Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - 25% korting!

Het Zomerse Taalbad 2024

Een taalboost vol zon voor zakelijk succes

Zonnige dagen, stralende taalvaardigheid!

Ben je klaar voor een zomer vol groei en succes? Investeer in jezelf en benut de lange zomerdagen om je taalvaardigheid te verbeteren. Met het Zomerse Taalbad 2024 van Elycio Talen maak je je persoonlijke en zakelijke ambities waar.

Of je nu vloeiender wil communiceren in een andere taal, indrukwekkende presentaties wil geven of je onderhandelingsvaardigheden wil aanscherpen, de toegewijde taaltrainers van Elycio Talen staan klaar om je te begeleiden naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Met het Zomerse Taalbad ben je klaar om professioneel te schitteren.

Het Zomerse Taalbad 2024

Van 1 juli tot 31 augustus 2024 biedt het Zomerse Taalbad van Elycio Talen je de kans om in dertig uur je zakelijke taalvaardigheden in het Duits, Engels, Frans, Italiaans of Spaans te verbeteren.

De voordelen van het Zomerse Taalbad:

  • Intensieve en persoonlijke taaltraining: Je werkt snel en doelgericht aan het verbeteren van je zakelijke taalvaardigheid.
  • Zelfvertrouwen in communicatie: Leer vol zelfvertrouwen met internationale zakenpartners communiceren.
  • Gepersonaliseerde training: De training wordt volledig afgestemd op je persoonlijke leerdoelen.
  • Begeleiding van moedertaalsprekers: Werk intensief samen met professionele taaltrainers.
  • Flexibele trainingslocaties: Volg de training online of op een van onze vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Rijswijk of Zwijndrecht.
  • Extra voordeel: Ontvang een e-learninglicentie 7Speaking van twee maanden cadeau bij het Zomerse Taalbad.
  • Speciaal zomertarief: Profiteer van een aantrekkelijk korting van maar liefst 25%

Twee opties met speciaal zomertarief

Of je nu liever face-to-face met een taaltrainer werkt of vanuit je eigen zonnige tuin leert, kies de optie die het beste bij je past.

1. Het Zomerse Taalbad van dertig uur individuele training:

Volg dertig uur individuele taaltraining, verspreid over vijf werkdagen (zoveel mogelijk aaneengesloten), zes uur per dag, op een Elycio Talen locatie naar keuze.

2. Het Zomerse Taalbad van dertig uur individuele training online

Ook online helpen professionele taaltrainers van Elycio Talen je graag bij het realiseren van zakelijke doelen. Deze versie van het Zomerse Taalbad bestaat uit dertig uur online individuele taaltraining, verspreid over tien werkdagen (zoveel mogelijk aaneengesloten), gedurende drie uur per dag. 

Actieprijs

Voor beide varianten van het Zomerse Taalbad geldt een sterk gereduceerd tarief. Tijdelijk betaal je geen € 3.635,– maar slechts € 2.695,–. Dit bedrag is inclusief alle lesmaterialen, een gevalideerde eindtoets en een e-learninglicentie 7Speaking van twee maanden. 

Een zomer vol groei, een toekomst vol kansen!

Wil je jouw carrière naar nieuwe hoogtes tillen en indruk maken op internationaal niveau? Dan is het Zomerse Taalbad precies wat je nodig hebt. Ontwikkel je taalvaardigheid en bereid je voor op een stralende toekomst vol carrièremogelijkheden. Grijp deze kans en investeer in jezelf. 

Wees er snel bij!

Met een grote vraag naar taaltrainingen en de zomervakantie in aantocht, is de beschikbaarheid beperkt. Neem vandaag nog contact met ons op en plan het Zomerse Taalbad in, dan ben je verzekerd van een plekje onder de taalzon!

Je kunt ook een offerte aanvragen als je het Zomerse Taalbad wilt volgen in een andere dan de genoemde talen of als je het wilt organiseren voor een kleine groep. In deze gevallen kan een ander tarief van toepassing zijn.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.