Informatie taalpakketten

beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans

  • Veelvuldig bewezen inhoud en resultaat
  • Naar wens op maat gesneden
  • ISO gecertificeerd & CEDEO-erkend
  • Beschikbaar op alle vestigingen
  • Elke werkdag in te plannen
  • Ook in-company

Informatie Taalpakketten

Informatie
Werken aan uw uitspraak. Zinsconstructies. Juridisch Engels of zakelijk Duits. Etiquette binnen het taalgebied. Het voeren van zakelijke telefoongesprekken of het schrijven van een goede zakelijke e-mail.

Het zijn zomaar wat voorbeelden van onze bewezen pakketten met basisvaardigheden, die desgewenst kunnen worden afgestemd op uw verdere behoeften. Allemaal bedoeld om u dichter bij het realiseren van uw zakelijke doelen te brengen. Alle reden dus om deze vaardigheden te verwerven of juist om ze op te frissen.

De basispakketten van Elycio Talen zijn standaard beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans en op aanvraag ook in alle andere talen. De trainingen vinden plaats op een locatie van Elycio Talen. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Al onze taalpakketten zijn ook als spoed- of incompany training af te nemen.

Trainers zijn native speakers, ervaren professionals
Al onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers, ervaren professionals, die al velen hebben geholpen met het verbeteren van hun taalvaardigheid, de juiste toepassing van het vakmatig taalgebruik en deelnemers hebben ge├»ntroduceerd in de zakelijke cultuur en gebruiken van de gebieden waar de taal wordt gesproken. Zij helpen ook u en uw collega’s daarmee graag op weg!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Takeaway

“A really great trainer! At the start of the course i could not speak a word of Dutch, and now i surprise myself by being able to write and speak at A1 level. The teaching material was very relevant and easy to follow. All the classes were very interactive, which is why even though the lessons were virtual all the sessions were interesting and the learning experience was outstanding.”

Shubhi Gupta, Takeaway – Incompany taaltraining Nederlands – februari 2021

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.