Onze professionele taaltrainers

Werken dagelijks aan het realiseren van de beste zakelijke resultaten voor onze opdrachtgevers

Onze taaltrainers

Elycio Talen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele trainers die taal- en cultuurtrainingen verzorgen voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Al onze trainers zijn (near) native speakers, met didactische opleiding en ruime ervaring in het toepassen van de meest effectieve leermethoden, optimaal afgestemd op uw studiemogelijkheden. Zij kennen bovendien de zakelijke cultuur van hun vaderland van binnenuit en zijn gespecialiseerd in specifieke sectoren als financiën, marketing of techniek.

Onze trainers zijn er altijd op gericht u te helpen de doeltaal effectief en gericht te kunnen gebruiken in de situaties uit uw dagelijkse praktijk. Zodat u uw zakelijke en persoonlijke doelen kunt realiseren en de gewenste resultaten kunt behalen.

Elycio Talen zorgt er altijd voor dat iedere klant wordt gekoppeld aan de juiste trainer, of het nu gaat om een individuele taaltraining of incompany taaltraining. Ook werken wij volgens een bewezen methodiek met vaste contactpersonen, die door hun professionaliteit optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeften. Bekijkt u gerust eens ons talenaanbod.

Onze trainers en dienstverlening worden beoordeeld met een 9,78
Respondenten op klanttevredenheidsonderzoeken zijn zeer positief (score 9,78 volgens CEDEO) over onze trainers en de omringende dienstverlening. Trainers worden vooral geprezen vanwege hun kennis van het vakgebied van de deelnemers, waardoor ze veel praktijkvoorbeelden kunnen geven. Een ander veel genoemd pluspunt is de goede feedback die trainers geven aan deelnemers. Download het complete CEDEO rapport.

Neemt u voor meer informatie gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Prowise

“In mijn dagelijkse werkzaamheden moet ik steeds meer Duits spreken, dit is sterk verbeterd na mijn training. Het contact met de trainer was superfijn en ze voelde erg goed aan wat wij nodig hadden voor ons dagelijks werk. Er was ook veel ruimte voor eigen input en ideeën, wat de training erg leuk maakte!”

Marlou van Winkel – Prowise – Individuele taaltraining Duits – juli 2022

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.