Incompany taaltraining specifiek afgestemd op uw organisatie

Waarom een incompany taaltraining van Elycio Talen?

 • Training op maat voor uw organisatie
 • Direct toepasbaar, dus maximale ROI
 • Efficiënt, bewezen en praktijkgericht
 • Succesvoller zakendoen in het buitenland
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Oefenen in uw eigen vakjargon

DIRECT INSCHRIJVENONLINE CONTACTFORMULIER

CEDEO-beoordeling taaltraining

Informatiepakket aanvragenIncompany taaltrainingen sinds 1966


Elycio Talen is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. Onze incompany taaltrainingen zijn hier een exponent van. Van een beginnerstraining ‘Duits voor de werkvloer’ tot een hooggespecialiseerde training ‘Engels voor fiscaal-juristen’, een incompany taaltraining wordt volledig afgestemd op de specifieke trainingsbehoefte van uw organisatie. De groepsgrootte is maximaal 8 personen, waardoor iedere deelnemer verzekerd is van de volle aandacht van onze professionele taaltrainers. Het trainingsprogramma wordt in overleg met u in ieder detail afgestemd op de wensen, behoeften en leerdoelen van uw organisatie.

 • Maatwerk: leerplan volledig afgestemd op de wensen en doelen van uw organisatie
 • Efficiënte, bewezen en praktijkgerichte methode: direct resultaat
 • Kleine groepen van gelijk niveau: volop aandacht voor iedere deelnemer
 • Ervaren professionele taaltrainers, native speaker van de taal waarin u getraind wordt.

Incompany taaltraining in iedere taal
De trainingen worden verzorgd in alle moderne talen. Uiteraard behoort ook Nederlands tot het aanbod (zowel voor trainingen ‘Nederlands als tweede taal’ als voor bijvoorbeeld ‘Schriftelijk Rapporteren’).

Bij u op locatie
Onze incompany taaltrainingen worden verzorgd bij u op locatie. Desgewenst kunnen wij ook een incompany training op een van onze vestigingen organiseren of op een door u gekozen locatie buiten uw bedrijf.


Kiezen voor Elycio Talen is kiezen voor bewezen kwaliteit:


Incompany taaltraining - certificering

Vestigingen


Amsterdam
Entrada 131-134
1114 AA Amsterdam
Tel.: 020 416 0788


Arnhem
IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
6825 BS Arnhem
Tel.: 026 361 2843


Eindhoven
Verschillende locaties
Eindhoven
Tel.: 040-720960


Papendrecht
Poldermolen 16 – 18
3352 TH Papendrecht
Tel.: 078 644 9770


Rijswijk
De Bruyn Kopsstraat 15G
2288 EC Rijswijk
Tel.: 070 399 2471


Talen Twente
Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
7521 BE Enschede
Tel.: 053 431 7842


Zeist
Laan van Vollenhove 3273
3706 AS Zeist
Tel.: 030 267 7700

Werkwijze incompany taaltraining


De kern: een resultaatgerichte aanpak

De Elycio Talen methode realiseert uw leerdoelen via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak van de te leren taal. Het programma wordt altijd volledig afgestemd op uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden.

Enter Your Text

1. Uitgebreide analyse en intake

Tijdens een uitgebreide intake inventariseren wij samen met u de zakelijke situaties waarin de te trainen taal wordt gebruikt, de hiervoor benodigde vaardigheden en de verdere leerdoelen. De deelnemers worden mondeling en schriftelijk getest op hun bestaande kennis.

Offerte aanvragen

2. Een leerplan op maat

Op basis van de testresultaten worden deelnemers ingedeeld in groepen van gelijkwaardig niveau. Per groep wordt door de betrokken trainer een leerplan op maat opgesteld. Dit leerplan beschrijft de gestelde doelen en geeft aan op welke wijze deze doelen efficiënt en effectief zullen worden gerealiseerd. Daarnaast worden programma, de opdrachten en het voorbeeldmateriaal zoveel mogelijk afgestemd op de situatie van uw organisatie.

Offerte aanvragen

3. Actieve participatie alle deelnemers

De training vindt plaats in kleine groepen. In de trainingsopbouw wordt, naast directe kennisoverdracht, ruim tijd ingepland voor werkvormen als rollenspel en groepsdiscussie, die voortdurende actieve participatie van de deelnemers vereisen en aldus het zelfvertrouwen in de toepassing van de nieuwe taal bevorderen. Tijdens de trainingen is de te leren taal uiteraard zoveel mogelijk de gesproken taal.

Offerte aanvragen

4. Versterken professionele vaardigheden

Desgewenst kunnen de trainingen worden uitgebreid met specifieke modules voor het versterken van de professionele vaardigheden van u en uw medewerkers. Bijvoorbeeld 'Presentation Skills' of 'Métodos de negociación'.

Offerte aanvragen

5. Examen en evaluatie

Op verzoek kunnen de incompany trainingen worden afgesloten met een examen. In ieder geval ontvangt u aan het einde van de training een afsluitende rapportage, waarin de door de deelnemers behaalde resultaten worden beschreven en is vastgelegd in hoeverre de oorspronkelijk gestelde leerdoelen zijn gerealiseerd.

Offerte aanvragen

6. Planning

De frequenties en tijden (overdag of tijdens de avonduren) van de trainingen kunnen volledig in overleg met de opdrachtgever worden vastgesteld.

Offerte aanvragen

7. Gebruik van internet of intranet

Desgewenst kunnen trainingsmodules en oefeningen ook via internet of bedrijfsintranet aan de deelnemers beschikbaar worden gesteld. Eveneens kan programmatuur voor een incompany audiovisueel practicum worden geleverd. Wij bespreken graag de opties hierin.

Offerte aanvragen

8. Tarieven

Wij willen onze kwaliteiten en capaciteiten graag inzetten voor het behalen van een optimaal resultaat voor u en uw medewerkers. Omdat we maatwerk bieden, maken wij graag een vrijblijvende aanbieding voor u op basis van een gedegen inventarisatie van uw wensen en behoeften. Neem hiervoor contact op met één van onze vestigingen.

Offerte aanvragen
 

Interesse? Wij plannen graag een afspraak met u in


Heeft u interesse in een incompany taaltraining, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. In dit gesprek inventariseert onze consultant uw behoeften. U ontvangt vervolgens een voorstel op maat:


 • Afspraak bij u op locatie of bij ons;
 • Vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Rijswijk, Papendrecht, Zeist en Zwijndrecht;
 • Maak kennis met onze maatwerkoplossingen;
 • Bespreek uw wensen, eisen en behoeften;
 • U ontvangt een voorstel op maat!

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak inplannen? Neemt u dan contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging.


BROCHURE AANVRAGENBEL MIJ TERUG