Cursus zakelijk Engels (Business Engels)

Praktijkgericht maatwerk, bewezen kwaliteit, voor alle niveaus

 • Maatwerk Engels voor professioneel gebruik
 • Direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie
 • Face-to-face, blended of online
 • Al 55 jaar ervaring. Score klanttevredenheid 9,78
 • Praktijkgericht voor bedrijfsleven en overheid
 • Professionele taaltrainers, native speakers

Cursus zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

 • Maatwerk Engels: perfect afgestemd op je zakelijke wensen en leerdoelen
 • Resultaatgericht oefenen op de situaties uit je dagelijkse praktijk, dus direct toepasbaar
 • Woordenschat, vakjargon, zakelijke en sociale gewoontes en gebruiken en nog veel meer
 • Deskundig advies over de oplossing die het best aansluit op je behoeften en budget

Direct persoonlijk advies krijgen? Vul ons contactformulier in of bel met een van onze vestigingen

Waarom een cursus zakelijk Engels?

Als je succesvol internationaal zaken wilt kunnen doen, dan wil je dat je gesprekspartners en jij elkaar goed begrijpen. Daarom is het belangrijk dat je de taal spreekt, het vakjargon beheerst en begrip hebt van de zakelijke en sociale cultuur van het land. Zodat je écht met elkaar kunt communiceren. En je zakelijke en persoonlijke doelen op de beste manier kunt bereiken.

Een goede beheersing van het Engels is dan van groot belang, zeker als je de vele nuances van de Engelse taal goed wilt begrijpen en kunnen toepassen. Daarom is er de taaltraining maatwerk Engels voor zakelijke gebruik, Business Engels dus (of Business English eigenlijk). Een bewezen, resultaatgerichte cursus, nauwkeurig afgestemd op je wensen en leerdoelen. Je persoonlijke trainer leert je op effectieve wijze de ins en outs van het zakelijk Engels en oefent met je de situaties waarin je het Engels gaat gebruiken. Zodat je de taal direct in je dagelijkse praktijk kunt toepassen. En zelfverzekerd en succesvol tot zaken kunt komen met uw internationale contacten. Volg de Cursus zakelijk Engels online, in-company of bij ons op kantoor.

Wat leer je tijdens onze cursus Zakelijk Engels? Maatwerk voor je dagelijkse praktijk

Tijdens de cursus zakelijk Engels (Business English) besteden we veel aandacht aan het vakjargon in je branche; de terminologie die je in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Engels aan bod. Evenals onder andere de zakelijke etiquette en de hiërarchie in besluitvorming in Angelsaksische culturen. Je leert begrijpen wat er wel of juist ook niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Onze trainer oefent met jou de situaties uit je dagelijkse praktijk, zodat de training perfect aansluit op je zakelijke situatie en je het geleerde direct kunt toepassen in je dagelijks werk. Zodat je maximaal rendement behaalt op je investering in een maatwerkcursus zakelijk Engels.

Een cursus zakelijk Engels: persoonlijk en resultaatgericht maatwerk op basis van gedegen analyse en deskundig advies
Op basis van een uitgebreide intake en analyse ontvang je van ons een deskundig advies over de oplossing die het best aansluit op je mogelijkheden en budget. Want iedere training zakelijk Engels wordt volledig afgestemd op jouw wensen en leerdoelen. Maatwerk Engels dus, om je te helpen de beste resultaten te bereiken. Je kunt daarbij de vorm kiezen die het best bij je past. Van een individuele training, een incompany training, een workshop Business Engels tot een combinatie van deze vormen. Face-to-face, blended (combinatie van face-to-face en e-learning) of geheel online, zelf studeren of samen met een van onze professionele taaltrainers, precies zoals jij wilt. Of je beginner of near-neative speaker bent, wij helpen jou je Engels doeltreffend en efficiënt te verbeteren.

Wat kost een maatwerk cursus zakelijk Engels bij Elycio Talen?

De meeste van onze trainingen zijn maatwerk. Ze worden perfect afgestemd op je wensen en behoeften. Dat betekent dat we je eigenlijk pas na de uitgebreide intake kunnen adviseren over de beste manier om je leerdoelen te bereiken en wat daarvan de kosten zijn. Want het maakt nogal uit of je een een-op-een training wilt doen met een persoonlijke taaltrainer of dat je liever zelf online studeert met af en toe wat coaching. Wil je toch alvast een algemene indicatie? Klik dan hier.

waarom een cursus zakelijk Engels bij Elycio Talen

Maatwerk Engels: volledig afgestemd op je wensen, leerdoelen en agenda.
Het geleerde is direct toepasbaar in je dagelijkse werksituatie.
Je taaltrainer is altijd een ervaren professional en native speaker.
Op praktische en doelgerichte wijze je kennis van het Engels verbeteren.
Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
Het beste resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes: bewezen kwaliteit.
Volgens Cedeo waarderen deelnemers onze trainingen met een score van maar liefst 9,78.

Flexibele trainingstijden en -vormen: starten waar en wanneer je wilt

Wij verzorgen de Cursus zakelijk Engels online, op een van onze locaties of bij jou op kantoor – precies zoals het jou het beste uitkomt. Op de door jou gewenste dag en tijd, ook in de avonduren of in het weekend. Je kunt de training op ieder gewenst moment starten.

sluit je training af met een taalexamen voor een internationaal erkend certificaat

Formele erkenning van je kwaliteiten en capaciteiten is steeds belangrijker voor je carrière. Sluit je training daarom af met een Linguaskill taaltest Engels en ontvang een internationaal erkend testcertificaat van Cambridge.

Wat vinden andere deelnemers?

“Mijn docent Engels heeft vanaf het eerste moment ongelooflijk goed ingespeeld op mijn wens, om mijn zelf verworven kennis van de Engelse taal en grammatica te verbeteren en uit te breiden. Dankzij de door haar gekozen grammaticaonderdelen is mijn zinsbouw en conversatie in de afgelopen 4 maanden enorm vooruitgegaan. Ik kan zonder twijfel zeggen, dat deze individuele taaltraining mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen. Alles was uitstekend geregeld. Bedankt!”
Gabriela Spruijt – Labudová – Individuele training Engels ★★★★

Benieuwd naar de ervaringen van nog meer andere deelnemers aan onze trainingen?

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
 • Online
 • Bij u op kantoor
 • Op een van onze vestigingen
 • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Siemens

“De cursus was zeer goed aangepast aan mijn behoeften. Het was veeleisend tot op het juiste niveau en het was ook erg leuk! De trainer was fantastisch – behulpzaam en grappig! Ik heb genoten van de lessen. Dankjewel voor alles! Veel succes!”

Alessandra Scholl Sternberg, Siemens Mobility B.V. – Individuele taaltraining Nederlands – februari 2021

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.