Cursus zakelijk Engels

Praktijkgericht maatwerk, bewezen kwaliteit, voor alle niveaus

  • Cursus voor bedrijfsleven en overheid
  • Ook in de avond en in het weekend
  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring. Score klanttevredenheid 9,78
  • Volledig afgestemd op uw doelen en agenda
  • Professionele taaltrainers, native speakers

Cursus zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

U wilt succesvol internationaal zakendoen. Een goede beheersing van het Engels is daarbij een belangrijk hulpmiddel, zeker als u de vele nuances van de Engelse taal goed begrijpt. Daarom is er de taaltraining Engels voor zakelijke gebruik, Business English dus. Een bewezen, resultaatgerichte cursus, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. Uw persoonlijke trainer leert u op effectieve wijze de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Engels en oefent met u de situaties waarin u het Engels gaat gebruiken. Zodat u de taal direct in uw dagelijkse praktijk kunt toepassen. En zelfverzekerd en succesvol tot zaken kunt komen met uw internationale contacten. Volg de Cursus zakelijk Engels online, incompany of bij ons op kantoor.

Een cursus zakelijk Engels: persoonlijk en resultaatgericht maatwerk
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training zakelijk Engels volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele trainingincompany trainingworkshop Business English of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Engels doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus Zakelijk EngelS?

Tijdens de cursus zakelijk Engels (Business English) besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Engels aan bod. Evenals onder andere de zakelijke etiquette en de hiërarchie in besluitvorming in Angelsaksische culturen. U leert begrijpen wat er wel of juist ook niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een uitgebreide intake sluit de training perfect aan op uw zakelijke situatie en kunt u het geleerde direct toepassen in uw dagelijks werk. Maximaal rendement op uw investering dus.

De voordelen van een cursus zakelijk Engels bij Elycio Talen

Elke taalcursus is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, leerdoelen en agenda.
Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
Uw taaltrainer is altijd een ervaren professional en native speaker.
Op praktische en doelgerichte wijze uw kennis van het Engels verbeteren.
Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
Het beste resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes: bewezen kwaliteit.
Volgens Cedeo waarderen deelnemers onze trainingen met een score van maar liefst 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Wij verzorgen de Cursus zakelijk Engels online, op een van onze locaties of u op kantoor – precies zoals het u het beste uitkomt. Op de door u gewenste dag en tijd, ook in de avonduren of in het weekend. U kunt uw training op ieder gewenst moment starten.

Review

“Mijn docent Engels heeft vanaf het eerste moment ongelooflijk goed ingespeeld op mijn wens, om mijn zelf verworven kennis van de Engelse taal en grammatica te verbeteren en uit te breiden. Dankzij de door haar gekozen grammaticaonderdelen is mijn zinsbouw en conversatie in de afgelopen 4 maanden enorm vooruitgegaan. Ik kan zonder twijfel zeggen, dat deze individuele taaltraining mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Alles was uitstekend geregeld. Bedankt!”
Gabriela Spruijt – Labudová – Individuele training Engels ★★★★

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers?

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Rijksoverheid

“Ik ben erg tevreden over de cursus. Een fijne trainster die goed meedenkt over hoe de leerdoelen behaald kunnen worden. Dank trainster en Elycio Talen! Ga zo door!”

Mandy van Doorn, Rijksoverheid, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat – Individuele taaltraining Engels – mei 2021

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.