Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Linguaskill

de online taaltest Engels van Cambridge

 • Volledig adaptief (A1 - C1)
 • Voor zakelijk of algemeen Engels
 • Lezen en Luisteren, Spreken, Schrijven
 • Snel, handig en betrouwbaar
 • Online testen waar en wanneer u wilt
 • Internationaal erkend testcertificaat

Linguaskill online taaltest Engels

Linguaskill is de online taaltest Engels van Cambridge English, als opvolger van de bekende Bulats-test. Speciaal bedoeld voor bedrijven, overheden en middelbaar en hoger onderwijs om de taalvaardigheid in het Engels te bepalen van medewerkers, sollicitanten en studenten. Deelnemers ontvangen een internationaal erkend testcertificaat met het behaalde resultaat.

Linguaskill is een volledig adaptieve taaltest. Dat wil zeggen dat de moeilijkheidsgraad van de vragen automatisch wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer. Op die manier ontstaat het meest accurate en betrouwbare beeld van het taalniveau.

De test is beschikbaar om de algemene of de zakelijke taalvaardigheid Engels te toetsen op drie vlakken, in elke gewenste combinatie:

 • Lezen en luisteren
 • Schrijven
 • Spreken

Betrouwbare kwaliteit

Linguaskill is ontwikkeld door het wereldberoemde Cambridge ESOL, dat een grote reputatie heeft hoog te houden op het gebied van taaltesten Engels. De betrouwbaarheid van de test en de testresultaten wordt periodiek onderzocht en gevalideerd.

Om de betrouwbaarheid van de test te garanderen worden alle deelnemers opgenomen in een register. Op die manier kan een potentiële werkgever of buitenlandse opleiding altijd controleren of een internationaal erkend testcertificaat en het behaalde resultaat ook echt door Cambridge is afgegeven.

Mijlpaal van 1 miljoen

Sinds de lancering van de Linguaskill taaltest in 2015 zijn er al meer dan een miljoen taaltesten afgenomen. Velen tevreden deelnemers zijn u dus voorgegaan!

Hoe wordt de test afgenomen en nagekeken?

De Linguaskill taaltest kan volledig online en op elk gewenst moment worden afgelegd, uiteraard bij voorkeur wel onder toezicht.

De taaltest wordt geheel automatisch nagekeken. De uitslag wordt vermeld conform de normen van het zogeheten Europees Referentiekader en is – behalve voor de spreektest – ook direct beschikbaar. De uitslag van de spreektest is beschikbaar binnen ten hoogste 48 uur.

Certificaat

Deelnemers aan de test ontvangen een internationaal erkend certificaat van de Universiteit van Cambridge.

Voorbereiding

Wilt u zich voorbereiden op deze test en/of een betere score halen? Doe dan een online voorbereidingscursus, met of zonder trainer. Klik hier voor meer informatie, bekijk onderstaande video of neem voor advies over de mogelijkheden contact op met een van onze vestigingen.

Heeft uw organisatie regelmatig deelnemers?

Dan kunt u ook de beschikking krijgen over een eigen platform om zelf uw deelnemers in te schrijven en de testresultaten in te zien.

Direct de Linguaskill taaltest, een andere taaltest of de online voorbereiding bestellen?

In onze webshop bestelt u eenvoudig een van onze professionele online taaltesten of een online voorbereidingstraject. Na uw bestelling ontvangt u binnen één werkdag per mail uw persoonlijke inlogcode met een link. Daarmee kunt u op ieder gewenst moment de taaltest of uw online taalcursus starten.

Meer weten?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
 • Online
 • Bij u op kantoor
 • Op een van onze vestigingen
 • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Worldline

“Leraar is heel professioneel. Ik heb heel nuttige aantekeningen gekregen die ik elke dag op mijn werk kan gebruiken (opgehangen). Mijn complimenten!”

Hulya Avan, Worldline – Individuele taaltraining Engels – april 2020

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.