Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Plan nu uw Herfstbad 2021

Een frisse wind door uw talenkennis!

  • Doelgericht uw taalvaardigheid verbeteren
  • Alleen tussen 1 oktober en 30 november 2021
  • Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
  • 30 uur 1-op-1 privétraining
  • 30 uur online 1-op-1 privétraining
  • Voor een speciaal tarief

Boost uw zakelijke taalskills én vergroot uw wereld.

Het is herfst, tijd voor een frisse wind door uw talenkennis! Vindt u het ook lastig om zakelijk te communiceren met uw buitenlandse klanten, heeft u altijd een overvolle agenda en wilt u meer succes hebben in het buitenland?

Dan is dit uw kans om uw zakelijke taalvaardigheden in korte tijd te verbeteren!

Vanaf 1 oktober 2021 t/m 30 november 2021 kunt u in korte tijd uw taalvaardigheid opfrissen of verbeteren tegen speciaal tarief. Het Herfstbad is een intensieve en doelgerichte maatwerktraining onder begeleiding van een professionele taaltrainer waardoor u uitblinkt in uw werk. Laat dit najaar een frisse wind door uw talenkennis waaien en communiceer succesvoller met uw internationale relaties en collega’s!

De voordelen van een Herfstbad bij Elycio Talen
Er zijn veel voordelen verbonden aan uzelf onderdompelen in een nieuwe taal:
Snel en doelgericht uw taalvaardigheid verbeteren
Onder begeleiding van een professionele taaltrainer
Intensieve 1-op-1 training
Zowel online als op een van onze locaties
Geheel afgestemd op uw persoonlijke leerdoelen
Voor een speciaal tarief
U communiceert gemakkelijker en met beter resultaat met uw zakelijke relaties


Het Herfstbad, een plezierige en leerzame buitenlandervaring
Uw professionele taaltrainer, native speaker van de taal waarin u getraind wordt, laat u een nieuwe taalkundige en culturele wereld ontdekken. U spreekt alleen in de doeltaal en ervaart de (zakelijke) culturele verschillen aan den lijve. In korte tijd verbetert u effectief en efficiënt uw taalvaardigheid én leert u de gewoontes en gebruiken kennen van een andere zakelijke cultuur. Zo bouwt u een solide basis voor optimaal resultaat.

Specifiek afgestemd op uw situatie: de perfecte basis voor succes
Vakjargon, zakelijke gebruiken, woordenschat, nuances, standaardformuleringen; omdat het Herfstbad nauwkeurig en volledig op uw leerdoelen en zakelijke situatie wordt afgestemd, kunt u na de training uw nieuwe vaardigheden direct toepassen in uw dagelijks werk. U communiceert onmiddellijk makkelijker en met beter resultaat met uw zakelijke relaties. Intensief, plezierig, doelgericht en effectief: beter laat ons Taalbad op maat zich niet samenvatten.

Hoe kunt u een Herfstbad taaltraining volgen?
Dit kan zowel online als op een van onze locaties!

U kunt kiezen voor een Taalbad van 30 uur (vijf dagen aaneengesloten, zes uur per dag met uw persoonlijke trainer) op een van onze locaties of voor een digitaal Taalbad van 30 uur (tien dagen dagelijks drie uur online met uw persoonlijke trainer). En uiteraard kunt u ook beide combineren.

Tarieven
Herfstbad van 30 uur 1-op-1 privétraining
Het Taalbad op maat omvat 30 uur 1-op-1 privétraining, vijf dagen aaneengesloten zes uur per dag, door een professionele taaltrainer, op een vestiging van uw keuze.
> Dit najaar kunt u het Herfstbad volgen voor het sterk gereduceerde tarief van € 2.395, 00
(inclusief lesmateriaal)

Online Herfstbad van 30 uur 1-op-1 privétraining
Onze professionele taaltrainers helpen u ook online graag bij het realiseren van uw doelen. Het digitale Taalbad bestaat uit 30 uur online 1-op-1 privétraining, tien dagen dagelijks drie uur online met uw persoonlijke trainer.
> Neem dit najaar een duik in ons digitale Taalbad voor het sterk gereduceerde tarief van € 2395, 00
(inclusief lesmateriaal)


E-learning
Na het Taalbad kunt u zich verder ontwikkelen met een e-learninglicentie tegen aantrekkelijk tarief! Zo kunt u na uw training blijven werken aan de verdere verbetering van uw taalvaardigheid en maximaliseert u het rendement van de training! Hier kunt u de e-learning mogelijkheden bekijken.

Voorwaarden
> Bovenstaande tarieven zijn alleen geldig voor trainingen die in een aaneengesloten periode worden gevolgd tussen 1 oktober 2021 en 30 november 2021

> U profiteert dit najaar van het gereduceerde tarief voor een Herfstbad in de talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands of Spaans

Het Taalbad kunt u online volgen of op een van de volgende Elycio-locaties: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Emmen, Enschede, Maastricht, Rijswijk of Zwijndrecht.

Heeft u vragen of wilt u een Taalbad reserveren? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze trainingsadviseurs staan voor u klaar!

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen als u het Taalbad wilt volgen in een andere dan de genoemde talen of wilt organiseren voor een kleine groep.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.