Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - 25% korting!

E-learning bij Elycio Talen.

Studeer zelfstandig of onder begeleiding van een ervaren trainer.

  • Studeren waar en wanneer u maar wilt
  • Keuze uit meer dan 20 talen
  • Voor beginners en gevorderden
  • Op uw eigen manier, in uw eigen tempo
  • Op PC. laptop en mobiel
  • Inclusief gratis virtuele klassen

Het e-learningprogramma van Elycio Talen

E-learning, studeren waar en wanneer u maar wilt, ook op uw mobiel
Op uw eigen manier, in uw eigen tempo
Onbeperkt deelnemen aan (gratis) virtuele lessen
Optioneel met uw persoonlijke trainer

Voor haar e-learningprogramma maakt Elycio Talen gebruik van de online studiepakketten Rosetta Stone Catalyst en 7Speaking, waarmee u eenvoudig en doelgericht een taal leert. Beide pakketten omvatten vele uren aan leerstof en bieden een grote variatie aan oefenmateriaal. Bij Catalyst kunt u bovendien zonder meerkosten inschrijven op de vele virtuele klassen, die wekelijks worden verzorgd door een ervaren trainer. Zowel Catalyst als 7Speaking zijn beschikbaar op pc, laptop én mobiel, zodat u altijd en overal kunt studeren. Het lesmateriaal is afgestemd op uw bestaande taalniveau en kan worden volledig worden aangepast aan uw eigen leerdoelen. Zo haalt u het maximale rendement uit uw taaltraining.

Naar wens begeleiding door een ervaren taaltrainer
Het grote voordeel van een taal leren met een e-learning pakket bij Elycio Talen is dat u altijd kunt studeren in het tempo en op de tijd en plaats die u het beste uitkomt. Maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Want naar wens kunt u tijdens de training worden begeleid door één van onze ervaren en deskundige taaltrainers, die u coacht en ondersteunt (face-to-face of op afstand). Daarnaast ontvangt u tussentijds gedetailleerde rapporten over de vorderingen die u boekt tijdens de taaltraining.

Talenaanbod e-learning


Elycio Talen biedt een ruim talenaanbod, met een speciale focus op zakelijk taalvaardigheid en omgangsvormen. U kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende talen en taalvarianten, waaronder:

Kies zelf voor e-learning of blended learning
Uiteraard kunt u kiezen voor een volledig zelfstudieprogramma. Waarbij een van onze ervaren trainers u desgewenst begeleid op de manier die u het beste past.

En natuurlijk kunt u ook kiezen voor blended-learning: een combinatie van zelf studeren met een e-learningpakket en één-op-één training met uw persoonlijke trainer. Het beste van twee werelden!

Direct een taalcursus of taalassessment bestellen?
In onze webshop bestelt u eenvoudig een professionele online taalcursus en/of taaltest. Na uw bestelling ontvangt u spoedig per mail uw persoonlijke inlogcode met een link, hiermee kunt u de taaltest op ieder gewenst moment afnemen of uw online taalcursus op ieder gewenst moment starten.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Westlandse Planten Kwekerij (WPK)

“Mooi studiemateriaal (boek en online). De trainer weet goed hoe hij met buitenlanders moet omgaan en hoe hen te helpen om de taal te leren. Met de trainer leer je de taal en daarnaast ook veel over Nederland (plaatsen om te bezoeken, tradities, cultuur, politiek). Ik kan nu beter communiceren met mijn collega’s en beter begrijpen wat er tegen mij wordt gezegd. De relatie met de trainer en de communicatie met Elycio zijn altijd perfect geweest!”

Sergio Peirce – Individuele taaltraining Nederlands – september 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.