Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Taalworkshops voor zakelijke professionals

met onze standaard- en maatwerk workshops

  • In korte tijd uw taalvaardigheid verbeteren
  • Workshops in vrijwel alle talen
  • Ook maatwerk is mogelijk
  • Ervaren trainers, native speakers
  • Wij verzorgen de workshops ook incompany
  • Locaties door heel Nederland

Workshops bij Elycio Talen

Elycio’s taal- en cultuurworkshops helpen u om snel en kosteneffectief nieuwe kennis en vaardigheden op te bouwen. In lengte variëren onze workshops van één tot twee dagen en ze concentreren zich op één specifiek thema of toepassingsgebied van taal en (zakelijke) cultuur. In korte tijd verwerft u nieuwe inzichten en krijgt u tips en tricks die u direct in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Handig en doelgericht!

De workshops vinden het hele jaar plaats op onze acht locaties door Nederland

U kunt zich op ieder gewenst moment inschrijven voor een workshop, op een vestiging naar eigen keuze, de workshop start zodra er voldoende inschrijvingen zijn. Voor de workshops geldt een minimaal aantal deelnemers van vijf. Om effectief, interactief en doelgericht te kunnen werken ligt het maximum aantal deelnemers op acht tot tien.

De workshops worden ook incompany aangeboden

Alle workshops organiseren wij ook als incompany workshops. Informeert u gerust naar de mogelijkheden als u minimaal vier medewerkers uit uw bedrijf een van de workshops wilt laten volgen. In een incompany situatie kiest u zelf de plaats en tijd. Zo kan de incompany workshop bij u op locatie gegeven worden, of kunt u de dichtstbijzijnde Elycio vestiging kiezen als locatie voor de workshop.

Elycio’s workshops

Elycio Talen biedt onder andere onderstaande workshops aan:

Behoefte aan een workshop op maat?

Uiteraard kunnen wij ook een workshop programma opstellen dat volledig op maat gemaakt is voor de wensen en behoeften van uw organisatie. Er zijn tal van mogelijkheden voor workshops met uiteenlopende onderwerpen voor uiteenlopende doelgroepen die we graag voor je samenstellen.

Meer informatie of advies?

Heeft u specifieke wensen wat betreft de inhoud van een workshop of wilt u een standaard workshop inplannen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze trainingsadviseurs stippelen graag samen met u de juiste route uit!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Schenker Logistics Nederland

“Ik heb door deze training mijn manier van schrijven kunnen aanpassen, de gedeelde tips & tricks waren zeer nuttig. Voor mij was de rol van de trainer cruciaal, de aanboden stof op 7speaking is ook goed en leerzaam echter maakte de trainer voor mij het verschil door gericht met zaken bezig te gaan. Zeer kundig persoon en begrijpt enorm goed wat de vraagstelling is. Heb mijn lessen dan ook als zeer prettig ervaren en nooit als een last.”

Joep Rhebergen – Schenker Logistics Nederland – Individuele taaltraining Engels – maart 2022

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.