Cursus zakelijk Spaans

Praktijkgericht maatwerk voor succesvol zakendoen op alle niveaus

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,78
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus zakelijk Spaans voor beginners en gevorderden

Een cursus Spaans is onmisbaar voor bedrijven die zaken willen doen in Spaanstalige landen. Deze wereldtaal is cruciaal voor zakelijk succes in Spanje, Midden- en Zuid-Amerika. Wij helpen u om uw contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te doen. Onze taaltrainers zijn zonder uitzondering (near) native speaker en hebben veel ervaring met zakendoen in Spaanstalige landen.

De cursus Spaans wordt volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw planning en wensen zijn leidend. Zodoende is voor iedereen die zijn of haar taalvaardigheid snel en doeltreffend wil verbeteren een oplossing op maat beschikbaar. Of u nu een beginner bent of een gevorderde spreker, samen met de ervaren taaltrainers verbetert u effectief uw taalniveau en communiceert u voortaan met meer zelfvertrouwen. Wij verzorgen de cursus Spaans op al onze vestigingen, bij u op locatie of online.

Een cursus Spaans op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u de Spaanse taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Spaans doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens deze cursus?

Tijdens de cursus Spaans leert u van begin tot einde de Spaanse taal beheersen voor zowel beginners als gevorderden. Wij helpen u met het zakelijk vakjargon en maken u bekend met gangbare aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Spaans. Daarnaast geven we u inzicht in de zakelijke cultuur en gebruiken in Spanje en in Midden- en Zuid-Amerika. U leert over de wijze van besluitvorming en de verschillen met de Nederlandse manier van zakendoen. Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens het leren van de Spaanse taal voor zakelijke doeleinden.

Lesboek Spaans leren

De voordelen van een cursus Spaans bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft een cursus zakelijk Spaans van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Spaanse taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen zakelijk Spaans bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus Spaans nogmaals voor u op een rijtje:

Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw wensen
Volledig afgestemd op uw doelen
Volledig afgestemd op uw agenda
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Spaans
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

“Ik ben heel tevreden over hoe de trainingen zijn verlopen, ondanks dat het coronavirus voor een andere manier van lesgeven zorgde. De trainer deed haar uiterste best om te zorgen dat we via Facetime konden afspreken.”
Charlotte van Rooijen, Luchtvaartmaatschappij – Individuele training Spaans ★★★★

Flexibele trainingstijden: starten en leren op eigen tempo

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. De cursus Spaans kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus zakelijk Spaans te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

ING

“Erg tevreden! Ik kon prima aangeven wat ik graag wilde behandelen en wat ik belangrijk vond. Hier zijn we constant mee aan de slag gegaan.”
Tobias Schipper, ING – Individuele taaltraining Engels – maart 2021

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.