Cursus Nederlands voor zakelijk gebruik

Voor beginners en gevorderden

  • Praktijkgericht programma op maat
  • Uitgebreide intake en analyse
  • Ervaren taaltrainers, native speakers
  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Gemiddelde CEDEO beoordeling van 9,78
  • Online en op locatie

Cursus Nederlands

WAAROM EEN CURSUS NEDERLANDS?

Het overkomt de besten: zinnen en uitdrukkingen worden verhaspeld of niet goed begrepen, gebruik je hier nu een d, een t of een dt? Het Nederlands kent vele valkuilen.                    
Tijdens de cursus Nederlands helpen wij u met het verbeteren van uw uitspraak, het vergroten van uw woordenschat en het begrijpelijk formuleren van uw zinnen, mondeling en schriftelijk. Zodat uw boodschap duidelijk overkomt en u uw persoonlijke en zakelijke doelen volledig realiseert.

DE VOORDELEN VAN EEN CURSUS NEDERLANDS BIJ ELYCIO TALEN

De cursus Nederlands is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
Op praktische en doeltreffende wijze helpen zij u om uw kennis van het Nederlands verbeteren.
Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd. Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
Onze zakelijke taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,78

REVIEW

“I am fully satisfied with the setting of the training. The lessons were a good mix between speaking, reading, writing, listening and discussing with colleagues. The course difficulty matched my level very well. Even though we had to take this course virtually, I did not feel that this was in any way limiting us from achieving our learning objectives.”
Olga Kattan, TNO – Incompany taaltraining Nederlands ★★★★★

Benieuwd naar de ervaringen van onze deelnemers? Lees hier alle reviews!

EEN CURSUS NEDERLANDS OP MAAT: PERSOONLIJK EN RESULTAATGERICHT

Onze Cursus Nederlands wordt volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda. Maatwerk dus, de ideale oplossing om uw zakelijk Nederlands snel en doeltreffend te verbeteren. Samen met onze ervaren taaltrainers werkt u op efficiënte wijze aan uw spreek- en schrijfvaardigheid Nederlands en oefent u situaties uit uw dagelijks werk. Zodat u met meer zelfvertrouwen communiceert en uw doelen realiseert. Voor beginners, gevorderden en expats. De taaltraining zakelijk Nederlands volgt u online of op een van onze locaties in Nederland.

KIES VOOR EEN ZAKELIJK cursus NEDERLANDS DIE BIJ U PAST

Op basis van een uitgebreide intake en analyse wordt de training volledig afgestemd op uw wensen en leerdoelen. We bieden u een breed scala aan trainingsvormen. Zo kunt u kiezen voor een individuele training, incompany training, workshop schrijfvaardigheid Nederlands of een combinatie tussen deze vormen. De trainingen kunnen face-to-face, blended (combinatie tussen face-to-face en e-learning) of geheel online worden verzorgd. Van beginner tot near-neative speaker; bij ons kunt u uw Nederlands voor zakelijk gebruik op het werk effectief en doeltreffend verbeteren.

FLEXIBELE TRAININGSTIJDEN: STARTEN WANNEER U WENST

U kunt op ieder gewenst moment met uw zakelijke taaltraining Nederlands beginnen. Online, op een van onze vestigingen in Nederland of bij u op locatie. Ook in de avonduren en in het weekend.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Van Oord Dredging and Marine Contractors

“Ik vond de een-op-een training leuk omdat het nuttig bleek om sneller te leren. De flexibiliteit die in de cursus wordt geboden om de lessen in mijn geval te regelen, wordt op prijs gesteld. Absoluut een goede cursus en ik wil deze graag voortzetten!”

Madhura Surve, Van Oord Dredging & Marine Contractors B.V. – Individuele taaltraining Nederlands – juni 2021

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.