Cursus zakelijk Spaans

Praktijkgericht maatwerk voor succesvol zakendoen op alle niveaus

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Cursus Spaans ook in de weekenden of in de avond

Cursus Spaans voor zakelijke doeleinden

Succesvol zaken doen met Spaanstalige contacten? Een cursus Spaans is dan onmisbaar. Deze wereldtaal is cruciaal voor zakelijk succes in Spanje, Midden- en Zuid-Amerika. Beginner of gevorderde? Dat maakt voor ons geen verschil. We stemmen de lesmethode volledig af op uw wensen, doelen en agenda. Zodoende hebben wij voor iedereen een oplossing op maat. Samen met onze ervaren taaltrainers verbetert u effectief uw taalniveau en communiceert u voortaan met meer zelfvertrouwen. Wij verzorgen deze cursus op al onze vestigingen, bij u op locatie of online.

Spaans leren met een cursus Spaans op maat

Bij Elycio Talen leert u de Spaanse taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake krijgt u een passend taaladvies. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd.

Tijdens de cursus Spaans leert u van begin tot einde de Spaanse taal beheersen. Wij helpen u met het zakelijk vakjargon en maken u bekend met gangbare aanspreekvormen in het Spaans. Daarnaast geven we u inzicht in de zakelijke cultuur en gebruiken in Spanje en in Midden- en Zuid-Amerika. U leert over de wijze van besluitvorming en de verschillen met de Nederlandse manier van zakendoen. Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens het leren van de Spaanse taal voor zakelijke doeleinden.

Lesboek Spaans leren

De voordelen van een cursus zakelijk Spaans bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft een cursus zakelijk Spaans van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Spaanse taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen zakelijk Spaans bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van een Cursus bij elycio talen op een rijtje:

Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Aangepast aan uw wensen
Volledig afgestemd op uw doelen
Op basis van uw agenda
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Spaans
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.


“Ik ben heel tevreden over hoe de trainingen zijn verlopen, ondanks dat het coronavirus voor een andere manier van lesgeven zorgde. De trainer deed haar uiterste best om te zorgen dat we via Facetime konden afspreken.”
Charlotte van Rooijen, Luchtvaartmaatschappij – Individuele training Spaans ★★★★

Flexibele trainingstijden: starten en leren op eigen tempo

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw taaltraining op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. De cursus Spaans kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus zakelijk Spaans te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

KS Profiel

“Alles is uitstekend! Online les werkt perfect. De planning is perfect. En nog een super trainer ook! Op het werk praten en schrijven gaat veel beter.”

Stan Harnusek – KS Profile – Individuele taaltraining Nederlands – april 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.