Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - 25% korting!

Veelgestelde vragen

  • Accuraat en professioneel
  • Persoonlijke service
  • Native speakers in alle talen
  • Proofreading inbegrepen
  • Branche-ervaren vertalers
  • Korting op tekstherhalingen

FAQ: De 10 meestgestelde vragen op een rij

Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan gerust 085 273 3283 of gebruik het online contactformulier!

Jazeker. Wij begrijpen dat het soms uitdagend kan zijn om een taaltraining in te plannen tussen uw drukke werkzaamheden. Daarom kunt u bij ons ook in avonduren trainen.

Absoluut. In overleg met uw training kunt u uw training ook in het weekend inplannen.

U kunt bij Elycio Talen terecht voor een zakelijke taaltraining op maat in letterlijk iedere taal ter wereld. Van Afghaans tot Zweeds en alles er tussenin.

Jazeker! Elycio Talen is gespecialiseerd in maatwerktrainingen. Middels een intensieve intake wordt de training perfect afgestemd op uw werkpraktijk, taalniveau en leerdoelen. Het maatwerk kan een tamelijk generieke training als 'Engels voor secretaresses' omvatten, maar ook een zeer specifieke training als 'Duits voor vliegtuigmonteurs', waarbij alle vakjargon door ons in de training wordt meegenomen.

Ja. Wij bieden professionele gestandaardiseerde taalassessments in 21 talen waarmee u taalniveau getoetst wordt aan het ERK. Hiernaast zijn wij u ook graag van dienst met het ontwikkelen van taalassessments op maat voor specifieke toepassingen.

Absoluut. Dagelijks verzorgen wij taaltrainingen op locatie van onze opdrachtgevers. Elycio Talen noemt dit 'Incompany taaltrainingen'.

Jazeker. Wij kunnen u van dienst zijn met een intensieve taaltraining op maat. Deze training wordt afgestemd op uw agenda, uw taalniveau, de eisen en het gewenste tijdpad. Wij kunnen u ook van dienst zijn als de gewenste spoedcursus op zeer korte termijn dient aan te vangen. Neemt u voor meer informatie gerust contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Jazeker. Afhankelijke van de gewenste taal en gestelde doelen kan uw maatwerktraining binnen enkele dagen starten. Soms zelfs nog sneller. Neemt u voor meer informatie over de concrete mogelijkheden gerust contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging.

Elycio Talen heeft vestigingen in: - Amsterdam - Arnhem - Enschede - Rijswijk - Zeist - Zwijndrecht Hiernaast hebben wij vaste trainingslocaties in: - Eindhoven - Emmen - Maastricht Voor de adresgegevens, contactgegevens en routebeschrijvingen kunt u terecht op onze contactpagina!

Ja. Ook als particulier kunt u terecht bij Elycio Talen voor een taaltraining in iedere gewenste taal. Bij interesse verzoeken wij u om contact op te nemen met een vestiging bij u in de buurt.

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.