Elycio Talen, al meer dan 50 jaar professioneel, praktisch en persoonlijk


Zakendoen in het buitenland is mensenwerk. Succes hangt vaak af van goede communicatie. Hoe doe je dat? Simpel: door de taal te spreken van uw zakenpartner. Elycio Talen biedt taaltrainingen waarmee u in alle taalgebieden – van Arabisch tot Zweeds – uit de voeten kan. Met onze professionele trainers leert u een taal op een praktische manier: gericht op uw sector. Wat u ‘s ochtends heeft geleerd, brengt u ‘s middags al in de praktijk.

U leert de taal en cultuur kennen
Een andere taal betekent vaak ook een andere manier van denken. Elke taal kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer u die goed kent, wordt zakendoen een stuk gemakkelijker. Bij Elycio Talen leert u daarom naast de taal ook de cultuur van een land kennen. U krijgt bij ons dus niet alleen de techniek, maar ook de handleiding. Want dat is in uw zakelijk belang.


Een breed pakket aan taaltrainingen


Elycio is Latijn voor ‘teweegbrengen’ en dat is precies waar onze taaltrainingen op zijn gericht: doelgericht een taal gebruiken. Wij bieden u hiertoe een breed pakket aan trainingen: individueel, per groep, incompany, bij u thuis of in het buitenland. In nauw overleg wordt voor u persoonlijk of voor uw organisatie een training op maat samengesteld.

Ook e-learning en blended learning
Biedt uw agenda weinig ruimte voor vaste trainingsdagen? Maak dan gebruik van ons talenaanbod via e-learning. Elycio Talen is hier in gespecialiseerd en biedt diverse trajecten aan om via internet taalvaardigheid te trainen. U kunt ook kiezen voor blended learning, de ideale mix van face-to-face sessies en online training.

Informatiepakket aanvragen?TESTIMONIAL


Ervaringen van onze deelnemers

Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4

Het voordeel van de resultaatgerichte aanpak en persoonlijke begeleiding van Elycio Talen is dat ik het geleerde direct in de praktijk kan gebruiken. Dus al heel snel boekte ik meer succes bij mijn klanten!William van der Veen, Optelecom-NKF b.v.

Bewezen kwaliteit: alom erkend


Kwaliteit is een vluchtig begrip, en moet iedere keer weer worden waargemaakt. Onze kwaliteit is gebaseerd op drie pijlers: onze ervaren en professionele trainers, onze resultaatgerichte en ruim bewezen methode en onze servicegerichte organisatie. Dat is niet zomaar een claim. We zijn blij dat we als bewijs van onze voortdurende kwaliteit kunnen verwijzen naar:


  • Al ruim 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van professionele taaltrainingen voor ondernemingen en instellingen (sinds 1966);
  • Ons kwaliteitscertificaat ISO 9001 (sinds 1994), als bewijs dat de kwaliteit van onze processen en procedures stabiel en van hoog niveau is;
  • Ons CEDEO-klanttevredenheidscertificaat (sinds 1985), toont hoe goed onze service en dienstverlening door onze opdrachtgevers worden gewaardeerd;
  • Sinds medio 2002 zijn we preferred supplier voor de leden van FME-CWM;
    In het bezit van het Keurmerk Inburgeren van de Nederlandse overheid.
 

Certificaten en Partnerships

Elycio Talen - ISO 9001

ISO 9001
Elycio Talen is al sinds 1994 in het bezit van het kwaliteitscertificaat ISO 9001, als bewijs dat de kwaliteit van onze processen en procedures stabiel en van hoog niveau is

Elycio Talen - CEDEO Erkend

CEDEO-klanttevredenheidscertificaat
CEDEO toont hoe goed onze service en dienstverlening door onze opdrachtgevers worden gewaardeerd. Het nieuwste klanttevredenheids onderzoek laat zien dat maar liefst 94% van onze opdrachtgevers tevreden of zeer tevreden is over onze dienstverlening.

FME-CWM
Elycio Talen is partner en preferred supplier van FME-CWM. Dat betekent dat de leden een aantrekkelijke korting krijgen op onze toch al scherpe tarieven voor vrijwel alle trainingen en vertalingen (actietarieven uitgezonderd).

Elycio Talen - Keurmerk inburgeren

Keurmerk Inburgeren
Sinds 2007 zijn we voor ons inburgeringsprogramma in het bezit van het Keurmerk Inburgeren.

Undutchables
Elycio Talen is partner van Undutchables; The Recruitment Agency for Internationals.

De EcoVadis methodologie is de kern van het MVO analyse systeem, dat 21 criteria over vier thema’s dekt. Milieu, eerlijke arbeidspraktijken, ethiek en supply chain.

Offerte, advies of extra informatie?


Neemt u voor een vrijblijvende offerte of advies op maat gerust contact op met een vestiging van Elycio Talen bij u in de buurt:


  • Altijd snel een offerte op maat;
  • Gedegen advies van ervaren professionals;
  • Spoedig starten met uw taaltraining.

Heeft u behoefte aan extra informatie over Elycio Talen en onze dienstverlening? Vraagt u dan hieronder gerust onze bedrijfsbrochure aan!


VESTIGINGENBROCHURE