Een praktijkgerichte cursus Zakelijk Frans in Rijswijk afgestemd op uw leerdoelen


Waarom Elycio Talen Rijswijk?

 • Resultaatgericht maatwerk
 • Uitgebreide intake en analyse
 • Starten op elk gewenst moment
 • Ervaren trainers, native speakers
 • Afgestemd op uw wensen en doelen
 • ISO-gecertificeerd en Cedeo-erkend

Cursus Zakelijk Frans Amsterdam

Een praktijkgerichte cursus Zakelijk Frans in Rijswijk


Een cursus Zakelijk Frans bij Elycio Talen Rijswijk is een eerste stap naar meer succes op de Franse markt. Want een goede beheersing van de Franse taal en omgangsvormen opent deuren die anders gesloten blijven. Wij helpen u om uw Franstalige contacten zelfverzekerder tegemoet te treden en resultaatgericht zaken met hen te kunnen doen met een training die volledig op uw taalniveau, behoefte en dagelijkse werkpraktijk is afgestemd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Frans doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Maatwerk: persoonlijk, resultaatgericht en diverse trainingsvormen
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u vanuit onze vestiging in Rijswijk diverse trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, een workshop Zakelijk Frans of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd.

Cursus Zakelijk Frans met open inschrijving
Op onze vestiging Rijswijk kunt u zich ook inschrijven voor een open groepstraining  Zakelijk Frans. U wordt ingedeeld bij deelnemers met hetzelfde taalvaardigheidsniveau. Het accent ligt op het actief verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid.


Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Wat leert u tijdens de cursus Zakelijk Frans?

Wij helpen u met de Franse taal en met het toepassen van het juiste vakjargon. U leert het grote belang begrijpen van formaliteit en wijze van aanspreken in omgangsvormen en zakelijke cultuur. U krijgt inzicht in de hiërarchie bij besluitvormingsprocessen en de geheel andere rol van vergaderingen daarbij. En uiteraard nemen we u mee in de Franse cultuur in het algemeen.


Alleen ervaren taaltrainers en beproefde methodes

 • Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
 • Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Frans verbeteren.
 • Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
 • Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
 • Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4.

 • Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

  Op onze vestiging in Rijswijk kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.


  Snel uw zakelijk Frans verbeteren met een intensieve cursus

  Wilt u snel resultaat, dan kunt u kiezen voor ‘het taalbad’, een intensieve taaltraining van Elycio Talen. Tijdens deze training wordt u gedurende een week volledig ondergedompeld in het Frans. In zeer korte tijd kunt u zo grote stappen maken. U wordt altijd één-op-één begeleid door uw persoonlijke trainer, native speaker van het Frans. Zo werkt u doelgericht aan de punten die specifiek voor uw situatie van belang zijn. Dankzij deze praktijkgerichte en intensieve aanpak heeft u na de training uw taalvaardigheid zodanig verbeterd, dat u optimaal voorbereid bent op uw internationale, zakelijke gesprekken en onderhandelingen.


  Meer informatie over een taalbad

  Elycio Talen Rijswijk

  De Bruyn Kopsstraat 15G
  2288 EC Rijswijk
  Tel.: 070 399 2471
  Fax: 085 273 3285
  Contactformulier
  E-mail
  Alle vestigingen van Elycio Talen

  U kunt gratis parkeren op onze locatie.  Vraag hier uw brochure aan!


  Heeft u interesse in een cursus Zakelijk Frans in Rijswijk?


  Neemt u voor een offerte op maat gerust contact met ons op. U kunt zich ook direct online inschrijven.


  OFFERTE AANVRAGEN!DIRECT INSCHRIJVEN!
   

  Ervaringen van deelnemers


  De cursus Zakelijk Frans van Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, SCANIA

  Meer informatie over de trainingsvormen:


  Maatwerk individuele training Zakelijk Frans

  Onze meest geboekte Franse taaltraining! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van de taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele trainingen

  Maatwerk incompany training Zakelijk Frans

  Samen met maximaal 8 collega's van gelijk niveau werkt u samen aan het verbeteren van uw zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op uw dagelijkse praktijk en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over incompany trainingen

  Open groepstrainingen Zakelijk Frans

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

  Meer over open groepstrainingen

  E-learning en blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn, of die zelfstandig zakelijk Frans willen studeren in eigen tijd en tempo is er het e-learning programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning & Blended learning

  Workshop Zakelijk Frans

  Met deze eendaagse workshop kunt u de beheersing van uw zakelijk Frans opfrissen én structureel verbeteren. De workshop zakelijk Frans verzorgen wij periodiek op onze vestigingen door heel Nederland.

  Bekijk onze workshops