Zakelijke taaltrainingen voor groepen

Verbeter in groepsverband uw taalvaardigheid, voor elk niveau!

 • Onze open groepen starten online
 • U kunt binnenkort al starten!
 • ISO-gecertificeerd en Cedeo-erkend
 • Gericht op de dagelijkse praktijk
 • Diploma met niveauvermelding
 • Les van native speakers

Taaltrainingen (online) met open inschrijving

Elycio Talen verzorgt al sinds 1966 praktijkgerichte taaltrainingen in open groepen voor professionals uit bedrijfsleven en overheid. Iedere zakelijke professional kan meedoen, van beginner tot gevorderde.

Alle deelnemers trainen onder begeleiding van een ervaren professionele taaltrainer interactief aan het verbeteren van hun algemene (zakelijk gerichte) taalvaardigheid. Altijd in kleine groepen met deelnemers van gelijk taalvaardigheidsniveau.

Online open groepstraining

Deze trainingen worden gegeven voor de talen Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans op meerdere niveaus, van beginner tot vergevorderd. De groepen starten online, zodat iedereen in Nederland of waar ter wereld op deze manier aan de training kan deelnemen. Iedere training bestaat uit twaalf sessies van ieder twee uur. Voor maximale effectiviteit van de training moet u rekening houden met twee tot vier uur zelfstudie per sessie.

De training vindt overdag plaats en gaat definitief door bij minimaal drie of zes deelnemers.

Schrijf u nu in voor een versnelde groepstaaltraining

Verbeter nog voor het einde van dit jaar uw zakelijke taalvaardigheid met een versneld traject.

Belangrijke details:

 • De trainingen starten in week 46: 13 tot en met 19 november 2023.
 • Inschrijven kan tot en met 22 oktober 2023.
 • Dit is een versneld traject, gedurende 4 weken 6 uur training per week.
 • Klik hier voor een overzicht van de trainingsdata per taal.
 • Vragen of direct inschrijven? Elycio’s taaladviseurs staan voor u klaar:
  talenrijk@elyciotalen.nl of telefonisch via 070 399 2471.

Inhoud groepstaaltrainingen

Onze groepstrainingen richten zich op algemene taalvaardigheid met specifieke aandacht voor gebruik van de taal in zakelijke situaties. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor de sociale en zakelijke gebruiken in de landen waar de doeltaal wordt gesproken. Het gaat immers erom dat u de taal effectief kunt inzetten om uw persoonlijke of zakelijke doelen optimaal te realiseren, zonder uw gesprekspartners onbedoeld tegen u in het harnas te jagen.

Omdat de groepstrainingen van Elycio Talen bestaan uit kleine groepen, kunnen wij ruime persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer garanderen. Het regelmatig bijwonen van de trainingssessies geeft recht op een certificaat.

Nadere informatie over de taalniveaus en trainingsinhoud per niveau:

Belangrijke informatie:

 • De online trainingen bestaan uit twaalf sessies van twee uur.
 • De tarieven variëren per taal en niveau. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.
 • Het lesmateriaal, de nazorg en toegang tot de online leeromgeving is inbegrepen in de tarieven.
 • De groepjes zijn klein en bestaan uit deelnemers met hetzelfde startniveau in de doeltaal.
 • Onze (native) trainers zijn zeer ervaren en professioneel.

Effectief leren door te doen

Bij de meeste van onze praktijkgerichte groepstrainingen ligt het accent primair op het verbeteren van uw actieve spreek- en luistervaardigheid. U wordt betrokken in rollenspelen, dialogen en groepsdiscussies. Zo bouwt u het zelfvertrouwen op om de taal daadwerkelijk te durven gebruiken. Uiteraard komen ook woordenschat, grammaticale structuren en de juiste aanspreekvormen in verschillende zakelijke en sociale situaties aan de orde.

Doelstellingen

Een open groepstraining heeft de volgende doelstellingen:

 • U verbetert effectief uw taalvaardigheid en cultureel begrip voor praktisch dagelijks gebruik.
 • U breidt uw algemene vocabulaire en vakterminologie uit.
 • U ontwikkelt doeltreffend en efficiënt zakelijke communicatievaardigheden.
 • U realiseert betere zakelijke resultaten.

Procedure

Elycio Talen begrijpt hoe belangrijk het is dat u de juiste training op het correcte niveau krijgt. Daarom bieden we als onderdeel van uw aanmelding voor onze trainingen eerst een uitgebreide schriftelijke intake aan. Als nodig regelen we ook een mondelinge intake met een ervaren taaltrainer. Op deze manier kunnen we uw behoeften beter begrijpen.

Na het afronden van de intake, stellen we een offerte voor u op. U bent dan vrij om te beslissen of u wel of niet wilt deelnemen aan de training. We willen zeker ervan zijn dat u het meeste uit de training haalt en uw taaldoelen bereikt. Daarom staan we klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie of aanmelden?

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij een van onze taaltrainingen. Samen gaan we graag aan de slag om uw taalvaardigheid te verbeteren, en uw taaldoelen te bereiken.

Persoonlijk contact staat bij Elycio Talen voorop. Voor vragen over deze trainingen en voor aanmeldingen kunt u daarom contact met ons opnemen via talenrijk@elyciotalen.nl, of telefonisch via 070 399 2471.

Staat uw taal er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Annuleren en no show

Annuleren kan zonder opgave van redenen, maar alleen schriftelijk door het sturen van een e-mail naar: talenrijk@elyciotalen.nl. Uw annulering wordt schriftelijk bevestigd. Zonder bevestiging wordt een annulering geacht niet te zijn gedaan. Als u minder dan twee weken vóór start van de training annuleert, zijn hieraan kosten verbonden.

Als u door omstandigheden een of meerdere sessies van de training niet kunt volgen, bestaat er geen recht op teruggave van kosten.

Laat u inspireren door de ervaringen van onze deelnemers

Twijfelt u nog over het volgen van een taaltraining bij Elycio Talen? U leest hier de ervaringen van deelnemers die de afgelopen tijd een (online) taaltraining bij Elycio Talen hebben gevolgd.

Meer weten?

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.