Plan nu uw Herfstbad 2022

Een frisse wind door uw talenkennis!

 • Doelgericht uw taalvaardigheid verbeteren
 • Alleen tussen 17 oktober en 30 november 2022
 • Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
 • Dertig uur privétraining
 • Dertig uur online privétraining
 • Voor een speciaal tarief!

Boost uw zakelijke taalskills met een taalbad

Het is herfst, tijd voor een frisse wind door uw talenkennis! Vindt u het ook lastig zakelijk te communiceren met uw buitenlandse klanten? Heeft u altijd een overvolle agenda? Wilt u meer succes hebben in het buitenland?

Verbeter in korte tijd uw zakelijke taalvaardigheden

Vanaf 17 oktober 2022 tot en met 30 november 2022 kunt u in korte tijd uw taalvaardigheid opfrissen of verbeteren tegen speciaal tarief. Het Herfstbad is een intensieve en doelgerichte maatwerktraining onder begeleiding van een professionele taaltrainer, waardoor u uitblinkt in uw werk. Laat dit najaar een frisse wind door uw talenkennis waaien en communiceer succesvoller met internationale relaties en collega’s!

De voordelen van een Herfstbad bij Elycio Talen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het onderdompelen van uzelf in een nieuwe taal:

 • U verbetert snel en doelgericht uw taalvaardigheid onder begeleiding van een professionele taaltrainer.
 • U ontdekt een nieuwe taalkundige en culturele wereld samen met uw persoonlijke taaltrainer, native speaker van de taal waarin u wordt getraind.
 • U spreekt alleen in de doeltaal en ervaart de (zakelijke) culturele verschillen aan den lijve.
 • U leert de gewoontes en gebruiken kennen van een andere zakelijke cultuur.
 • U volgt een training die helemaal afgestemd is op uw persoonlijke leerdoelen en zakelijke situatie.
 • U verkrijgt nieuwe vaardigheden die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse praktijk.
 • U communiceert naderhand gemakkelijker met zakelijke relaties.
 • U volgt de training tegen een speciaal tarief.

Hoe kunt u zich onderdompelen in een Herfstbad?

U kunt kiezen voor een taalbad van dertig uur op locatie bij Elycio Talen. Daarnaast is een online taalbad van dertig uur met begeleiding door uw persoonlijke trainer mogelijk. En uiteraard kunt u ook beide trainingsvormen combineren.

Tarieven

Herfstbad
Dit taalbad op maat omvat dertig uur privétraining. Gedurende vijf dagen krijgt u zes uur aaneengesloten per dag les door een professionele taaltrainer, op een vestiging van Elycio Talen. Dit najaar kunt u het Herfstbad volgen voor het sterk gereduceerde tarief van € 2.495,- (inclusief lesmateriaal).

Online Herfstbad
Dit digitale taalbad bestaat uit dertig uur online privétraining. Gedurende tien dagen krijgt u dagelijks drie uur online les van uw persoonlijke trainer. Het online Herfstbad kunt u dit najaar volgen voor het speciale tarief van € 2.495,- (inclusief lesmateriaal).

E-learning

Na het Herfstbad kunt u zich verder ontwikkelen met een e-learningtraject tegen aantrekkelijk tarief. Zo kunt u na uw training blijven werken aan de verdere verbetering van uw taalvaardigheid. U maximaliseert daarmee het rendement van de training!

Actievoorwaarden

Bovenstaande bedragen zijn alleen geldig voor trainingen die in een aaneengesloten periode worden gevolgd tussen 17 oktober en 30 november 2022.

U profiteert dit najaar van het extra lage tarief voor een taalbad in de talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Het taalbad kunt u online volgen of op deze locaties van Elycio Talen: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Emmen, Enschede, Maastricht, Rijswijk en Zwijndrecht.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een Herfstbad reserveren? Bel of mail gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek. De trainingsadviseurs van Elycio Talen staan voor u klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan als u het Herfstbad wilt volgen in een andere dan de genoemde talen of deze wilt organiseren voor een kleine groep.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.