Cursus zakelijk Chinees

Voor beginners en gevorderden

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus zakelijk Chinees op maat

Om succesvol zaken te doen in China zijn een goede beheersing van het Chinees en kennis van Chinese zakelijke gebruiken van groot belang. Graag helpen wij u daarbij met onze Cursus Zakelijk Chinees. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Chinees, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Chinese contacten tegemoet treedt.

Of u nu een beginner bent of een gevorderde spreker van het Chinees, samen met de ervaren taaltrainers verbetert u effectief uw taalniveau en communiceert u voortaan met meer zelfvertrouwen. Wij verzorgen de cursus Chinees op al onze vestigingen, bij u op locatie of online.

Een cursus Chinees op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u de Chinese taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse krijgt u een persoonlijk taaladvies. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele trainingincompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker: bij ons kunt u uw Chinees doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Chinees?

Niet alleen de taal, maar de hele cultuur, de gebruiken en omgangsvormen zijn in Chinese landen anders dan wij gewend zijn. Tijdens de training besteden we daarom naast het vakjargon in uw branche ook aandacht aan de gebruikelijke aanspreek- en omgangsvormen. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Chinees van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Chinese taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Chinees bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus Chinees nogmaals voor u op een rijtje:
Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen.
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Chinees
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: start uw cursus Chinees wanneer u wilt

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Chinees te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

“Het komt niet voor niets, maar het is absoluut een prettige manier van leren! Er wordt actief meegedacht met je leerdoelen en de snelheid wordt aangepast aan je kunnen. Al met al erg tevreden met de cursus en de ondersteuning.”
Laurens Westerdijk – Individuele taaltraining Chinees ★★★★★

Benieuwd naar meer ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Acute Zorg Euregio

“Mijn doel was om in staat te zijn een anamnese en gesprek in het Duits te kunnen voeren. Door het vergroten van de medische woordenschat en het doen van rollenspellen met de medecursisten is dit doel bereikt! Ook zeer tevreden over mijn trainer. Op naar veel Duitse patiënten!”

Janneke Janssen – Acute Zorg Euregio – Incompany taaltraining Duits– juni 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.