Alsjeblieft, een gratis taaltest Engels

Verzilver 'm meteen!

De eerste stap naar betere internationale communicatieskills

Fijn dat je onze flyer in goede orde hebt ontvangen en dat je aan de slag wil gaan. Op deze pagina vind je meer informatie over de attentie op de flyer: wij hebben voor jou (of voor een van je collega’s of medewerkers) een gratis licentie gereserveerd van de internationaal erkende taaltest Engels van Linguaskill, ter waarde van maar liefst € 75,- (ex BTW).

Hoe werkt het?

Per flyer is een licentie voor een taaltest Engels van Linguaskill (zakelijk lezen en luisteren) gereserveerd. Deze licentie kan je tot en met 30 september 2022 bij ons opvragen.

Hoe kan je een GRATIS Linguaskill taaltest bestellen?

Een mailtje volstaat om je reservering voor de gratis taaltest te verzilveren. Stuur een bericht, met vermelding dat je gebruik wilt maken van de taaltest en je contactgegevens, naar: zuidoost-nederland@elyciotalen.nl. Daarna ontvang je per mail een persoonlijke inlogcode met een link waarmee je op ieder gewenst moment de taaltest kan starten.

Meer over de taaltest Engels van Linguaskill

Dé online taaltest Engels van Cambridge
 Met een internationaal erkend testcertificaat
 Geschikt voor alle niveaus
 Gevalideerd, dus accuraat en betrouwbaar
 Test waar en wanneer het je uitkomt

Linguaskill is de online taaltest Engels van de Universiteit van Cambridge. Deze test is speciaal bedoeld voor bedrijven, overheden en opleiders om de taalvaardigheid te toetsen van medewerkers, sollicitanten en studenten.

De taaltest van Linguaskill is volledig adaptief. Dat wil zeggen dat de moeilijkheidsgraad van de vragen automatisch wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer. Op die manier ontstaat het meest accurate en betrouwbare beeld van je taalniveau. De taaltest kan volledig online en op elk gewenst moment worden afgelegd.

Uiteraard is de taaltest Engels van Linguaskill uitgebreid gevalideerd door de onderzoekers van Cambridge. Deelnemers aan de test ontvangen daarom een internationaal erkend testcertificaat van Cambridge met daarop de niveaubepaling volgens het officiële Europees Raamwerk, het ERK.

Meer weten? Lees hier verder over de taaltest Engels van Linguaskill.

Optimaal voorbereiden op de test?

Ter voorbereiding op de test is er nu de (online) voorbereidende cursus op de taaltest van Linguaskill. Hoogwaardige kwaliteit studiemateriaal en verschillende proeftesten om je optimaal voor te bereiden en het best mogelijke testresultaat te behalen. Het volledige zelfstudiepakket kan eventueel aangevuld worden met persoonlijke begeleiding van onze professionele taaltrainers. Meer weten over deze cursus? Je leest het hier.

Verder de diepte ingaan?

Elycio Talen biedt op maat gemaakte zakelijke taal- en cultuurtrainingen in vele talen. Volledig afgestemd op jouw wensen, leerdoelen en agenda. De trainingsadviseurs van Elycio Talen zitten voor je klaar. Ze stippelen graag samen met jou de juiste route uit.

Benieuwd naar de ervaringen van deelnemers die je zijn voorgegaan? Je leest het hier.

Succes met de taaltest en veel internationaal (zakelijk) succes toegewenst!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

ING

“Ik heb erg genoten van de oefeningen die door de trainer bedacht waren. Op een “speelse” manier met Duits bezig zijn.”

Lieke de Waal, ING – Individuele taaltraining Duits – mei 2020

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.