Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - 25% korting!

Cursus zakelijk Portugees in Zwijndrecht

voor beginners en gevorderden

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus Portugees voor beginners & gevorderden Zwijndrecht

Wilt u zakendoen in Portugal? Dan is een goede beheersing van het Portugees een eerste vereiste. Graag helpen wij u daarbij met onze Cursus Zakelijk Portugees. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Portugees, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw internationale contacten tegemoet treedt.

Elycio Talen is gevestigd aan de Scheepmakerij 230 te Zwijndrecht. Al meer dan 50 jaar verzorgen wij in Zwijndrecht de Cursus Zakelijk Portugees, een maatwerktraining die perfect op uw niveau, doelen, wensen en eisen wordt afgestemd.

Een cursus Portugees op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u de Portugese taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele trainingincompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Portugees doeltreffend en efficiënt verbeteren

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Portugees?

In Portugal zijn persoonlijke relaties belangrijk, en wordt er vaak zaken gedaan op basis van vertrouwen. Ook gaat het er een stuk traditioneler en hiërarchischer aan toe dan in Nederland. Tijdens de training leert u hoe u hier het beste mee om kunt gaan en komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen aan bod. Ook besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Portugees bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Portugees van Elycio Talen? Elke training is maatwerkvolledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Portugese taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Portugees bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,49.

De voordelen van onze Cursus Portugees nogmaals voor u op een rijtje:
Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Portugees
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,49.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Portugees te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Review

“De trainer voelt goed aan hoe snel ik de taal onder de knie krijg.. Ze gaat niet te snel, dat vind ik prettig, het is leuk om les van haar te hebben!
Johan Wes, Hakselbedrijf Wes, Individuele taaltraining Portugees
 ★★★★★


Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Schenker Logistics Nederland

“Ik heb door deze training mijn manier van schrijven kunnen aanpassen, de gedeelde tips & tricks waren zeer nuttig. Voor mij was de rol van de trainer cruciaal, de aanboden stof op 7speaking is ook goed en leerzaam echter maakte de trainer voor mij het verschil door gericht met zaken bezig te gaan. Zeer kundig persoon en begrijpt enorm goed wat de vraagstelling is. Heb mijn lessen dan ook als zeer prettig ervaren en nooit als een last.”

Joep Rhebergen – Schenker Logistics Nederland – Individuele taaltraining Engels – maart 2022

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.