Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Cursus zakelijk Spaans in Zwijndrecht

voor beginners en gevorderden

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus zakelijk Spaans voor beginners en gevorderden in Zwijndrecht

Een cursus zakelijk Spaans is onmisbaar voor bedrijven die zaken willen doen in Spaanstalige landen. De wereldtaal Spaans is cruciaal voor zakelijk succes in Spanje, Midden- en Zuid-Amerika. Wij helpen u om uw Spaanstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te doen. Onze Spaanse taaltrainers zijn zonder uitzondering (near) native speaker en hebben veel ervaring met zakendoen in Spaanstalige landen.

De cursus Spaans wordt volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw planning en wensen zijn leidend. Zodoende is voor iedereen die zijn of haar Spaans snel en doeltreffend wil verbeteren een oplossing op maat beschikbaar. Of u nu een beginner bent of een gevorderde spreker van het Spaans, samen met de ervaren taaltrainers verbetert u effectief uw taalniveau en communiceert u voortaan met meer zelfvertrouwen. Wij verzorgen de cursus Spaans op al onze vestigingen, bij u op locatie of online.

Elycio Talen is gevestigd aan de Scheepmakerij 230 te Zwijndrecht. Al meer dan 50 jaar verzorgen wij in Zwijndrecht de Cursus Zakelijk Spaans, een maatwerktraining die perfect op uw niveau, doelen, wensen en eisen wordt afgestemd.

Een cursus Spaans op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Spaanse taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele trainingincompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Spaans doeltreffend en efficiënt verbeteren

Wat leert u tijdens onze cursus Spaans?

Tijdens de cursus Spaans leert u wat van begin tot einde de Spaanse taal beheersen voor zowel beginners als gevorderden. Wij helpen u met de Spaanse taal en vakjargon en maken u bekend met gangbare aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Spaans. Daarnaast geven we u inzicht in de zakelijke cultuur en gebruiken in Spanje en in Midden- en Zuid-Amerika. U leert over de wijze van besluitvorming en de verschillen met de Nederlandse manier van zakendoen. Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens het leren van de Spaanse taal.

De voordelen van een cursus Spaans bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Spaans van Elycio Talen? Elke training is maatwerkvolledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Spaanse taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Spaans bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus zakelijk Spaans nogmaals voor u op een rijtje:

Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw wensen
Volledig afgestemd op uw doelen
Volledig afgestemd op uw agenda
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Spaans
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

“Ik ben heel tevreden over hoe de trainingen zijn verlopen, ondanks dat het coronavirus voor een andere manier van lesgeven zorgde. De trainer deed haar uiterste best om te zorgen dat we via Facetime konden afspreken.”
Charlotte van Rooijen, Luchtvaartmaatschappij – Individuele training Spaans ★★★★

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Wij verzorgen de Cursus zakelijk Spaans online, op onze locatie in Zwijndrecht, op een van onze andere locaties of bij u op kantoor – precies zoals het u het beste uitkomt. Op de door u gewenste dag en tijd, ook in de avonduren of in het weekend. U kunt uw training op ieder gewenst moment starten.

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Dutch Flower Group

“Goede opbouw, handige reader, enthousiaste trainer en een leuke groepsdynamiek! Door de training ben ik beter in staat om formeel Engels bewust toe te passen in mijn communicatie.”

Peter van Os – Dutch Flower Group – Incompany taaltraining Engels – juni 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.