Een praktijkgerichte cursus Zakelijk Engels in Amsterdam afgestemd op uw leerdoelen

Waarom Elycio Talen Amsterdam?

 • Resultaatgericht maatwerk
 • Uitgebreide intake en analyse
 • Start op elk gewenst moment
 • Ervaren trainers, native speakers
 • Afgestemd op uw wensen en doelen
 • ISO-gecertificeerd en Cedeo-erkend

DIRECT ONLINE INSCHRIJVEN!VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN!

CEDEO-beoordeling taaltraining

Informatiepakket aanvragen

Praktijkgerichte cursus Zakelijk Engels in Amsterdam


U wilt succesvol internationaal zakendoen. Een goede beheersing van het Engels is dan een eerste vereiste. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Engels, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw internationale contacten tegemoet treedt.

Maatwerk: persoonlijk en resultaatgericht
Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u vanuit onze vestiging in Amsterdam diverse trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, een workshop Zakelijk Engels of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw zakelijk Engels doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Cursus Zakelijk Engels met open inschrijving
Op onze vestiging Amsterdam kunt u zich ook inschrijven voor een open groepstraining  Zakelijk Engels. U wordt ingedeeld bij deelnemers met hetzelfde taalvaardigheidsniveau. Het accent ligt op het actief verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid.


Wat leert u tijdens een cursus Zakelijk Engels?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Engels aan bod. Evenals de zakelijke etiquette en de hiërarchie in besluitvorming in Angelsaxische culturen. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.


Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Alleen ervaren taaltrainers en beproefde methodes

 • Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
 • Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Engels verbeteren.
 • Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
 • Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
 • Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4.

 • Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

  Op onze vestiging in Amsterdam kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.



  Snel uw zakelijk Engels verbeteren met een intensieve cursus

  Wilt u snel resultaat, dan kunt u kiezen voor ‘het taalbad’, een intensieve taaltraining van Elycio Talen. Tijdens deze training wordt u gedurende een week volledig ondergedompeld in het Engels. In zeer korte tijd kunt u zo grote stappen maken. U wordt altijd één-op-één begeleid door uw persoonlijke trainer, native speaker van het Engels. Zo werkt u doelgericht aan de punten die specifiek voor uw situatie van belang zijn. Dankzij deze praktijkgerichte en intensieve aanpak heeft u na de training uw taalvaardigheid zodanig verbeterd, dat u optimaal voorbereid bent op uw internationale, zakelijke gesprekken en onderhandelingen.


  Meer informatie over een taalbad

  Elycio Talen Amsterdam

  Entrada 131-134
  1114 AA Amsterdam
  Tel.: 020 416 0788
  Fax: 085 273 3285
  Contactformulier
  E-mail

  U kunt gratis parkeren op onze locatie.



  Informatiepakket aanvragen!



  Cursus Zakelijk Engels Amsterdam - Certificeringen

  Heeft u interesse in een cursus Zakelijk Engels in Amsterdam?


  Neemt u voor een offerte op maat gerust contact met ons op. U kunt zich ook direct online inschrijven.


  OFFERTE AANVRAGEN!DIRECT INSCHRIJVEN!
   

  Ervaringen van deelnemers


  De Cursus Zakelijk Engels van Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

  Meer informatie over de trainingsvormen:


  Maatwerk individuele training Zakelijk Engels

  Onze meest geboekte taaltraining! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van de taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele trainingen

  Maatwerk incompany training Zakelijk Engels

  Samen met maximaal 8 collega's van gelijk niveau werkt u samen aan het verbeteren van uw zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op uw dagelijkse praktijk en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over incompany trainingen

  Opengroepstrainingen Zakelijk Engels

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Elycio Talen.

  Meer over open groepstrainingen

  E-learning en blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn, of die zelfstandig Engels willen studeren in eigen tijd en tempo is er het e-learning programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning & Blended learning

  Workshop Zakelijk Engels

  Met deze eendaagse workshop kunt u de beheersing van uw zakelijk Engels opfrissen én structureel verbeteren. De workshop zakelijk Engels verzorgen wij periodiek op onze vestigingen door heel Nederland.

  Bekijk onze workshops