Bright Online Language Test.

Het meest gebruikte professionele taalassessment ter wereld.

  • De meest gebruikte taaltest ter wereld
  • Beschikbaar in 14 talen
  • Uitbreidbaar met mondelinge test
  • Ook voor specifieke sectoren
  • Uw eigen managementplatform
  • Ook online te bestellen

Bright Online Language Test

De Bright Online Language Test is een door Bright ontwikkelde algemene online taaltest waarmee u effectief de bestaande zakelijke taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of uzelf kunt testen. De resultaten van de test worden weergegeven in een score van 0.5-5. Deze score is ook te vertalen naar de normen van het ERK, het European Framework of Reference for Languages. De Bright Online Language Test is het meest gebruikte taalassessment ter wereld. Dit assessment wordt bijvoorbeeld ingezet door organisaties als de NAVO, Manpower, Adecco, Barclays Bank, KPMG, PWC, Arvato en 3M.

Hoe werkt het?
De Bright Online Language Test bestaat uit twee delen van elk 60 tot 80 multiple choice vragen. De test biedt inzicht in de bestaande taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of van uzelf. Na afloop van de test ontvangt u een helder rapport met hierin de score. De Engelse en Franse taaltest geeft in het rapport ook verbeterpunten aan.

De test in beschikbaar in de volgende talen:
Chinees, Duits, Brits- en Amerikaans Engels, Frans en Canadees Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaams en Zweeds.

Mogelijke uitbreidingen
U kunt de Bright Online Language Test uitbreiden met een mondelinge taalassessment waarmee ook de spreekvaardigheid getest wordt. Zo krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van de huidige taalbeheersing van de deelnemer. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met een taalaudit. Hiermee helpen wij u vaststellen welk taalniveau noodzakelijk is om een specifieke taalgebonden functie effectief uit te kunnen voeren. Met aanvullende taaltraining brengen wij uw medewerkers desgewenst naar het beoogde niveau.

Bright Online Language Test voor specifieke sectoren
Naast algemene testen zijn er ook testen voor specifieke sectoren en doelgroepen, zoals: bancair, financieel, secretarieel, militair en luchtvaart. Bovendien kunnen voor individuele opdrachtgevers ook maatwerktesten worden ontwikkeld.

Bestel online losse tests of laat uw eigen managementplatform inrichten
U kunt de test eenvoudig online bestellen in onze webshop. Kies de gewenste taal, reken het product af en u ontvangt spoedig uw inloggegevens waarmee u kunt starten met de taaltest. U kunt op elk gewenst moment met de test beginnen, en direct na afloop van de test ontvangt u de behaalde score en eventuele verbeterpunten.

Uw eigen managementplatform
Wij kunnen eveneens een eigen managementplatform voor u inrichten, waar u voor meerdere werknemers of sollicitanten eenvoudig taaltesten klaarzet, kandidaten uitnodigt, scores monitort, rapporten uitdraait en concrete verbeterpunten aandraagt. Ideaal om taalassessments centraal vanuit een HR-afdeling te organiseren en te monitoren.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

De Brauw Blackstone Westbroek

“I was very satisfied. The approach of the trainer was very personal which made the lessons effective and very useful. I hope to be able to have more follow-up lessons.”

De Brauw Blackstone Westbroek – Incompany taaltraining Nederlands – maart 2020

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.