Linguaskill

de online taaltest Engels van Cambridge

 • Volledig adaptief (A1 - C1)
 • Voor zakelijk of algemeen Engels
 • Lezen en Luisteren, Spreken, Schrijven
 • Snel, handig, betrouwbaar
 • Testen waar en wanneer u wilt
 • Resultaten conform Europese norm ERK

Linguaskill taaltest

Linguaskill is de online taaltest Engels van Cambridge, als opvolger van de bekende Bulats-test. Speciaal bedoeld voor bedrijven, overheden en opleiders om de taalvaardigheid in het Engels te bepalen van medewerkers, sollicitanten en studenten.

Linguaskill is een volledig adaptieve taaltest. Dat wil zeggen dat de moeilijkheidsgraad van de vragen automatisch wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer. Op die manier ontstaat het meest accurate en betrouwbare beeld van het taalniveau.

De test is beschikbaar om de algemene of de zakelijke taalvaardigheid Engels te toetsen op drie vlakken, in elke gewenste combinatie:

 • Lezen en luisteren
 • Schrijven
 • Spreken

Zelf alvast proberen? Klik hier

Hoe wordt de test afgenomen en nagekeken?
De Linguaskill taaltest kan volledig online en op elk gewenst moment worden afgelegd, uiteraard bij voorkeur wel onder toezicht.

De taaltest wordt geheel automatisch nagekeken. De uitslag wordt vermeld conform de normen van het zogeheten Europees Referentiekader en is – behalve voor de spreektest – ook direct beschikbaar. De uitslag van de spreektest is beschikbaar binnen ten hoogste 48 uur.

Certificaat
Deelnemers aan de test ontvangen een internationaal erkend certificaat van de Universiteit van Cambridge.

Voorbereiding
Wilt u zich voorbereiden op deze test en/of een betere score halen? Doe dan een online voorbereidingscursus, met of zonder trainer. Klik hier voor meer informatie of neem voor advies over de mogelijkheden contact op met een van onze vestigingen.

Heeft uw organisatie regelmatig deelnemers?
Dan kunt u ook de beschikking krijgen over een eigen platform om zelf uw deelnemers in te schrijven en de testresultaten in te zien.

Direct de Linguaskill taaltest, een andere taaltest of de online voorbereiding bestellen?
In onze webshop bestelt u eenvoudig een van onze professionele online taaltesten of een online voorbereidingstraject. Na uw bestelling ontvangt u binnen één werkdag per mail uw persoonlijke inlogcode met een link. Daarmee kunt u op ieder gewenst moment de taaltest of uw online taalcursus starten.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
 • Online
 • Bij u op kantoor
 • Op een van onze vestigingen
 • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Takeaway

“I am very happy with my course. The trainer was very attentive and he made sure we covered all the topics. This course prepared me very good to have a good basis!”

Sara Clemente Gorriz, Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands – mei 2021

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.