Individuele zakelijke taaltraining: praktijkgericht leren onder begeleiding van professionele taaltrainers.

Waarom Elycio Talen?

 • Maatwerk in alle talen
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • Afgestemd op uw zakelijke situatie
 • Starten op elk gewenst moment
 • Alle taaltrainers zijn native speaker
 • Vrijblijvende, uitgebreide intake

DIRECT INSCHRIJVENONLINE CONTACTFORMULIEREN
CEDEO-beoordeling taaltraining
 

Informatiepakket ontvangen?Individuele zakelijke taaltrainingen op maat


Effectief kunnen communiceren in de taal van uw gesprekspartner is van cruciaal belang voor succesvol internationaal zaken doen. Om resultaten te kunnen behalen moet u elkaar immers
allereerst goed kunnen verstaan en begrijpen. Een individuele taaltraining, volledig toegesneden
op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden, helpt u snel en doeltreffend op de weg
naar internationaal succes.


Onze werkwijze

Taaltraining in iedere taal
Elycio Talen verzorgt al sinds 1966 individuele taaltrainingen in iedere gewenste taal. Bekijkt u gerust eens het complete talenaanbod.

Resultaatgerichte persoonlijke aanpak in elke taal
U realiseert uw leerdoelen op efficiënte wijze via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak van de te leren taal. Onze professionele taaltrainers stemmen het programma in alle opzichten volledig op úw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Onze methode omvat onder andere:
.

 • Individueel leerplan op basis van uitgebreide analyse;
 • Optimaal resultaat met uw persoonlijke trainer;
 • Persoonlijk, praktijkgericht en rendabel;
 • Online interactief studeren voor het beste resultaat.

Kiezen voor Elycio Talen is kiezen voor bewezen kwaliteit:


Individuele taaltraining - certificering

Vestigingen


Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788


Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843


Eindhoven
Verschillende locaties
Eindhoven
Tel.: 040-720960


Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471


Talen Twente
Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
7521 BE Enschede
Tel.: 053 431 7842


Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700


Zwijndrecht
Scheepmakerij 230
3331 MB Zwijndrecht
Tel.: 078 644 9770


Werkwijze individuele taaltraining:


De kern: een resultaatgerichte aanpak

De Elycio Talen methode realiseert uw leerdoelen via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Het programma wordt altijd volledig afgestemd op uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden.

Enter Your Text

Uitgebreide analyse

Tijdens een uitgebreide intake inventariseren wij samen met u de (zakelijke) situaties waarin u de te trainen taal wilt gaan gebruiken, de hiervoor benodigde vaardigheden en uw verdere leerdoelen. Aan de hand van verschillende testen bepalen we uw startniveau.

Offerte aanvragen

Individueel leerplan

Op basis van de intake wordt voor u een individueel en didactisch verantwoord leerplan opgesteld, dat nauwkeurig is afgestemd op uw specifieke situatie, uw doelen, wensen en mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Training op maat met uw persoonlijke trainer

Uw taalvaardigheid wordt opgebouwd in nauwe overeenstemming met uw persoonlijke professionele taaltrainer. Met deze intensieve, resultaatgerichte methode bent u in korte tijd in staat adequaat in de nieuwe taal te communiceren.

De trainer kiest werkvormen die aansluiten op uw wensen en mogelijkheden, zodat u op efficiënte en effectieve wijze uw vaardigheid in spreken, luisteren, lezen en schrijven kunt ontwikkelen. Het gebruikte studiemateriaal wordt zorgvuldig afgestemd op uw zakelijke situatie. En uiteraard is de gesproken taal tijdens de trainingen zoveel mogelijk de te leren taal.

Offerte aanvragen

Persoonlijk, praktijkgericht en rendabel

De individuele sessies met uw trainer kunnen worden aangevuld en afgewisseld met zelfstudie met behulp van audiovisuele hulpmiddelen en computerondersteunde oefenprogramma's. Studiemateriaal dat bijvoorbeeld afkomstig is uit uw eigen organisatie kan daarbij desgewenst eenvoudig worden geïntegreerd in e-learning modules. U kunt dan tijdens de training eenvoudig daarop teruggrijpen. Bovendien kunt u tussentijds gebruik maken van onze telecoaching-diensten: vragen over bijvoorbeeld specifieke vakterminologie kunt u per telefoon of e-mail voorleggen aan uw trainer (voor complete vertalingen kunt u overigens een beroep doen op ons vertaalbureau).

Voor het versterken van uw professionele communicatieve vaardigheden in de nieuwe taal kunnen desgewenst ook gespecialiseerde modules in de training worden opgenomen. U kunt hierbij denken aan modules voor 'Negotiating Skills' of 'Méthodes de présentation'.

Onze werkwijze garandeert een optimaal resultaat bij het effectief leren communiceren in elke taal, van Arabisch tot Zweeds. Ook Nederlands behoort tot het talenaanbod, zowel voor anderstaligen die (tijdelijk) in ons land verblijven als voor Nederlanders die hun eigen mondelinge of schriftelijke taalvaardigheid willen verbeteren.

Offerte aanvragen

Planning

De planning van de individuele taaltrainingen wordt in overleg met u afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Van zeer intensieve trainingen de gehele dag gedurende één of meer weken, met één of twee trainers en zelfstudie in het practicum, tot trainingen die bestaan uit één of twee dagdelen per week, overdag of in de avonduren. Geheel volgens uw behoefte, maar altijd met de professionele Elycio Talen-kwaliteit.

Offerte aanvragen
 

Vrijblijvende intake individuele taaltraining


Heeft u interesse in een individuele training, dan nodigen wij u graag uit voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseert de trainer met u de aspecten die van belang zijn voor het verzorgen van een ‘op maat gesneden’ training:


 • De hoeveelheid tijd die beschikbaar is;
 • De snelheid waarmee u de taal wilt leren;
 • Het doel waarvoor u de taal wilt leren;
 • De benodigde vaardigheden in professionele communicatie;
 • De voorkennis die u van de taal heeft.

Op basis van de gegevens die bij het intakegesprek worden verkregen – eventueel aangevuld met een schriftelijke test – bepaalt de trainer op welke wijze u uw leerdoelen op de meest effectieve wijze kunt realiseren.


BROCHURE AANVRAGENCONTACTFORMULIER