Een cursus zakelijk Spaans in Arnhem?
Kies voor 50 jaar bewezen deskundigheid Kies voor Elycio Talen

Waarom Elycio Talen Arnhem?

 • Praktijkgerichte training op maat sinds 1966
 • ISO gecertificeerd & CEDEO erkend
 • Leer de Spaanse taal én zakelijke cultuur kennen
 • Starten wanneer het u uitkomt
 • Ervaren Spaanse taaltrainers, native speakers
 • Zes vestigingen in Nederland

DIRECT INSCHRIJVENVRAAG EEN OFFERTE AAN
Cursus Zakelijk Spaans in Arnhem
 

Informatiepakket aanvragen!

[ninja_forms id=279]

Een cursus Zakelijk Spaans in Arnhem, volledig op maat


Een cursus zakelijk Spaans is onmisbaar voor bedrijven die zaken willen doen Spaanstalige landen. De wereldtaal Spaans is cruciaal voor zakelijk succes in Midden en Zuid Amerika. zelfverzekerder tegemoet te treden zodat u resultaatgericht zaken met hen kunt doen. met een training die volledig op uw taalniveau, behoefte en dagelijkse werkpraktijk is afgestemd. Van beginner tot near-neative speaker; bij Elycio Talen Arnhem kunt u uw zakelijk Spaans doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Maatwerk: persoonlijk, resultaatgericht en diverse trainingsvormen
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen, leerdoelen en agenda. We bieden u vanuit onze vestiging in Arnhem diverse trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training of een incompany training. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd.

Cursus Zakelijk Spaans met open inschrijving
Op onze vestiging Arnhem kunt u zich ook inschrijven voor een open groepstraining  zakelijk Spaans. U wordt ingedeeld bij deelnemers met hetzelfde taalvaardigheidsniveau. Het accent ligt op het actief verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid.


Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Wat leert u tijdens de cursus Zakelijk Spaans?

Wij helpen u met de Spaanse taal en met uw vakjargon. We maken u bekend met gangbare aanspreekvormen en met zakelijke formuleringen in het Spaans. We geven u inzicht in de zakelijke cultuur en gebruiken in Spanje en in Midden en Zuid-Amerika. U leert over de wijze van besluitvorming en de verschillen tussen de Spaanstalige en de Nederlandse manier van zakendoen.


Alleen ervaren Spaanse taaltrainers en beproefde methodes

 • Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
 • Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Spaans verbeteren.
 • Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
 • Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
 • Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4.

 • Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

  Op onze vestiging in Arnhem kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.


  Snel uw zakelijk Spaans verbeteren met een intensieve cursus

  Wilt u snel resultaat, dan kunt u kiezen voor ‘het taalbad’, een intensieve taaltraining van Elycio Talen. Tijdens deze training wordt u gedurende een week volledig ondergedompeld in het Spaans. In zeer korte tijd kunt u zo grote stappen maken. U wordt altijd één-op-één begeleid door uw persoonlijke trainer, native speaker van het Spaans. Zo werkt u doelgericht aan de punten die specifiek voor uw situatie van belang zijn. Dankzij deze praktijkgerichte en intensieve aanpak heeft u na de training uw taalvaardigheid zodanig verbeterd, dat u optimaal voorbereid bent op uw internationale, zakelijke gesprekken en onderhandelingen.


  Vraag hier extra informatie aan over een taalbad

  Elycio Talen Arnhem

  IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
  6825 BS Arnhem
  Tel.: 026 361 2843
  Fax: 085 273 3285
  Contactformulier
  E-mail
  Alle vestigingen van Elycio Talen

  U kunt gratis parkeren op onze locatie.  Stel hier online uw vraag!


  [ninja_forms id=”227″]

  Heeft u interesse in een cursus Zakelijk Spaans in Arnhem?


  Neemt u voor een offerte op maat gerust contact met ons op. U kunt zich ook direct online inschrijven.


  OFFERTE AANVRAGEN!DIRECT INSCHRIJVEN!
   

  Ervaringen van deelnemers


  De cursus Zakelijk Spaans van Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, SCANIA

  Meer informatie over de trainingsvormen:


  Maatwerk individuele training Zakelijk Spaans

  Onze meest geboekte Spaanse taaltraining! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van de taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele trainingen

  Maatwerk incompany training Zakelijk Spaans

  Samen met maximaal 8 collega's van gelijk niveau werkt u samen aan het verbeteren van uw zakelijke taalvaardigheid, bij u op kantoor of op één van onze zes vestigingen in Nederland. De training wordt volledig afgestemd op uw dagelijkse praktijk en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over incompany trainingen

  Open groepstrainingen Zakelijk Spaans

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

  Meer over open groepstrainingen

  E-learning en blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn, of die zelfstandig zakelijk Spaans willen studeren in eigen tijd en tempo is er het e-learning programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning & Blended learning