Cursus Zakelijk Nederlands

Voor beginners en gevorderden

  • Praktijkgericht programma op maat
  • Uitgebreide intake en analyse
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,49
  • Online en op locatie

Cursus zakelijk Nederlands op maat

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij stemmen onze cursus zakelijk Nederlands volledig af op uw wensen, taaldoelen en agenda. Maatwerk dus, de ideale oplossing om uw Nederlands snel en doeltreffend te verbeteren. Samen met onze ervaren taaltrainers werkt u op efficiënte wijze aan uw spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en oefent u situaties uit uw dagelijks werk. Zodat u met meer zelfvertrouwen communiceert en uw zakelijke doelen realiseert. Voor beginners, gevorderden en expats. Deze taaltraining volgt u online of op een van onze locaties in Nederland.

Kies voor een cursus zakelijk Nederlands die bij u past

Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, een incompany zakelijk Nederlands, een workshop schrijfvaardigheid Nederlands of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Nederlands voor zakelijk gebruik op het werk effectief en doeltreffend verbeteren.

Leerdoelen tijdens de zakelijke taalcursus

Het overkomt de besten: zinnen en uitdrukkingen worden verhaspeld of niet goed begrepen, gebruik je hier nu een d, een t of een dt? Het Nederlands kent vele valkuilen. Wij helpen u met het verbeteren van uw uitspraak en het vergroten van uw woordenschat. Daarnaast leert u begrijpelijk zinnen formuleren, mondeling en schriftelijk. Zodat uw boodschap duidelijk overkomt en u uw persoonlijke en zakelijke doelen volledig realiseert.

De voordelen van een cursus zakelijk Nederlands bij Elycio Talen

De cursus zakelijk Nederlands is maatwerk:

 Volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
 Op praktische en doeltreffende wijze helpen zij u om uw kennis van het Nederlands verbeteren.
 Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
 De lessen zijn direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
 Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
 Onze zakelijke taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: zakelijk nederlands leren, wanneer u wenst

U kunt op ieder gewenst moment met de cursus zakelijk Nederlands beginnen. Online, op een van onze vestigingen in Nederland of bij u op locatie. Ook in de avonduren en in het weekend.

Review

“I am fully satisfied with the setting of the training. The lessons were a good mix between speaking, reading, writing, listening and discussing with colleagues. The course difficulty matched my level very well. Even though we had to take this course virtually, I did not feel that this was in any way limiting us from achieving our learning objectives.”

Olga Kattan, TNO – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

ExxonMobil

“Ik ben veel zelfverzekerde geworden over mijn Engels spreken en schrijven. Dit had ik nodig om een speciale opdracht voor mijn werk goed af te kunnen ronden. Mijn trainer was een aardige mevrouw en sloot precies aan op mijn behoefte. Wij hebben samen tot mooie lessen kunnen komen door gezamelijk voorbereidingen te treffen. Ik heb een succesvolle cursus af kunnen ronden. De communicatie was zeer fijn! Ik heb precies gekregen wat ik wilde uit de training.”

Judith de Jong – Individuele taaltraining Engels – november 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.