Bright Online Language Test

Het meest gebruikte professionele taalassessment ter wereld

  • De meest gebruikte taaltest ter wereld
  • Beschikbaar in 14 talen
  • Uitbreidbaar met mondelinge test
  • Ook voor specifieke sectoren
  • Uw eigen managementplatform
  • Ook online te bestellen

Bright Online Language Test

De Bright Online Language Test is een door Bright Language Services ontwikkelde online taaltest waarmee u effectief de bestaande zakelijke taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of uzelf kunt testen. De resultaten van de test worden weergegeven in een score volgens de normen van het ERK, het European Framework of Reference for Languages. De Bright Online Language Test is het meest gebruikte taalassessment ter wereld. Dit assessment wordt bijvoorbeeld ingezet door organisaties als de NAVO, Manpower, Adecco, Barclays Bank, KPMG, PwC, Arvato en 3M.

De test in beschikbaar voor de volgende talen:
Chinees, Duits, Brits- en Amerikaans Engels, Frans en Canadees Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaams en Zweeds. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt uit twaalf verschillende interface talen.

Gevalideerd en adaptief
De Bright taaltest is gevalideerd (dit wil zeggen dat de betrouwbaarheid van de werking en uitkomsten onafhankelijk is onderzocht en periodiek wordt gecontroleerd) en adaptief, zodat je echte en juiste niveau op het schema Taalvaardigheid ermee wordt bepaald.

Hoe werkt het?
De Bright Online Language Test bestaat uit twee delen met ieder 60 tot 80 multiple choice vragen. Het ene deel test de lees- en schrijfvaardigheid, het andere deel test de luistervaardigheid. De scores op beide delen, in combinatie met de snelheid waarmee de vragen zijn beantwoord, bieden inzicht in de bestaande taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of van uzelf. Na afloop van de test ontvangt u een duidelijk rapport met hierin de score conform het ERK . De testen voor Engels en Frans geven in het rapport ook verbeterpunten aan.

Spreekvaardigheid
U kunt de Bright Online Language Test uitbreiden met een mondelinge taalassessment waarmee ook de spreekvaardigheid getest wordt. Zo krijgt u een nog completer beeld van de huidige taalbeheersing van de deelnemer.

Gebruik in een taalaudit
De Bright taaltest kan handig worden ingezet in een taalaudit om snel de bestaande taalvaardigheid van uw medewerkers te beoordelen. In combinatie met een inventarisatie van het taalniveau dat noodzakelijk is om een specifieke functie effectief te kunnen vervullen kunt u precies zien welke medewerkers nog een aanvullende taaltraining nodig hebben. Zodat u de hiervoor beschikbare financiële middelen op de meest effectieve manier kunt inzetten.

Bright Online Language Test voor specifieke sectoren
Naast algemene testen zijn er ook testen voor specifieke sectoren en doelgroepen, zoals: bancair, financieel, secretarieel, militair en luchtvaart. Bovendien kunnen voor individuele opdrachtgevers ook testen op maat worden ontwikkeld.

Bestel online losse tests of laat uw eigen managementplatform inrichten
U kunt de test eenvoudig online bestellen in onze webshop. Kies de gewenste taal, reken het product af en u ontvangt spoedig uw inloggegevens waarmee u kunt starten met de taaltest. U kunt op elk gewenst moment met de test beginnen, en direct na afloop van de test ontvangt u de behaalde score en eventuele verbeterpunten.

Uw eigen managementplatform
Als u regelmatig testen wilt kunnen gebruiken, kunnen wij snel een eigen managementplatform voor u inrichten. Daarmee kunt u zelf voor meerdere werknemers of sollicitanten eenvoudig taaltesten klaarzetten, kandidaten uitnodigen, scores monitoren, rapporten uitdraaien en concrete verbeterpunten aandragen. Ideaal om taalassessments centraal vanuit een HR-afdeling te organiseren en te monitoren.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze trainingsadviseurs adviseren u graag over de oplossing die het beste bij u past.

Cursuslocaties

Waar kan ik de training volgen?
  • Online
  • Bij u op kantoor
  • Op een van onze vestigingen
  • Op een andere locatie in Nederland (in overleg)

Meer weten?

Westland Bloemenexport B.V.

“Een top docente! Ze heeft ontzettend veel geduld en kennis. Ze denkt super goed mee en zorgt ervoor dat de theorie ook logisch wordt in de praktijk. Ik vond de training erg goed en kon alles aangeven. Ik wil jullie bedanken voor alle lessen!”

Vera Guijt, Westland Bloemenexport B.V. – Individuele taaltraining Engels – juli 2020

Amsterdam
020 416 0788

Arnhem
026 361 2843

Eindhoven
040 720 0960

Emmen
078 644 9770

Enschede
053 431 7842

Maastricht
043 720 0880

Rijswijk
070 399 2471

Vertaalbureau
078 644 9760

Zeist
030 267 7700

Zwijndrecht
078 644 9770

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte doet u eenvoudig en snel via het online formulier op deze website! Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.