Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Onze maatwerkmethode

Doelgericht resultaat behalen

Onze maatwerkmethode

Wij zijn er om u het vermogen en het (zelf)vertrouwen te geven om in iedere gewenste taal en cultuur effectief en doelgericht te kunnen communiceren (mondeling en schriftelijk) en functioneren. Zodat u in uw internationale contacten uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen optimaal kunt realiseren. Daarom is iedere training ook perfect maatwerk, helemaal gericht op uw zakelijk succes:

 • Uitgebreide en gedegen inventarisatie van uw leerdoelen, wensen en mogelijkheden;
 • Mondelinge en schriftelijke toetsing van uw bestaande taalvaardigheid;
 • Inventarisatie van de (werk)situaties waarin u de taal gaat gebruiken;
 • Deskundig advies voor het beste resultaat binnen uw budget en studiemogelijkheden;
 • Samenstelling van een persoonlijk leerplan op maat;
 • Gestructureerde en resultaatgerichte uitvoering van de training door een ervaren professional;
 • Met alle aandacht voor woordenschat, vakjargon, zakelijke en sociale gebruiken, omgangsvormen en oefenen met de situaties in uw dagelijkse praktijk;
 • Studiemateriaal en werkvormen volledig gericht op directe toepassing in uw werksituaties;
 • Tussentijdse evaluaties om zeker te stellen dat de training optimaal blijft aansluiten op uw leerdoelen;
 • Advies voor borging van de opgebouwde taalvaardigheid na afloop van de training

Uitgebreide inventarisatie, zodat we precies weten wat u wilt en kunt bereiken

Om een training perfect te kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften besteden we veel tijd aan de inventarisatie volgens een vaste en resultaatgerichte intakeprocedure. We beginnen met een gedetailleerde inventarisatie van wensen, behoeften en leerdoelen van deelnemer (en opdrachtgever). Vervolgens doen we een uitgebreide mondelinge en schriftelijke taaltest om het startniveau van iedere deelnemer te bepalen. We bespreken de studiemogelijkheden en de situaties waarin de vreemde taal (de “doeltaal”) gaat worden gebruikt. We bepalen de technische termen en het vakjargon dat u nodig heeft. En desgewenst toetsen we de leerbaarheid of studievaardigheden van iedere deelnemer. Op basis van al die gegevens krijgt u van ons een deskundig advies over de meest effectieve en efficiënte manier om uw leerdoelen te behalen, binnen de mogelijkheden van uw beschikbare tijd en budget.

Perfecte en resultaatgerichte uitvoering , voor maximaal rendement

Aansluitend stellen onze trainers voor iedere training een leerplan op maat op. Dat leerplan is erop gericht om uw taalvaardigheid op de meest effectieve en efficiënte manier te ontwikkelen en op het gewenste niveau te brengen. En uw persoonlijke trainer zorgt er vervolgens voor dat uw training daar tot in de puntjes op afgestemd wordt en blijft. Met aandacht voor de benodigde woordenschat en vakjargon. Met begrip van zakelijke en sociale gebruiken en omgangsvormen van uw internationale gesprekspartners. En vooral met heel veel ruimte om te oefenen op de situaties waarin u de taal in uw dagelijkse praktijk gaat gebruiken. Zodat u de vreemde taal al direct kunt gebruiken in uw dagelijkse werk en uw investering in deze training maximaal rendeert.

En ja, het is maatwerk, dus ook de planning wordt volledig afgestemd op uw studiemogelijkheden en agenda.

Prettig zakendoen, ook in planning en organisatie

Uit de periodieke klanttevredenheidsonderzoeken blijkt telkens weer, dat deelnemers en opdrachtgevers naast de kwaliteit van de trainingen bij Elycio Talen ook de organisatie en administratie rondom de trainingen ten zeerste waarderen. Medewerkers zijn altijd goed bereikbaar en stellen zich flexibel op. Deelnemers kunnen vaak al binnen een week starten met een training. Afspraken worden goed nagekomen en rekeningen worden altijd conform offerte ingediend. Heeft u interesse in een training? Maak dan een afspraak met een vestiging bij u in de buurt voor een vrijblijvend intakegesprek.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
 • Online
 • Bij u op kantoor
 • Op een van onze vestigingen
 • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Deltalinqs

De uitleg van mijn trainer was heel duidelijk. Deze training helpt mij vooral tijdens mijn baan maar ook in het dagelijks leven. Ik heb verder niks om toe te voegen het was gewoon heel erg goed.”

Eurvin Korsen – Individuele taaltraining Nederlands februari 2024

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.