Een zonnige taalboost voor zakelijk succes - Het Zomerse Taalbad 2024 - Plan 'm nu in!

Cursus Engels voor Juristen

 • Intensief praktijkgericht maatwerk
 • ISO 9001 gecertificeerd & CEDEO erkend
 • Individueel of incompany training
 • Vestigingen door heel Nederland
 • Ervaren trainers juridisch Engels
 • Train ook in de avonduren & het weekend

Kies voor de cursus Juridisch Engels van Elycio Talen

Ook de wereld van juristen internationaliseert in rap tempo. Meer dan ooit tevoren krijgt men te maken met vreemde talen in de dagelijkse werkpraktijk. Telefoongesprekken, pleidooien, presentaties en e-mails in het Engels vormen al lang geen hoge uitzondering meer. Hoewel onze cursus zakelijk Engels al een goede basis vormt kiezen veel juristen voor een cursus juridisch Engels van Elycio Talen. Deze intensieve maatwerktraining wordt nauwkeurig afgestemd op uw persoonlijke stijl, specialisatie, taalniveau, en doelen.

Taaltrainers met juridische achtergrond, altijd native speakers van het Engels
Of u nu kiest voor een individuele training of een incompany training, in ieder geval wordt uw training verzorgt door een ervaren taaltrainer met juridische achtergrond. Zo bent u verzekerd van een vakvolwassen professional die uw vakterminologie meester is en weet wat er speelt in de Engelse juridische cultuur. Hiernaast werkt Elycio Talen uitsluitend met native-speakers van het Engels.

Individuele Cursus Engels voor Juristen
U realiseert uw leerdoelen op efficiënte wijze via een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Onze professionele taaltrainers stemmen het programma in alle opzichten volledig op úw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Onze methode omvat onder andere:

 • Individueel leerplan op basis van uitgebreide analyse;
 • Optimaal resultaat met uw persoonlijke trainer;
 • Persoonlijk, praktijkgericht en rendabel;
 • Aanvullend online studeren in juridisch trainingsprogramma.
 • Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Maastricht, Rijswijk, Zeist, Zwijndrecht: u kiest zelf uw Elycio Talen trainingslocatie.

Incompany Cursus Engels voor Juristen


Steeds vaker verzorgen wij de training juridisch Engels ook op locatie van advocatenkantoren. Handig, want zo gaat geen kostbare tijd verloren aan reizen en vindt de training ook plaats in de context van dagelijkse situaties waar u en uw team tegenaan lopen. Bij een incompany traject kunt u kiezen tussen een individuele training waarin u intensief 1-op-1 werkt aan verbeterde taalbeheersing met uw persoonlijke trainer of een groepstraining waarin u onder begeleiding van onze ervaren trainer samen met collega’s traint in groepsverband.

Maximale flexibiliteit qua trainingslocatie en uren
Elycio Talen heeft acht trainingslocaties door heel Nederland. In overleg met uw trainer kiest u zelf uw trainingslocatie en ook het trainingstijdstip van uw Cursus Engels voor Juristen. Uw taaltraining kan plaatsvinden op iedere gewenste dag, ook in de avonduren en in het weekend. Met een aanvullende e-learningmodule kunt u desgewenst ook buiten deze tijden zelfstandig leren op een locatie van eigen keuze.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
 • Online
 • Bij u op kantoor
 • Op een van onze vestigingen
 • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

De Kroes bv

“Het was goed! Nederlands leren is moeilijk, maar als je een goede lerares zoekt, is mijn trainer dat! Het was geweldig om van haar te leren, ze verdient een 10. Vooral zo doorgaan.”

Alina Rostas – De Kroes bv – Incompany taaltraining Nederlands – april 2022

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.