Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Cursus zakelijk Deens

Voor beginners en gevorderden

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Volledig afgestemd op uw doelen en agenda
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus zakelijk Deens op maat

Bent u voornemens om zaken te doen in Denemarken? Een goede beheersing van het Deens en kennis van de (zakelijke) cultuur zal dan zeker gewaardeerd worden. Zo zal uw gesprekspartner zich beter begrepen en meer gerespecteerd voelen. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte cursus zakelijk Deens. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Deens, zodat u zelfverzekerder uw Deense contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Deens op maat: persoonlijk en resultaatgericht.

Bij Elycio Talen leert u leert de Deense taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Deens doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Deens?

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Deens aan bod. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus Deens bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Deens van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Deense taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Deens bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze cursus zakelijk Deens nogmaals voor u op een rijtje:
Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen.
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Deens
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Deens te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

“Ik vond het een bijzonder fijne training met een geweldige coach. Het sloot volledig aan bij mijn ontwikkel wens. Ik heb ontzettend veel mogen en kunnen leren van mijn trainer. Dit kwam door haar geduld en kennis waarmee ze mij ondersteunde en ervoor zorgde dat ik mij heb kunnen ontwikkelen. Nogmaals mijn dank hiervoor.”

Erik van den Heuvel, NS Group N.V. – ★★★★
Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

KS Profiel

“Alles is uitstekend! Online les werkt perfect. De planning is perfect. En nog een super trainer ook! Op het werk praten en schrijven gaat veel beter.”

Stan Harnusek – KS Profile – Individuele taaltraining Nederlands – april 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.