Zakelijke taaltrainingen voor groepen

Online met open inschrijving

 • Onze open groepen starten online
 • U kunt binnenkort al starten!
 • ISO-gecertificeerd en CEDEO-erkend
 • Gericht op de dagelijkse praktijk
 • Diploma met niveauvermelding
 • Les van native speakers

Taaltrainingen (online) met open inschrijving

Elycio Talen biedt al sinds 1966 taaltrainingen in open groepen voor professionals uit bedrijfsleven en overheid. Iedere zakelijke professional kan meedoen, van beginner tot gevorderde. Alle deelnemers trainen onder begeleiding van een ervaren professionele taaltrainer interactief aan het verbeteren van hun algemene (zakelijk gerichte) taalvaardigheid. Altijd in kleine groepen met deelnemers van gelijk taalvaardigheidsniveau.

Online open groepstraining

Trainingen worden gegeven voor de talen Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans op meerdere niveaus, van beginner tot vergevorderd. De groepen starten online, zodat iedereen in Nederland of waar ter wereld op deze manier aan de training kan deelnemen. Iedere training bestaat uit 12 sessies van ieder twee uur. Voor maximale effectiviteit van de training moet u rekening houden met twee tot vier uur zelfstudie per sessie.

De training vindt overdag plaats op nog af te spreken tijden en gaat – afhankelijk van de taal – definitief door bij minimaal drie of zes deelnemers. Zie de startdata hieronder.

Inhoud groepstaaltrainingen

Onze groepstrainingen richten zich op algemene taalvaardigheid met additionele aandacht voor gebruik van de taal in zakelijke situaties. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor de sociale en zakelijke gebruiken in de landen waar de doeltaal wordt gesproken. Het gaat er immers om dat u de taal effectief kunt inzetten om uw persoonlijke of zakelijke doelen te realiseren zonder uw gesprekspartners onbedoeld tegen u in het harnas te jagen.
Omdat onze groepstrainingen bestaan uit kleine groepen kunnen wij ruime persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer garanderen. Het regelmatig bijwonen van de trainingssessies geeft recht op een certificaat.

Nadere informatie over de taalniveaus en trainingsinhoud per niveau:

Effectief leren door te doen

Bij de meeste van onze praktijkgerichte groepstrainingen ligt het accent primair op het verbeteren van uw actieve spreek- en luistervaardigheid. U wordt betrokken in rollenspelen, dialogen en groepsdiscussies die u het zelfvertrouwen geven de taal daadwerkelijk te durven gebruiken, Uiteraard komen ook woordenschat, grammaticale structuren en de juiste aanspreekvormen voor verschillende situaties afdoende aan de orde.

Doelstellingen

Een open groepstraining heeft de volgende doelstellingen:

 • Effectief taalvaardigheid en cultureel begrip verbeteren voor praktisch dagelijks gebruik.
 • Uw algemene vocabulaire en vakterminologie uitbreiden.
 • Doeltreffend en efficiënt zakelijke communicatievaardigheden ontwikkelen.
 • Betere zakelijke resultaten realiseren.

Binnenkort al starten met uw (online) open groepstraining?

Op dit moment kunt u zich inschrijven voor trainingen die starten in een van de volgende weken:
(u kunt de schema’s desgewenst downloaden)

 • week 27. Voor alle trainingsdata per taal en niveau, klik hier
  Let op: in verband met de zomervakanties, zijn dit versnelde trajecten met een kortere doorlooptijd (maar evenveel sessies als de andere trajecten)
 • week 38. Voor alle trainingsdata per taal en niveau, klik hier

Belangrijke informatie:

 • Deze online trainingen bestaan uit 12 sessies van 2 uur.
 • Tarieven variëren per taal en niveau. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs
 • Lesmateriaal, nazorg en toegang tot de online leeromgeving is inbegrepen in de tarieven
 • De groepjes zijn klein met deelnemers met hetzelfde niveau van de doeltaal.
 • Onze (native) trainers zijn zeer ervaren en professioneel.

Procedure

Om ervoor te zorgen, dat u wordt ingedeeld op het juiste niveau verzorgen wij als onderdeel van uw aanmelding voor een van de trainingen allereerst een uitgebreide schriftelijke en eventueel ook mondelinge intake met een van onze ervaren taaltrainers. Op basis daarvan brengen wij een offerte uit, waarna u kunt besluiten wel of niet deel te nemen aan de training.

Meer informatie of aanmelden?

Elycio Talen verwelkomt u graag en zal alles eraan doen om uw taaltraining optimaal te verzorgen. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Voor vragen over deze trainingen en voor aanmeldingen kunt u daarom contact met ons opnemen via talenrijk@elyciotalen.nl of telefonisch via 070 399 2471.

Staat uw taal er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Annuleren

Annuleren kan zonder opgave van redenen, maar alleen schriftelijk door het sturen van een e-mail naar: talenrijk@elyciotalen.nl. Uw annulering wordt schriftelijk bevestigd. Zonder bevestiging wordt een annulering geacht niet te zijn gedaan.

Laat u inspireren door de ervaringen van onze deelnemers

Twijfelt u nog over het volgen van een taaltraining? U leest hier de ervaringen van deelnemers die de afgelopen tijd een (online) taaltraining bij Elycio Talen hebben gevolgd.

Meer weten?

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.