainer was good and clear. Very good re-introduction into Dutch professional vocabulary directed to work environment. Practical and pleasant to follow.”
Violaine Fournier, TNO (Finance) – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Ik ben heel tevreden. De trainer sloot goed aan bij mijn leerdoelen en besteedde aandacht aan wat ik precies nodig had om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen.”
Marel Red Meat Slaughtering B.V. – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“No advice, the trainer is awesome!”
Nicole Gervasoni – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Hele plezierige lessen gehad met de trainer. Echt een fijne man om les van te krijgen! Ik ben zeker vooruit gegaan met mijn Engels.”
Roos van der Haagen – Individuele taaltraining Engels ★★★★

Reviews augustus 2021
“Vanaf de eerste dag bezig geweest met mijn leerdoelen, deze nooit uit het oog verloren, en op mijn verzoek soms kleine aanpassingen gemaakt. Ga vooral zo door!”
Ordina – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De training was precies wat ik ervan verwacht had. De trainer is een erg goede docent. Sympathieke man. Veel van hem geleerd en zal hem zeker aanraden bij collega’s en/of vrienden!”
Rexnord FlatTop Europe – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Het was fantastisch om met de trainer te werken! Ze legt de stof goed uit. Als ik vroeger op school meer van dit soort trainers als leerkracht had gehad dan was wellicht deze hele cursus niet nodig geweest.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Een hele fijne trainster die feilloos aanvoelde hoe ze het best met ons aan het werk kon. De ‘lange’ sessies vlogen, mede door haar humor en leuke trainingsstijl, voorbij.”
Duo-taaltraining Engels ★★★★★

“Excellent trainer who was very patient. We formed a good bond during the course, she had a good sense of humour and was very encouraging when we found things tough.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik vond de lessen professioneel, leerzaam en nuttig. Ik ben zeker heel tevreden over Elycio Talen.”
Simona Afloarei – van der Velden – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Een ontzettend leerzame training die steeds inspeelt op wat je nodig hebt en wat er gesignaleerd wordt. Zelfs in Corona-tijden was het voor mij elke week een klein feestje! Ik vind de trainer een hartelijke en sprankelende persoonlijkheid en ze speelt goed in op de behoeften. Ik heb ontzettend van haar lessen genoten!”
Joanne de Lange Wendels, Baggermaatschappij Boskalis B.V. – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

Reviews juli 2021
“Tevreden over de werkwijze en professionaliteit van de trainingen. De trainer is een zeer fijne docent.”
Bert-Jan Singor – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Leuk en veel geleerd! Goed geoefend om het in de praktijk toe te passen.”
Manon Bruens, Acute Zorg Euregio – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Jullie hebben heel goed geholpen! Altijd behulpzaam en vragen werden altijd beantwoord en uitgelegd. Er wordt ook gekeken naar wat je persoonlijk goed/fout deed en daar werd aan gewerkt.”
 Ali Atay – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Fijne toegankelijke trainer, prettige sfeer in een kleine groep studenten, duidelijk lesmateriaal. Helemaal goed zo.”
Janneke Woortmeijer – Incompany taaltraining Spaans ★★★★★

“Alles was goed geregeld! De lessen waren goed verzorgd en indien een bepaald onderwerp niet helemaal duidelijk was, kreeg ik extra lesstof wat zeer nuttig was. Daarnaast was er veel ruimte voor zelf ingebrachte vragen die tijdens de lessen werden besproken.”
Schenker Logistics Nederland B.V. – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Goede en fijne docent, veel geleerd op een hele leuke manier!”
Janny Schretzmeijer, Baggermaatschappij Boskalis B.V. – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

“Bedankt Elycio Talen. Ik heb de beste combinatie van tijd en kwaliteit van leren doorgebracht. De trainer is een geweldig persoon en een geweldige leraar, die je altijd inspireert en je de hele dag met een positief gevoel achterlaat! Hij was zo goed in het onderwijzen van taal. Ik hou van de manier waarop we de vaardigheden in elk gesprek hebben toegepast, het bijhouden van een dagboek en de beoordeling ervan heeft me veel geholpen!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Professionele trainer, ervaren en vriendelijk!”
S.M.R Pour Morshed – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Ik heb heel erg genoten van de lessen en ik vind ze heel nuttig. Hartelijk bedankt Elycio Talen!”
Behrouz Eslami Mossallam – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★


Reviews juni 2021
“Ik vond de een-op-een training leuk omdat het nuttig bleek om sneller te leren. De flexibiliteit die in de cursus wordt geboden om de lessen in mijn geval te regelen, wordt op prijs gesteld. Absoluut een goede cursus en ik wil deze graag voortzetten!”
Madhura Surve, Van Oord Dredging & Marine Contractors B.V. – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Een 10, alles was super geregeld. De trainer was top, ze legde goed uit en deed het met humor. Erg leuke en leerzame lessen!”
Daniëlle Velthuis, Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“De trainer was zeer geduldig en stak tijd in het aangepaste huiswerk. Dit is zeer gewaardeerd! De trainer is zeker aan te bevelen en doet het gruweldadig goed!”
Jentine Ligtenberg, Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Prima training met de juiste invulling vanuit de trainer om aan te sluiten bij de situaties die we in Duitsland zullen gaan ondervinden. Geen zware sessies voor de juiste vervoeging en naamvallen , maar je in het Duits verstaanbaar maken en overbrengen wat nodig is!”
Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“The trainer ensured every class was engaging, practical and challenging. I noticed a significant improvement in my language knowledge and so did the people around me. The course was well paced with time to practice, reflect and reinforce. I am increasingly more confident in Dutch and am really glad I found Elycio!”
Sam Barker, ING – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Prima training gehad. Zeer toepasbaar in de werksituatie. Uitstekende trainer. Zeer praktisch gericht! Leuk en leerzaam!”
Kitty van der Veen-Kreeft, Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Prettige samenwerking. Oefeningen op maat gemaakt en zeer praktijkgericht.”
Kees van Beek, Modiform – Individuele taaltraining Frans ★★★★★

“Ik vond de trainer zeer prettig om mee samen te werken. Ze kwam heel duidelijk en professioneel over. Een zeer leerzame training!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De training sluit goed aan. Lerares denkt goed met je mee, en maakt het leuk om te leren! Het is precies goed zoals het was.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Erg veilig leerklimaat en erg goede trainer die goed de lessen aansluit op de groep. Stimuleert om vragen te stellen en komt met goede antwoorden. Docent maakt de training tot een groot succes! Veel extra medisch Duitse woorden geleerd. Trainer stopt veel tijd in het uitzoeken van medische woorden die niet meteen in het boek staan..”
Arjen van der Honing, Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

Reviews mei 2021
“Ik ben erg tevreden over de cursus. Een fijne trainster die goed meedenkt over hoe de leerdoelen behaald kunnen worden. Dank trainster en Elycio Talen! Ga zo door!”
Mandy van Doorn, Rijksoverheid, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Zeer prettige omgangsvormen en duidelijke opdrachten. Trainer was erg professioneel en toch persoonlijk. Ik ben zeer tevreden!”
Incompany taaltraining Frans ★★★★★

“Een hele fijne training met een vriendelijke en vaardige trainster. Daarnaast waardeer ik het ontzettend dat mijn trainster zo flexibel was. We hebben de cursus twee weken eerder dan gepland afgerond vanwege mijn taaltoets. De sfeer tijdens de lessen is verwelkomend en er is ruimte om vragen te stellen. Een hele persoonlijke en fijne training!”
Azra Zejnilovic – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Ik vond mijn trainer een heel erg prettige coach. Niet alleen op de taal, maar ook inhoudelijk kon ze me heel goed helpen met schrijf- en spreekvaardigheid. Ik heb hier heel veel aan gehad!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“I am very happy with my course. The trainer was very attentive and he made sure we covered all the topics. This course prepared me very good to have a good basis!”
Sara Clemente Gorriz, Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“De training was goed georganiseerd en is zeer prettig verlopen. De trainer had naar aanleiding van het intakegesprek goed inzicht in mijn behoefte en heeft een goed programma met relevante onderwerpen opgezet. De contacturen waren erg leuk en ik heb de training met veel plezier gevolgd!”
Maarten Rits, Rits Pharmaceutical Services – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“I really enjoyed the course. I really felt that the trainer customized the course for me and also helped me gain confidence in my capabilities!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Kundige en heel plezierige docent. Goed leerboek!”
Individuele taaltraining Frans ★★★★★

Reviews april 2021
“The trainer has helped me in making a product presentation, which I held for an important client. Furthermore we worked on another presentation which I will held in the near future. All in all made it an excellent training. The trainer is excellent, who made sure that my confidence in speaking English in public continuously raised.”
Patrick Degen, Nationale Nederlanden – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De training is goed toegepast aan de taalniveau en behoeften van de cursist en de trainer is heel goed, helpt heel veel met de taal, maar ook met de sociaal-culturele integratie. Een uitstekende trainer, ik heb mijn doelen voor deze training bereikt!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik ben erg blij met de vooruitgang bij het leren van de taal!”
Beate Ziolkowska, DPI BV – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Gedurende de twintig uur heb ik veel grammatica geleerd en heb ik mijn niveau in de taal kunnen verhogen, dit dankzij de geweldige en deskundige docent.”
Saman Ali, Fluor Tubing – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“I’m satisfied so far. Zeer tevreden!”
ING – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

Reviews maart 2021
“De combinatie van de leerstof, materialen en toewijding van de trainer om dit samen in de praktijk te brengen was optimaal. Ga zo door! Compliment!”
Saxion Deventer – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“The training was good, the trainer was professional, gave ongoing open and honest feedback and made the learning process interesting!”
Carina Cloete – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Erg tevreden! Ik kon prima aangeven wat ik graag wilde behandelen en wat ik belangrijk vond. Hier zijn we constant mee aan de slag gegaan.”
Tobias Schipper, ING – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“The course was a lot of fun and we have learnt all the important basics to continue studying the language. Keep doing what you do!”
Laura Pieper – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Een super cursus. Heel veel geleerd dankzij mijn trainer. Die heeft me de hele cursus enthousiast gehouden! Echt top!”
Hendrik-Jan Los – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“I am very content with the training and the outcome I got. Due to my work being highly technical and the main language in my company being english, my goal for taking this initial Dutch course was to be able to understand some daily speech and be able to conduct small chats with my colleagues in dutch. My trainer and I aligned at the beginning how I want to learn and which areas to focus and the whole process was very smooth. My trainer was very responsive to my feedback and adapting the course homework accordingly and helpful suggesting methods that made the learning easier and fun for me. I started from zero and improved a lot with this course, reaching A2 level and have a quite good understanding of reading and listening to Dutch after finishing the content and the extra material. I enjoyed the book content which was highly relevant to the initial things you come across in a new country and my trainer was a very fun and caring teacher to work with who provided extra materials & suggestions to help me see more local material and also made the learning a new language fun. I want to thank you for my super teacher and the very good experience.”
Cem Karabulut, ING – Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“The trainer was excellent and the resources really nice.”
Natalie Viziteu, Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Fijne training. Is direct toe te passen in de praktijk.”
Tim Fleuren – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“I really enjoyed the class, I appreciated the direct and clear feedback and the culture tips the trainer gave us. Even though in the first 2 sessions, it seemed like the training would be difficult and the language almost impossible to grasp, the trainer made the class enjoyable for us and kept us captivated for the whole full hours. In the end, Dutch is not that hard to learn (although it’s still a challenge) if you do your homework and pay attention in class. I do think 12 sessions are definitely not enough, but at least it offered me a good start into doing some practicing on my own. Thank you!”
Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“First of all, I am very pleasant with the trainer. During my course, I lost my focus and motivation many times because of my business at work and having no communication in Dutch in my social life because of covid lockdown. However, my trainer always found a way to make the course interesting for me. We fine-tuned my targets, used different study materials to have more fun while learning the subjects. She was also very flexible with my dynamic schedule. We were always in contact besides course timeslot. She was always patient to explain my endless questions. Not only about the language, but I also learnt a lot about the Dutch culture as I wanted. Having the course online because of lockdown was sometimes challenging when we tried to have full interaction, but the trainer managed it very well. As I was very very beginner with Dutch, this was the best way I could start. The topics and material were hitting my targets. Now, I can focus more on practicing my knowledge with daily talks.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik heb de training als zeer persoonlijk en prettig ervaren. Vertrekpunten en/of basiskennis was per persoon wisselend, de trainer weet dit op een mooie wijze enthousiast te combineren. Bedankt, ben blij met het eindresultaat en de ondersteuning bij het maken van mijn corporate presentatie!”
Rob Koldenhof, Pensioenfonds Horeca & Catering – Incompany (groeps)taaltraining Engels ★★★★★

“Enthousiaste, kundige en vriendelijke trainer die openstaat voor vragen en met je meedenkt. Ik heb nu een goede basis in het Fins, de training heeft mij de middelen en het vertrouwen gegeven waardoor ik nu zelfstandig de volgende stappen kan zetten.” 
Mark Heurman, Individuele taaltraining Fins ★★★★★

“The training was adjusted to my needs, the trainer was pleasant and professional.”
Krzysztof Drożdż, ZZP-er – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Good job since all classes were done online. The teacher was very good, helpful, positive and didn’t mind our questions. The material is suitable for my level, and I like the online book option for extra practice.”
Vedran Zikovic, TNO – Incompany taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“Ik heb een zeer prettige, leuke, gezellige, leerzame en toepasbare training beleefd! De trainer is een zeer ervaren persoon en geeft erg positief les.”
Incompany taaltraining Duits
 ★★★★

“All was good, especially regarding the online strange situation in which we were for the course.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“The course was good, the attention of the trainer was excellent, always ready to help and encourage to practice and learn more things. I have already asked to follow a new course.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“Our trainer covered very well to achieve next level speaking, writing, reading, grammar, she helps me improve a lot. 
l really like the teaching method, she was listening all questions and answering very detailed, help me motivated to study Dutch and she was putting a lot of afford in the lessons to ensure that we all understand.
Even it was a online lesson, it was more efficient for me rather than a classroom. Our trainer is one of the best l have ever got a Dutch lesson, l hope l can get more class from her for my next levels. 
The training was very good, l am very pleasant with this Dutch course!”
Tugce Talay, Bio Base Europe – CDC – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“Goede persoonlijke begeleiding, prima locatie en de training werd goed afgestemd op de werkzaamheden!”
Individuele taaltraining Frans ★★★★★

Reviews februari 2021
“Really helped to improve my confidence with speaking.”
Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“A really great trainer! At the start of the course i could not speak a word of Dutch, and now i surprise myself by being able to write and speak at A1 level. The teaching material was very relevant and easy to follow. All the classes were very interactive, which is why even though the lessons were virtual all the sessions were interesting and the learning experience was outstanding.”
Shubhi Gupta, Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“The training was extremely professional although we had online zoom lessons. All areas for learning a foreign language were covered – listening, speaking, writing, reading. It is the first course which we spoke only and entirely in Dutch language. The teacher has excellent pedagogical skills, so the course really helped me to start talking in Dutch language and to improve my writing skills.”
Bio Base Europe – CDC – Incompany taaltraining Nederlands★★★★★

“Fijne training waar er goed geluisterd wordt naar de wensen van de cursist, niet alleen op taal vlak maar ook op zakelijk vlak.”
Dennis Louwe – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Ik heb mijn communicatieve vaardigheden verbeterd. Ik ben super blij met deze taalcursus! Graag wil ik ook een compliment aan mijn trainer geven voor zijn passie, aandacht en professionaliteit.”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“Goede training! Ook omdat de lesstof aangevuld kon worden met eigen cases uit de praktijk. Dit alles dankzij de trainer!”
Wim Brand – Incompany taaltraining Duits ★★★★

“De cursus was zeer goed aangepast aan mijn behoeften. Het was veeleisend tot op het juiste niveau en het was ook erg leuk. De trainer was fantastisch – behulpzaam en grappig! Ik heb genoten van de lessen. Dankjewel voor alles. Veel succes!”
Alessandra Scholl Sternberg, Siemens Mobility B.V. – Individuele taaltraining Nederlands 
★★★★★

“Het was gezellig de lessen van deze trainer te krijgen. De samenwerking was super.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Erg tevreden, de online lessen waren in het begin wennen maar het was achteraf prima te doen. Complimenten aan de trainer!!”
Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

“De trainer was erg goed en daagde ons uit om meer uit onszelf te halen. Ondanks dat deze training online gegeven moest worden heeft ze dit heel goed gedaan. Complimenten!”
Jolanda Henniphof – Incompany taaltraining Engels ★★★★★

Reviews januari 2021
“Zeer goede trainer. Goede lesstof en praktijkgericht. Uiterst plezierig samengewerkt. Als ik een vervolgcursus zou plannen, zou ik zeker weer bij deze trainer ingepland willen worden.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Alles prima in orde en gefaseerd gedoceerd, trainer staat open voor alle vragen.”
Armand Stuit, DPS Engineering BV – Incompany taaltraining Engels
 ★★★★★

“The course is very well structured and the teacher is very professional, funny, and willing to teach me Dutch. Continue with the learning program!”
Giorgiana Manea – Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“Met name vanwege de online lessen was ik wat huiverig, maar dit is mij dankzij de lesmethode en vriendelijke trainer, zo ontzettend meegevallen. Ik heb een hele positieve ervaring, ver boven mijn verwachtingen. Ik raad het een ieder aan! Ga zo door. Ik heb een hele intensieve maar ook heel leerzame week gehad. Super.”
Carla Mendonca – Individuele taaltraining Spaans
★★★★★

“Training is gevarieerd en plezierig. Aanrader!”
Ad van Doeselaar – Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

Reviews december 2020
“Het was een zeer leerzame en leuke cursus. Op een hele leuke manier gebracht. De trainer was heel gericht, maar met een vrolijke noot en een persoonlijke touch. Echt heel goed. Veel geleerd.”
Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

“Het was gewoon alles wat ik er van verwacht had!”
Ron de Bruijn, Genmark B.V. – Individuele taaltraining Spaans
 ★★★★★

“The training was good and adapted as per my need. The tutor is very cooperative.”
Avinash Mishra – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Heel tevreden over de training. Het maatwerk waarin wordt gewerkt is enorm fijn!”
José Keultjes – Individuele taaltraining Frans
 ★★★★★

“Een goede trainer, combineert informele gesprekken met formele, waardoor er goede dialogen ontstaan. Ze is direct in de feedback en is in staat een goede uitleg te geven. Echt blij met haar als trainer! Training was i.v.m. corona online, maar is prima verlopen.”
Milko van der Ploeg – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De training sloot goed aan bij mijn wensen. Van tevoren en tussentijds worden de verwachtingen goed gemanaged, zodat beide partijen de training met een goed gevoel afsluiten. Ik vond het een erg prettige samenwerking met mijn trainster en ben daarnaast ook enthousiast over Elycio Talen. Ze bieden een prettige en snelle service.”
DHL Supply Chain – Individuele taaltraining Engels
 ★★★★★

“Ik ben erg tevreden over de cursus, erg leerzaam en leuk les gegeven door de trainer!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Zeer tevreden met de trainster. Ze hielp mij met meer dan alleen Poolse taal, ook support in het begrijpen van Poolse cultuur. Toptrainster!”
Roman van den Boog – Individuele taaltraining Pools ★★★★★

Reviews november 2020
“The course fitted completely my expectations with the perfect trainer for my situation. She was very flexible and understood my time constraints during this very busy year. She encourage me to keep practicing, providing homework and grammar sheets via email. The trainer helped me to train my grammar very much from the beginning of the course and she continued to correct me during our lessons, allowing me to keep learning how to correctly speak and keep varying my vocabulary. I appreciate very much all the hours we had together. This course gave me exactly what I needed: the confidence to start speaking and the knowledge to better speak the language.”
TNO – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“De trainer deed het super, vroeg waar onze wensen lagen en sloot goed aan bij wat we wilde leren. Erg fijn, duidelijk, altijd open voor nieuwe dingen en speelde goed in op onze behoeftes!”
Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

“The training was useful and successful. I received more knowledge in de Nederlandse language. Communication with the school and trainer was always pleasant and professional. Thank you!”
Oksana Makarova, Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“De lessen zijn erg goed uitgevoerd. Leuke sfeer en volledige professionaliteit. De trainer is een zeer goede lerares. Ik raad het aan!”
Ecotrans B.V.
 – Individuele taaltraining Duits ★★★★★

“Ik ben zeker taalvaardiger geworden. De trainer en de organisatie heb ik als erg prettig, onderteunend en motiverend ervaren. Ik zal Elycio zeker aanbevelen bij anderen!”
Individuele taaltraining Frans ★★★★★

Reviews oktober 2020
“Erg fijne communicatie, prettige samenwerking en super uitleg! Ik heb deze cursus als heel leerzaam ervaren.”
Margriet Sparenberg, Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Het was helemaal leuk en prima. The trainer adjusted to my pace of learning and my learning needs. It was very personalized and really accelerated my progression. Nu voel ik me zelfverzekerd wanneer ik praat met collega’s.”
Paulo Cobankiat, Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik heb veel geleerd. De trainer is een heel geduldig en open persoon. Mijn dank aan haar is groot. Een dikke tien!” 
Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“De trainer voelt goed aan hoe snel ik de taal onder de knie krijg.. Ze gaat niet te snel, dat vind ik prettig, het is leuk om les van haar te hebben!
Johan Wes, Hakselbedrijf Wes, Individuele taaltraining Portugees
 ★★★★★

Een hele fijne trainer. Hij heeft 100% bijgedragen aan mijn vertrouwen om in het openbaar te spreken. Bootcampen, veel gesprekken en fun zijn de kernwoorden. Ook via deze weg grote dank!”
Erik van Vliet – Individuele taaltraining Engels
 ★★★★★

“Ik ben echt tevreden over de cursus: de lessen waren interessant en afwisselend en de docent koos voor ons altijd ‘op maat’ oefeningen. De docent heeft ons gestimuleerd met aandacht voor onze werkzamheid. Zij was altijd beschikbaar om ons the helpen en paste zich aan onze eisen aan. Na 6 maanden cursus kan ik met meer zelfvertrouwen tekst schrijven, naar conference en afspraken luisteren en met collega’s en klanten praten.”
Frances Becchi, PosadMaxwan – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“De training was perfect toegepast op mijn kennis, situatie en werkomgeving.”
Vincent Babes, PosadMaxwan – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“I would like to make a compliment to the teacher who was super creative and kept the group interested even if in the middle of the course we needed to switch to online lessons.”
Anastassiya Krutko, Bio Base Europe – CDC – Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

“Great teacher, method and materials!”
Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

“Grote verbetering van mijn vocabulaire en grammatica. Goede ondersteuning van trainer!”
Henri Alteveer, ABN AMRO Verzekeringen – Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“Prima digitale opleiding met goede lerares, die met leuke, ondersteunende verhalen en feiten de kennis op een goede manier overbrengt.”
Ans Wittebol – Individuele taaltraining Spaans ★★★★★

“De trainer heeft een prettige persoonlijkheid, je voelt je op je gemak in de les. Wanneer je hem een vraag per e-mail stuurt, reageert hij daar zeer snel op. De online lessen zijn goed gevuld en het is erg leerzaam om van een native speaker les te krijgen. Je leert zo niet alleen de taal maar ook een stukje van Engeland en hun gebruiken.”
TNO – Incompany Taaltraining Engels ★★★★★

“The training was perfect.” 
Ingrida Sapaite, Bio Base Europe – CDC – Incompany Taaltraining Nederlands ★★★★★

Het contact met Elycio heb ik als zeer prettig ervaren. De docenten zijn erg betrokken en luisteren goed naar wat je wensen zijn. Lesmateriaal is uitstekend verzorgd!”
Individuele taaltraining Duits
 ★★★★★

Reviews september 2020
“I used to be nervous on the phone, but now I feel more confident, even when speaking in public. Thanks!” 
Anneke Kronenberg – Individuele Taaltraining Engels ★★★★★

“I really enjoyed this course and my Dutch improved ten fold compared to the beginning. It was hard and I felt like I was the weakest link in the class but I got much better so something went right ;-)”
Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★


“De trainingen waren inhoudelijk erg goed en op een snelheid die voor mij prettig was. De trainer was een super fijne lerares waarmee ik echt een klik had.”
Angela van der Jagt – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Professionele trainer en lessen met technieken van deze tijd. Goede oplossingen in het geven van lessen in het corona tijdperk.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“De beste docent! Ze hielp me mijn Nederlands te verbeteren. Ik heb het inburgeringsexamen gedaan en het gaat nu heel erg goed.” 
Noha Shafik, ING – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“Zeer verzorgd. Zeer tevreden. Lessen sluiten aan bij de reeds opgedane kennis. De trainer is erg goed, toegankelijk, stelt de juiste vragen en houdt iedereen geïnteresseerd.” 
Reggeborgh Vastgoed Management bv – Incompany taaltraining Engels
 ★★★★★

Reviews augustus 2020
“De cursus was zeer nuttig en de trainer heeft geweldig werk gedaan, dank aan haar grote competentie en passie.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★★

“De trainer maakte de training persoonlijk en is attent. Ondanks dat het online is, durf je bij haar fouten te maken. Ze bereidt het goed voor en is flexibel.”
Individuele taaltraining Duits, Intratuin Nederland bv. ★★★★★

“As I am born and living in the East part of the Netherlands, an 8 is a very good assessment. My teacher did his job excellent, so I have no further advice. Now it is a matter of practice.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★★


“Erg prettig les gehad. Veel mogelijkheid tot spreken en extra oefeningen voor bepaalde grammatica onderwerpen. Zeer tevreden.”
Heleen Moorman – Duo-taaltraining Spaans ★★★★★

“Zeer prettige les van professora. Les materiaal prima. Doorgaan zo!”
Perry Moorman – Duo-taaltraining Spaans ★★★★★

“Trainer heeft prima ingespeeld op alle rapporten en dergelijk die ik voor mijn werk moest opstellen.” 
Paul Korthagen – Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★★

Reviews juli 2020
“Het was prettig van begin tot eind. Ik heb enorm veel geleerd. De constante motivatie vanuit de trainer, de aansluitende opdrachten en de hulp die zij geboden heeft heeft ervoor gezorgd dat mijn Duits al enorm verbeterd is. Ga zo door! Het was een enorm prettig leertraject.” 
Kayleigh Quaedflieg, Schenker Logistics Nederland bv. – Incompany taaltraining Duits
 ★★★★★

“Please continue to teach like this!! Learning was a pleasure.” 
Turna Elmaci, Bio Base Europe – CDC – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ga zo door, zeer goed toegepast op mijn werksituatie.”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Mijn docent Engels heeft vanaf het eerste moment ongelooflijk goed ingespeeld op mijn wens, om mijn zelf verworven kennis van de Engelse taal en grammatica te verbeteren en uit te breiden. Dankzij de door haar gekozen grammaticaonderdelen is mijn zinsbouw en conversatie in de afgelopen 4 maanden enorm vooruitgegaan. Ik kan zonder twijfel zeggen, dat deze individuele taaltraining mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Alles was uitstekend geregeld. Bedankt!”
Gabriela Spruijt – Labudová – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Een top docente! Ze heeft ontzettend veel geduld en kennis. Ze denkt super goed mee en zorgt ervoor dat de theorie ook logisch wordt in de praktijk. Ik vond de training erg goed en kon alles aangeven. Ik wil jullie bedanken voor alle lessen!” 
Vera Guijt, Westland Bloemenexport bv. – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“I am fully satisfied with the setting of the training. The lessons were a good mix between speaking, reading, writing, listening and discussing with colleagues. The course difficulty matched my level very well. Even though we had to take this course virtually, I did not feel that this was in any way limiting us from achieving our learning objectives.”
Olga Kattan, TNO – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“Ik ben zeer tevreden over de inhoud van mijn cursus en de persoonlijke begeleiding. In samenspraak met mijn trainer hebben we vele onderwerpen uit mijn dagelijkse werkzaamheden behandeld, zoals email correspondentie, presentaties en internationale culturele beleefdheidsvormen. De trainer heeft een brede interesse en een uitgebreide internationale ervaring. In verband met de Corona maatregelen hebben we de training volledig online gedaan en dat is prima verlopen middels video calls. Op basis van mijn ervaring(en) kan ik Elycio Talen aanbevelen.”
Jan van Heeswijk – Individuele taaltraining Engels ★★★★★

“Leuke trainer, was enthousiast en luisterde naar onze wensen. Veel woorden geleerd en beter begrip van medisch-Duits. Goed opgepakt met Zoom.”
AcuteZorg – Incompany taaltraining Duits ★★★★★


Reviews juni 2020
“Ik vond het een bijzonder fijne training met een geweldige coach. Het sloot volledig aan bij mijn ontwikkel wens. Ik heb ontzettend veel mogen en kunnen leren van mijn trainer. Dit kwam door haar geduld en kennis waarmee ze mij ondersteunde en ervoor zorgde dat ik mij heb kunnen ontwikkelen. Nogmaals mijn dank hiervoor.” 
Erik van den Heuvel, NS Group N.V. – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

“De lessen als heel prettig ervaren. Een goede stimulans om thuis aan het werk te gaan en dit in de praktijk meer toe te passen. Ik heb mijn leerdoelen behaald.” 
AcuteZorg – Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Geen advies. Een goede keuze voor een training in uw eigen tempo!”
Individuele taaltraining Nederlands
 ★★★★

“Het was goed, mijn woordenschat is groter en dat zal het helpen van Duitse patiënten ten goede komen. Blijf zo doorgaan, het was goed afgestemd en de trainer was bekwaam.”
Incompany taaltraining Duits ★★★★★

“Goede intake, goede ondersteuning vanuit Elycio, flexibele vakbekwame lerares Frans en goed lesmateriaal.”
Henk Bos – Individuele taaltraining Frans ★★★★

“Veel geleerd, kwalitatief goede cursus ondanks dat alles plots digitaal moest vanwege corona (hoewel in real-life nóg beter geweest zou zijn). Tevens echt relevant voor de praktijk!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

“Very good experience. Lessons were very informative. Learned quite a bit, already feel marginally conversational.”
Esso Nederland bv. – Duo-taaltraining Nederlands
 ★★★★★

“Sluit goed aan op mijn wens.”
Dennis Donkers – Individuele taaltraining Frans
 ★★★★

“De trainer deed er alles aan om de leerdoelen aan te laten sluiten op mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden.”
Patricia Witjes – Individuele taaltraining Duits
 ★★★★

“De training was goed. Trainer probeerde alles goed en duidelijk uit te leggen. Gaf voldoende huiswerk op.”
Priya Sathasivam Sivasupramaniam, Schenker Logistics Nederland B.V. – Incompany groepstaaltraining Engels
 ★★★★

“Goed strak programma! De tijd is optimaal benut!” 
Incompany training Engels ★★★

Reviews mei 2020 
“Erg fijne manier om een stap verder te komen met mijn Duits. De docente heeft veel tijd genomen voor specifieke situaties in mijn sector en we hebben heel veel gesproken samen, wat nuttig was en ook leuk.”
Gineke van Dijk, Tennet – Individuele taaltraining Duits★★★★

“Ik heb erg genoten van de oefeningen die door de trainer bedacht waren. Op een “speelse” manier met Duits bezig zijn.”
Lieke de Waal, ING – Individuele taaltraining Duits★★★★

“Cursus heeft me echt geholpen om het niveau van mijn Engels te verbeteren. Docent was altijd bereid om te helpen, ook buiten de lessen om. Ik zou een cursus zeker aanraden.”
Oscar Dröge, Mammoet – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Ik heb Elycio Talen inmiddels zeker bij mijn collega’s aanbevolen. De leerstof vond ik prima en het contact met de trainer was erg prettig. Voorbeelden in de les die goed aansluiten op de praktijksituatie. Ondanks de corona periode en zelfs een keer telefonisch les is het via de digitale weg goed gegaan.”
Ruud de Jong, KP Holland – Individuele taaltraining Frans ★★★★

“Heel flauw maar er moet altijd ruimte zijn voor verbetering daarom geen 10. Ook ben ik heel tevreden over hoe jullie het lesgeven online hebben opgepakt vanwege corona. Dat ging perfect. Al met al zeer tevreden en zal ik jullie zeer zeker aanbevelen. Mijn advies is om vooral zo door te gaan.”
Miriam Rodenburg – Individuele taaltraining Duits ★★★☆ 

“From the trainer and the school perspective, everything was perfect. COVID times are challenging and anyway everything was fine.” 
Eduardo Barra Cordeiro – Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Zeer professioneel en een goed inlevingsvermogen. Blijf zo doorgaan!” 
Individuele training Engels★★★★

“In een relatief korte leergang mijn Engels behoorlijk verbeterd en veel tips meegekregen, bedankt Elycio! Ga zo door!”
Individuele taaltraining Engels ★★★★ 

Reviews april 2020
“Leraar is heel professioneel. Ik heb heel nuttige aantekeningen gekregen die ik elke dag op mijn werk kan gebruiken (opgehangen). Mijn complimenten!”
Hulya Avan, Wordline – Individuele taaltraining Engels★★★★

“Ik ben heel tevreden over hoe de trainingen zijn verlopen, ondanks dat het coronavirus voor een andere manier van lesgeven zorgde. De trainer deed haar uiterste best om te zorgen dat we via Facetime konden afspreken.”
Charlotte van Rooijen, Luchtvaartmaatschappij – Individuele taaltraining Spaans ★★★★

“Ik heb op een prima manier mijn lessen ontvangen. Ik kan terugzien op een goede leerperiode. Mensen met dyslexie blijft maatwerk om verdere stappen te maken. Ik vond dat dit goed gelukt is.”
Bert v.d. Meer – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Het was een supergezellige training met heel veel mogelijkheden om praktijkvoorbeelden in de training te behandelen en precies daarop te focussen waar wij in de praktijk behoefte aan hadden. Niets aan veranderen! Helemaal tevreden!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

Reviews maart 2020
“Een fantastische lerares. Wisselt de lessen af (video kijken, audio luisteren, quizjes, grammatica, lezen). Geeft boeiend les, luistert goed naar vragen/opmerkingen, acteert op werksituaties en beloont de cursisten met een sticker of chocolaatje. Er is ruimte voor zowel concentratie als lachen. Erg veel van opgestoken!”
Sandy Overman, Royal Lemkes – Incompany taaltraining Duits ★★★★

“I was very satisfied. The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I hope to be able to have more follow-up lessons.”
De Brauw Blackstone Westbroek – Incompany taaltraining Dutch ★★★★

“De welwillendheid van de trainer om je een stap verder te brengen en het feit dat de training 1 op 1 gegeven wordt zorgt ervoor dat het echt een training op maat is die heel goed aansluit bij mijn leerdoelen.”
Vincent Peer – Individuele (vervolg)taaltraining Engels ★★★★

“An amazing teacher. Geduldig, past zich aan mijn behoeften en snelheid aan, creatief.”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews februari 2020
“Een hele goede ervaring met de coach. Hij is geduldig, legt goed uit, is flexibel. Speelt in op actuele situaties. Cursist kan zelf aangeven waar hij het over kan hebben. Mooie mix van theorie, maar vooral praktijk.”
Tatiana Krol, ING – Individuele taaltraining Engels
 ★★★★

“Ik heb een individuele cursus gevolgd en dat was echt een prima ervaring. Ik heb ook een hele professionele en een leuke docent gehad. Ik ben helemaal blij met de cursus en met de trainer!”
Magdalena Zimoch, Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

“Ik heb de training met veel plezier gevolgd, complimenten voor de trainer, zij heeft veel voor mij gedaan. Ik heb de training als erg prettig ervaren en met veel plezier gevolgd. Complimenten daarvoor. Voor mij was het prima.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

“The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I was very satisfied, hope to be able to have more follow-up lessons.”
De Brauw Blackstone Westbroek N.V. – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

“De docent is zeer goed, ze probeert alle cursisten’s niveau te bereiken. Ze is vriendelijk.”
Reeham Khalil – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews januari 2020
“Ik heb echt genoten van mijn lerares. Zij was georganiseerd, professioneel en vriendelijk. Ze dwong ons om meer te praten in de klas. Ik heb het gevoel dat mijn Nederlands is verbeterd en ik heb meer vertrouwen in het Nederlands spreken.”
Erdi Akyüz, Duo taaltraining Nederlands ★★★★

“Prima invulling welke aansloot bij mijn behoefte en op mijn niveau. Prima locatie, een top docente en goede gastvrijheid.”
Arjan Gaal, NS Group N.V. – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Veel vrijheid om zelf aan te dragen wat je wilt leren en geduld van de trainer.”
Deltares – Incompany taaltraining Engels ★★★★ 

“De trainer is ontzettend behulpzaam en heeft mij goed geholpen in mijn proces. De 1 op 1 training voelde echt als op maat gemaakt en ik ben er zeer over te spreken. De training was zeer praktisch toepasbaar op mijn werkzaamheden en ook met de hulpmiddelen (telefoonkaart) die ik heb gekregen ben ik erg blij.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★

“Mijn trainster was een uiterst vriendelijke en vooral goede trainster. Ze had alles goed afgestemd op mijn werkgebied en ben ook zeer tevreden hiermee. Ook heeft ze het beste naar boven weten te halen in me, dus letterlijk de krenten in de pap meegekregen en zou haar dan ook zeker aanraden als mijn collega’s ook deze cursus gaan volgen. Dus al met al meer dan tevreden, ze heeft het beste en hoogste niveau in me naar boven weten te halen!”
Incompany taaltraining Duits ★★★★

Reviews december 2019
“De trainer schakelt goed tussen de niveau’s en past het programma aan indien nodig. Niks anders dan complimenten. Enorm bedankt.”
Groepstraining, Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★★

“Ik ben zeer te spreken over mijn trainster. Ze is heel prettig in de omgang en verifieert vaak en dat is heel prettig. Tevens was de hele training toegespitst op mijn praktijk situatie. Heel knap hoe ze daar in mee ging. Ook door goede vragen te stellen heb ik geleerd om mij te kunnen verdedigen in het Engels.”
Melanie Cremers – Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Hele goede ervaring, leuke trainster!”
Femke de Gruijter, Schenk Papendrecht bv. – Incompany taaltraining Frans ★★★★

“Geen verbeteringen, zo doorgaan. Zeer leuke cursus! Enthousiaste lerares, interactief, voldoende huiswerk (ook niet te veel gezien full time baan).”
Marijke van den Heuvel, Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits ★★★

“Training sloot goed aan op onze wensen. Super dat de training incompany gegeven kon worden. Goede trainer (goed voorbereid, kundig en fijne manier van overdragen). Zorgde bovendien voor een prettige sfeer zodat de omstandigheden optimaal waren en we veel hebben kunnen bereiken! De trainer heeft ervoor gezorgd dat mijn basis (niveau en vertrouwen daarin) goed is.” 
Incompany taaltraining Engels ★★★★ 

“Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit. Ik vond het vooral leuk dat we naast het boek materialen en oefeningen gebruikten die op mijn verbeterpunten waren afgestemd. Ga zo door!”
Individuele taaltraining Nederlands ★★★★

Reviews november 2019 
“Een zeer enthousiaste trainer die leuke en leerzame lessen verzorgde, aangepast aan onze behoefte. Hij deed dit o.a. door aparte kopieën met basisleerstof te maken Ook gaf hij op deze manier enkele keren op ons afgestemd huiswerk mee. Ik keek er elke week naar uit!”
Maarten van Bree, Howden Netherlands bv. – Incompany taaltraining Spaans ★★★★

“Flexibiliteit met de grote groep was zeer goed, mijn complimenten voor zowel de docent als Elycio Talen waardoor we met zo’n grote groep belangstellenden toch gezamenlijk de cursus Spaans hebben kunnen volgen.”
Peter Holkers, Howden Netherlands bv. – Incompany taaltraining Spaans ★★★★

“Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”
John Otten, Scania Zwolle ★★★★

“Prima training, sluit goed aan bij mijn/ons niveau.”
L.M.J. van Paassen, Incompany groeptaaltraining Engels ★★★★ 

“Dit was een prima setting, vooral om dit samen met een collega te doen, zodat er ook rollenspellen konden worden specifiek toegepast op de werksituatie”
Incompany duo-taaltraining Engels ★★★★ 

“Deze training sloot goed aan op mijn wensen. De trainer deed goed haar best om mijn Engelse taal niveau op te schalen. En het is gelukt. Top trainer.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★ 

“Goed lesmateriaal en goede lerares die fanatiek is en erop let dat ik mijn huiswerk gemaakt heb. Ook legt zij heel goed de vinger op de zere plek en op de aandachtspunten als ik ergens niet zo goed in was.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

Reviews oktober 2019
“Zeer tevreden over de wijze van lesgeven, is gevarieerd. Trainster sluit goed aan bij mijn wensen/huidige leven in het buitenland en ze maakt gebruik van goed lesmateriaal. Ik ben zeer tevreden over hoe mijn trainster de cursus heeft ingevuld samen met mij.”
Individuele taaltraining Engels ★★★★

“Mijn Duits is verbeterd en de lerares was heel erg goed. Prettige omgang, ging in op al de vragen en kwam zelf ook met leuke onderwerpen. Heel erg tevreden.”
Individuele taaltraining Duits ★★★★

“It was a very concentrated and intense course, it gave me exact the kick-start I needed.”
Individual taaltraining Dutch ★★★★

“Ik voelde me op mijn gemak bij mijn trainer en heb ontzettend veel van haar kunnen leren. Er was voldoende ruimte voor vragen en om te oefenen. Ik ben zeer tevreden en weet jullie te vinden als ik verder wil!”
Individuele taaltraining Spaans ★★★★

“Best teacher ever!”
Incompany groepstaaltraining Nederlands ★★★★ 

“De trainer luistert goed naar je wensen en heeft vooral goed benadrukt dat de toon en sensitiviteit heel belangrijk is. Dat vond ik heel leerzaam. Nederlanders worden vaak als bot en direct ervaren, dat is mij nu duidelijk geworden waar dat vandaan komt!”
Individuele taaltraining Nederlands★★★★

“Het contact met Elycio talen heb ik als zeer prettig ervaren, de studiematerialen waren goed verzorgd. De leslokalen zijn goed voorzien en prettig om in les te krijgen. Trainers waren zeer professioneel.”
Individuele taaltraining Frans★★★★

Interesse in een van onze diensten? Schrijf u hier in voor een taaltraining.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.