Cursus zakelijk Italiaans

Voor beginners en gevorderden

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus zakelijk Italiaans voor beginners en gevorderden

Een cursus zakelijk Italiaans helpt u op weg naar succes op de Italiaanse markt. Want een goede beheersing van een nieuwe taal en omgangsvormen geeft u een blijvende voorsprong en is cruciaal voor zakelijk resultaat. Wij helpen u om uw Italiaanstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en succesvoller zaken met hen te kunnen doen. U leert snel en doeltreffend van onze ervaren professionele Italiaanse taaltrainers, individueel of in groepsverband.

Onze cursus Italiaans voor beginners en gevorderden op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Italiaanse taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Italiaans doeltreffend en efficiënt verbeteren

Wat leert u tijdens onze cursus Italiaans?

Wij helpen u met de Italiaanse taal en met het jargon van uw vakgebied. We maken u bekend met de gangbare aanspreekvormen en de gebruikelijke zakelijke formuleringen in het Italiaans. Bovendien krijgt u inzicht in de hiërarchie en de manier van besluiten nemen. En we informeren u over de verschillen tussen zakendoen in het noorden van Italië en het zuiden.

De voordelen van een cursus Italiaans bij Elycio Talen

De Cursus Italiaans van Elycio Talen heeft diverse voordelen. Zo is elke training maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. U leert uw kennis van de Italiaanse taal op praktische en doeltreffende wijze te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Italiaans bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus Italiaans nogmaals voor u op een rijtje:
Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van taalcursussen
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Italiaans te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

Review

“Leraar is heel professioneel. Ik heb heel nuttige aantekeningen gekregen die ik elke dag op mijn werk kan gebruiken (opgehangen). Mijn complimenten!”
Hulya Avan, Wordline – ★★★★
Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

ING

“Perfecte training die naadloos aansloot op mijn dagelijkse praktijk en leerdoelen. De trainer zorgde elke week dat wij ons Engels naar een volgend niveau tilden. Ik ben zeer tevreden met jullie als organisatie en met de trainer. Ga zo door!”

Carlos Garrido – ING – Individuele taaltraining Engels – februari 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.