Cursus zakelijk Frans

Voor beginners en gevorderden

 • Intensief praktijkgericht maatwerk
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • CEDEO beoordeling van 9,78
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus zakelijk Frans voor Beginners en Gevorderden

Een cursus zakelijk Frans is een eerste stap naar uw succes op de Franse markt. Want een goede beheersing van de Franse taal en omgangsvormen opent deuren die anders gesloten blijven. Wij helpen u om uw Franstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te doen, met een training die volledig op uw taalniveau en doelen is afgestemd.

Een cursus zakelijk Frans op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Franse taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele trainingincompany training, groepstraining, een workshop Français Commercial of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Frans doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus Frans?

Wij helpen u met de Franse taal en met het toepassen van het juiste vakjargon. Daarnaast is het in Frankrijk zeer belangrijk dat u de juiste zakelijke omgangsvormen kent. U leert het grote belang begrijpen van formaliteit en de wijze van aanspreken en omgangsvormen in de zakelijke cultuur. U krijgt inzicht in de hiërarchie bij besluitvormingsprocessen en de geheel andere rol van vergaderingen daarbij. En uiteraard nemen we u mee in de Franse cultuur in het algemeen.

De voordelen van een cursus Frans bij Elycio Talen

 • Welke voordelen heeft de Cursus Frans van Elycio Talen?
 • Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw zakelijk Frans verbeteren.
 • Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd.
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Frans bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus Frans nogmaals voor u op een rijtje:
✅ Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
✅ Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen
✅ Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
✅ Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de cursus Frans
✅ ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
✅ Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Frans te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

“Ik heb Elycio Talen inmiddels zeker bij mijn collega’s aanbevolen. De leerstof vond ik prima en het contact met de trainer was erg prettig. Voorbeelden in de les die goed aansluiten op de praktijksituatie. Ondanks de corona periode en zelfs een keer telefonisch les is het via de digitale weg goed gegaan.”
Ruud de Jong, KP Holland – Individuele training Frans ★★★★

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
 • Online
 • Bij u op kantoor
 • Op een van onze vestigingen
 • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Siemens

“De cursus was zeer goed aangepast aan mijn behoeften. Het was veeleisend tot op het juiste niveau en het was ook erg leuk! De trainer was fantastisch – behulpzaam en grappig! Ik heb genoten van de lessen. Dankjewel voor alles! Veel succes!”

Alessandra Scholl Sternberg, Siemens Mobility B.V. – Individuele taaltraining Nederlands – februari 2021

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.