Een praktijkgerichte cursus zakelijk Italiaans in Zeist afgestemd op uw leerdoelen


Waarom Elycio Talen Zeist?

 • Resultaatgericht maatwerk
 • Uitgebreide intake en analyse
 • Start op elk gewenst moment
 • Ervaren trainers, native speakers
 • Afgestemd op uw wensen en doelen
 • ISO-gecertificeerd en Cedeo-erkend

Cursus Zakelijk Italiaans Zeist

Een praktijkgerichte cursus zakelijk Italiaans in Zeist


Italianen zijn een trots volk en hechten veel waarde aan hun taal en cultuur. Bent u van plan om zaken te doen in Italië? Dan is dus raadzaam om een redelijk woordje Italiaans te kunnen spreken. Vooral bij het eerste (zakelijke) contact hechten de Italianen hier grote waarde aan. Wij helpen u om uw Italiaanse contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te kunnen doen met een training die tot in ieder detail perfect op uw niveau, behoefte en dagelijkse werkpraktijk is afgestemd.

Maatwerk: persoonlijk en resultaatgericht
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u vanuit onze vestiging in Zeist diverse trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Italiaans doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Cursus zakelijk Italiaans met open inschrijving
Op onze vestiging in Zeist kunt u zich ook inschrijven voor een open groepstraining  zakelijk Italiaans. U wordt ingedeeld bij deelnemers met hetzelfde taalvaardigheidsniveau. Het accent ligt op het actief verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid.


Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Wat leert u tijdens een cursus zakelijk Italiaans?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Italiaans aan bod. Evenals de zakelijke etiquette en de hiërarchie in besluitvorming in de Italiaanse zakelijke cultuur. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.


Alleen ervaren taaltrainers en beproefde methodes

 • Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
 • Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Italiaans verbeteren.
 • Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
 • Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
 • Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4.

 • Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

  Op onze vestiging in Zeist kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.


  Snel uw zakelijk Italiaans verbeteren met een intensieve cursus

  Wilt u snel resultaat, dan kunt u kiezen voor een Taalbad; een intensieve taaltraining van Elycio Talen. Tijdens deze training wordt u gedurende een week volledig ondergedompeld in het Italiaans. In zeer korte tijd kunt u zo grote stappen maken. U wordt altijd één-op-één begeleid door uw persoonlijke trainer, native speaker van het Italiaans. Zo werkt u doelgericht aan de punten die specifiek voor uw situatie van belang zijn. Dankzij deze praktijkgerichte en intensieve aanpak heeft u na de training uw taalvaardigheid zodanig verbeterd, dat u optimaal voorbereid bent op uw internationale, zakelijke gesprekken en onderhandelingen.


  Meer informatie over een taalbad

  Elycio Talen Zeist

  Laan van Vollenhove 3273
  3706 AS Zeist
  Tel.: 030 267 7700
  Contactformulier
  E-mail  Vraag hier uw brochure aan!


  Heeft u interesse in een cursus zakelijk Italiaans in Zeist?


  Neemt u voor een offerte op maat gerust contact met ons op. U kunt zich ook direct online inschrijven.


  OFFERTE AANVRAGEN!DIRECT INSCHRIJVEN!
   

  Ervaringen van deelnemers


  Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

  Meer informatie over de trainingsvormen:


  Maatwerk individuele training zakelijk Italiaans

  Onze meest geboekte taaltraining! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van de taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele trainingen

  Maatwerk incompany training zakelijk Italiaans

  Samen met maximaal 8 collega's van gelijk niveau werkt u samen aan het verbeteren van uw zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op uw dagelijkse praktijk en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over incompany trainingen

  Open groepstrainingen zakelijk Italiaans

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

  Meer over open groepstrainingen

  E-learning en blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn, of die zelfstandig Italiaans willen studeren in eigen tijd en tempo is er het e-learning programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning en Blended learning