Cursus Zakelijk Arabisch

Voor beginners en gevorderden

  • Intensief praktijkgericht maatwerk
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • CEDEO beoordeling van 9,49
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • Train ook in de weekenden of in de avond

Cursus zakelijk Arabisch voor Beginners en Gevorderden

Een cursus zakelijk Arabisch is onmisbaar voor bedrijven die zaken willen doen in Arabisch-talige landen. De taal Arabisch is cruciaal voor zakelijk succes in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Onze taaltrainers zijn zonder uitzondering (near) native speaker en hebben veel ervaring met zakendoen in Arabischtalige landen.

Wilt u zakendoen in het Midden-Oosten of Noord-Afrika? Dan is naast Engels, kennis van de Arabische taal en cultuur zeer aan te raden om effectief en doelgericht te kunnen communiceren met uw (potentiële) zakenpartners of klanten. Graag helpen wij u daarbij met een resultaatgerichte taaltraining. Volledig op maat, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en leerdoelen en direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. Uw persoonlijke trainer leert u de geschreven en ongeschreven regels van het zakelijk Arabisch, zodat u succesvoller en zelfverzekerder uw Arabische contacten tegemoet treedt.

Een cursus zakelijk Arabisch op maat: persoonlijk en resultaatgericht

Bij Elycio Talen leert u leert de Arabische taal door middel van persoonlijke aandacht. Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele trainingincompany training, groepstraining of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Arabisch doeltreffend en efficiënt verbeteren.

Pagina bekijken

Wat leert u tijdens onze cursus zakelijk Arabisch?

Niet alleen de taal, maar de hele cultuur, de gebruiken en omgangsvormen zijn in Arabische landen anders dan wij gewend zijn. Tijdens de training besteden we daarom naast het vakjargon in uw branche ook aandacht aan de gebruikelijke aanspreek- en omgangsvormen. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen.

De voordelen van een cursus zakelijk Arabisch bij Elycio Talen

Welk voordelen heeft de Cursus Arabisch van Elycio Talen? Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers. Op praktische en doeltreffende wijze leert u uw kennis van de Arabische taal te verbeteren. Elke training kan face-to-face, blended (face-to-face en online) of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie. Wat u in de ochtend leert, past u dezelfde dag nog toe.

Door onze jarenlange ervaring (meer dan 50 jaar) in het geven van cursussen Arabisch bent u bij ons aan het juiste adres. U haalt een maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes. Onze cursussen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

De voordelen van onze Cursus Arabisch nogmaals voor u op een rijtje:
Wij verzekeren dat u ook daadwerkelijk krijgt waarvoor u betaalt
Volledig afgestemd op uw agenda, doelen en wensen.
Onze taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers
Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het geven van de Cursus Arabisch
ISO 9001 gecertificeerde leermethodes
Een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78.

Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

Op meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten. Start u vandaag nog? Meld u dan snel aan via ons aanvraagformulier. Wilt u graag telefonisch persoonlijk advies om wat meer over de cursus Arabisch te weten te komen? Onze adviseurs staan voor uw klaar om al uw vragen telefonisch of per email te beantwoorden.

“Geen verbeteringen, zo doorgaan. Zeer leuke cursus! Enthousiaste lerares, interactief, voldoende huiswerk (ook niet te veel gezien full time baan).”
Marijke van den Heuvel, Acute zorg Euregio – ★★★☆

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

ING

“Perfecte training die naadloos aansloot op mijn dagelijkse praktijk en leerdoelen. De trainer zorgde elke week dat wij ons Engels naar een volgend niveau tilden. Ik ben zeer tevreden met jullie als organisatie en met de trainer. Ga zo door!”

Carlos Garrido – ING – Individuele taaltraining Engels – februari 2023

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.