Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Cursus Zakelijk Mandarijn

voor Beginners en Gevorderden

  • Cursus voor bedrijfsleven en overheid
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus Zakelijk Mandarijn voor beginners en gevorderden

Een cursus zakelijk Mandarijn is haast onmisbaar voor bedrijven die zaken willen doen in China, Singapore, Taiwan. De taal Mandarijn wordt wereldwijd gesproken door meer dan 1 miljard mensen. Wij helpen u om uw Mandarijn sprekende contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te doen. Onze taaltrainers Mandarijn zijn zonder uitzondering (near) native speaker en hebben veel ervaring met zakendoen in landen waar Mandarijn gesproken wordt.

De cursus Mandarijn wordt volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw planning en wensen zijn leidend. Zodoende is voor iedereen die zijn of haar Mandarijn snel en doeltreffend wil verbeteren een oplossing op maat beschikbaar. Of u nu een beginner bent of een gevorderde spreker van het Mandarijn, samen met de ervaren taaltrainers verbetert u effectief uw taalniveau en communiceert u voortaan met meer zelfvertrouwen. Wij verzorgen de cursus Mandarijn op al onze vestigingen, bij u op locatie of online.

Een cursus Mandarijn op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u Mandarijn door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele trainingincompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Mandarijn doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus Mandarijn?

Niet alleen de taal, maar de hele cultuur, de gebruiken en omgangsvormen zijn in Mandarijn sprekende landen anders dan wij gewend zijn. Tijdens de training besteden we daarom naast het vakjargon in uw branche ook aandacht aan de gebruikelijke aanspreek- en omgangsvormen. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus Mandarijn bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Mandarijn van Elycio Talen? Elke training is maatwerkvolledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van het mandarijn te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

De voordelen van onze Cursus Mandarijn nogmaals voor u op een rijtje:
Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Mandarijn
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,49.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Mandarijn te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

“Een hele goede ervaring met de coach. Hij is geduldig, legt goed uit, is flexibel. Speelt in op actuele situaties. Cursist kan zelf aangeven waar hij het over kan hebben. Mooie mix van theorie, maar vooral praktijk.”
Tatiana Krol, ING – 
★★★★
Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Metaalwarenindustrie Witte van Moort

“Mijn trainer is erg prettig. Hij kan de stof goed overbrengen, ook als je het na 2x uitleggen nog niet snapt. Kortom, erg prettig als je onzeker bent over je niveau Duits. Deze training is een goeie aanvulling geweest voor mijn dagelijks contact met Duitse klanten.”

Nick Kockmann – Metaalwarenindustrie Witte van Moort – Incompany taaltraining Duits – maart 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.