Nederlands voor expats

Maatwerk, basispakketten en e-learning

  • Snel en effectief Nederlands leren
  • Voor zakelijk en sociaal gebruik
  • Voor beginners en gevorderden
  • Online of op locatie
  • ISO gecertificeerd & CEDEO-erkend
  • Elke werkdag in te plannen

Nederlands voor expats

(Click here for the english version.)

Waarom Nederlands leren?

Als u in Nederland komt wonen en werken is het natuurlijk wel plezierig als u de Nederlandse taal en cultuur leert begrijpen. Al is het maar een klein beetje. Het vergemakkelijkt de omgang met Nederlandse collega’s en zakenrelaties. U krijgt beter begrip van de Nederlandse stijl van communiceren, samenwerken en zakendoen. Waardoor u betere resultaten kunt behalen. En uiteraard kunt u er in ook sociale situaties uw voordeel mee doen.

Wat bieden wij?

Naast de uitgebreide Cursus zakelijk Nederlands kunt u bij ons een basispakket ‘Nederlands voor expats’ afnemen. Met dit pakket leert u in korte tijd de basisbeginselen van het Nederlands. Deze training helpt u om effectiever te communiceren met Nederlandse collega’s en zakenrelaties. De cursus is speciaal bestemd voor mensen die een basisvaardigheid in het Nederlands willen opbouwen. Uiteraard is het mogelijk na de basistrainingen vervolgtrainingen te volgen om uw taalvaardigheid verder te verbeteren.

Er is een taalpakket van 20 uur Nederlands voor Engelstalige expats en voor mensen met een goede beheersing van het Engels (niveau B2 van het ERK). Voor mensen die de Engelse taal minder goed beheersen is er een taalpakket van 30 uur Nederlands.

Alle trainingen zijn online, op onze locatie of op uw kantoor beschikbaar.

Of heeft u liever maatwerk Nederlands?

Naast de standaardpakketten bieden wij uiteraard ook maatwerkoplossingen. Trainingen die in vorm en inhoud perfect zijn afgestemd op uw wensen, behoeften en leerdoelen. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan alle aspecten van de Nederlandse taal en cultuur die voor u en uw (werk)situatie van belang zijn. Inclusief vakjargon. Efficiënt en praktijkgericht, zodat u er al direct in uw dagelijks werk profijt van heeft.

Zelf studeren, met of zonder coaching en begeleiding? Dat kan natuurlijk ook!

Mensen die liever zelfstandig studeren, kunnen ook kiezen voor een van onze e-learning oplossingen. Met een online licentie kunt u onbeperkt Nederlands studeren, geheel in uw eigen tijd en tempo. En uiteraard kunt u zich ook laten begeleiden door een van onze professionele taaltrainers.

Workshop The Dutch: A crash course on Dutch culture & (business) communication

Als expat in Nederland aankomen kan in eerste instantie overweldigend aanvoelen. Er is een nieuwe taal, cultuur en samenleving om rekening mee te houden. Onze eendaagse workshop ‘The Dutch: A crash course on Dutch culture & (business) communication‘ biedt daarom een ​​spoedcursus Nederlandse cultuur & communicatie voor Engelstalige expats en internationals die in Nederland komen werken.

Interesse in een van onze taaltrainingen voor expats?

Neem voor deskundig advies contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Elycio Talen. Of vraag direct een offerte aan via het contactformulier. De trainingsadviseurs van Elycio Talen staan voor u klaar om samen de juiste route uit te stippelen, uiteraard volledig afgestemd op uw wensen, doelen, budget en eisen.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

TNO

“Persoonlijk helpt het mij om verbinding te maken met collega’s. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik heb het gevoel dat ik veel vooruitgang heb geboekt. Ik heb meer zelfvertrouwen, begrijp nu 90% van het Nederlands, kan complexere teksten lezen en maak minder fouten en kan mezelf corrigeren bij het schrijven en spreken.”

Joana Teixeira – Individuele taaltraining Nederlands – januari 2024

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.