Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Cursus zakelijk Zweeds

Praktijkgericht maatwerk, bewezen kwaliteit, voor alle niveaus

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus Zakelijk Zweeds voor beginners en gevorderden

U wilt succesvol zakendoen in Zweden. Een goede beheersing van het Zweeds is dan een vereiste. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Zweeds, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw internationale contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk zweeds : persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Zweedse taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele trainingincompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Zweeds doeltreffend en efficiënt verbeteren

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Zweeds?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Zweeds aan bod. Evenals de zakelijke etiquette en de hiërarchie in besluitvorming in de Zweedse cultuur. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Zweeds bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Zweeds van Elycio Talen? Elke training is maatwerkvolledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Zweedse taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Zweeds bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,49.

De voordelen van onze Cursus Zweeds nogmaals voor u op een rijtje:
Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Zweeds
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,49.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Zweeds te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.


Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Westland Bloemenexport B.V.

“Een top docente! Ze heeft ontzettend veel geduld en kennis. Ze denkt super goed mee en zorgt ervoor dat de theorie ook logisch wordt in de praktijk. Ik vond de training erg goed en kon alles aangeven. Ik wil jullie bedanken voor alle lessen!”

Vera Guijt, Westland Bloemenexport B.V. – Individuele taaltraining Engels – juli 2020

TNO

“Persoonlijk helpt het mij om verbinding te maken met collega’s. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik heb het gevoel dat ik veel vooruitgang heb geboekt. Ik heb meer zelfvertrouwen, begrijp nu 90% van het Nederlands, kan complexere teksten lezen en maak minder fouten en kan mezelf corrigeren bij het schrijven en spreken.”

Joana Teixeira – Individuele taaltraining Nederlands – januari 2024

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.